|
evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (25.7.2013 10:12:24)
|
moj se okreće na trbuščić bez problema i onda bude dosta u tom položaju, digne glavu ful i gleda okolo, pa si hvata igračkice itd.. ali na leđa neće ga nikako. mislim, trudi se on, pokušava pa se iživcira i počne cendrati... i kao da bi puzao, kad je na trb, diže guzu i lamata nogicama...nije shvatio da rukčice treba ojačati [sm=smiley36.gif] turbo mi je pokretan. zato nam je svaki put sve veselije na pelenama...i dobro onda kad je samo popiškin, ali kad je i pokakan ko jutros.... ajmeeeeeeeeeeee... no ima načina i za umirivanaje: moram mu dati čistu pelenu da je grize, mislim žvače [sm=jezicek.gif] a, ne znam jesam li vam rekla, ali čistim ormar s odjećom... i luda sam, na robu koja nije duuuuuuugo korištena došla plijesan!!! tako da sad uz ormar, stalno imam i mašinu uključenu i sušenje veša... brrrrrrrrrrr [sm=hudicek1.gif] sminkret, poslat ću ti u pp poziv za album pa vidi je li uspjelo. si gledala mail? posl ti br.moba. daze, moj pojede cc.pola šalice za kavu, tako da mislim da ti je to tu negdje. nelly, sva keramika, plastika (iako plastiku ne preferiram, navodno na visokim temp.ispušta neke kancerog.tvari), pa i staklo ti ide u škrinju i mikro. ja zaledim u šalice za kavu (taman mala doza, pokrijem folijom) jer ju ionako ne pijemo pa da ih iskoristim [sm=smiley36.gif] ili imam neke male staklene posude s plast.poklopcem (kupila ih u plodinama) ili plast.posudice od aventa, dobila ih na tečaju za trudnice. do sad sam zamrznula ciklu i kruškicu. imam na bacanje, a ne želim bacati pa eto...nek se nađe kad više ne bude sezonsko [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|