|
sminkret -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (31.8.2013 16:06:44)
|
Cure, ovaj Spancirfest ce me dotući, 2put dnevno do grada, nekoliko sati tamo, natrag vučem kolica i curku. Koliko god je super toliko ce mi pasati da se vratim u normalu. Pavao bio na sistematskom i vađenju krvi. Ima 7200 i 68 cm. Nije se nesto udebljao ali pedica veli da je super, taman udvstrucio porođajnu. Papa sve vise na zlicu, ali je valjda aktivan pa se ne hvata vise toliko na njega[sm=smiley36.gif] a u gradu mi opet govore kak je veliki i bucko. Ko bi ga znal?! July hvala ti na savjetu, javim ti se jos na pp. Sad opet zurim na Spancir, cekaju nas prijatelji. Evanoi, cestitam na fotkama. Na webu se ne mogu vidjeti? E da, July, mislim da se isplati investirati u dobru autosjedalicu. Kad malo razmislils od nje se ipak ocekuje da bude kvalitetna (za razliku od kolica, krevetica tu ipak treba biti dosta toga zadvoljeno) jedino si razmisli dali ces je koristiti tako dugo. Mi presli sa starijom nedavno na onu vece kategorije. Kad se sjetim da ih oboje mramo stavljati u auo, vezati, ma, izgubis volju da nekam ides[sm=jezicek.gif] Ali to da je pdesiva bocno, to je stvarno super, i meni se kd nase dopada da ide u polulezeci polozaj kad dijete zaspi. Eto, jurim. Pusa svima
|
|
|
|