|
evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (21.8.2013 13:50:43)
|
da, i meni je pedica prije mjesec dana rekla da počnem s juhicama mesnim, ali ja nisam još. bumbi, kako si mu napravila puretinu? skuhala i smiksala i pomiješala s povrćem ili? pokušaj, daze... kod nas to UGLAVNOM pali; čak mu i svaka dva sata nekad dam cicu da si malo pocica... i onda mi je lakše noću..e sad, je li to razlog ili su se zvijezde tako posložeile... hehehe, ne znam [sm=smiley1.gif] sax, poslala sam ti link za fotkice u p.p., si dobila? ako možeš, stavi i ti svog ljepotana da ga vidim kako je narastao [sm=duda.gif] bumbi i daze, vaši se malci dakle urotili ili su samo htjeli da osjetite noćne čari [sm=jezicek.gif] daze, baš ti je mrvica, moj je mlađi (dobro, 8 dana, ali ipak [sm=smiley36.gif]), a ima preko 8kg.... medvjed [sm=smiley36.gif] i mislim da dobro radiš... malo je stavi na trbuščić, tek toliko da shvaća nove položaje, ali nemoj forsirati ništa. sva su djeca različita i imaju svoj ritam. evo, tvoja baca zubiće na sve strane, a mom ni crtica sa slova Z, a kamoli zubić [sm=smiley36.gif] gdje nam je nelly?
|
|
|
|