sminkret -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (18.7.2013 7:24:49)
|
Jutro cure! Daze mora da ti je maloj pao imunitet od zubića pa zato ta temperatura i hunjavica. Držite se! Redoslijed izbijanja zuba postoji ali često i ne idu po rasporedu. Mojoj su išli po školski ali sam i doktorirala na njima jer sam za svakog znala tjednima. Dakle, prvo donje dvije jedinice, pa gornje dvije, zatim gornje dvojke, pa donje dvojke. I to bi trebala biti prva godina. I da, oni obično izbijaju u paru. Ali kao sto ti je i Bumbi napisala, ne mora uopce biti pravila. P isto bio na sistematskom u utorak. 7100 i 66cm. Pedica zadovoljna a i ja[sm=bravo.gif] prvo "pojeo" cjepivo za rotta, a onda 5u1 u nogicu. Bez suze i dreke [sm=smiley1.gif] Prošli put dosta plakao, sada samo slušao i gledao sestru i nije ni skužio što se dešava. Moj veliki dečko! A bila s nama seka pa valjda nije htio pred njom[sm=smiley36.gif] pitala me za dohranu i rekla: jabuke, kruške, breskve, marelice i mrkvica. Sve mu to mogu dati jer su slabi alergeni a i sada im sezona, baš taman. Jučer sam mu naribala 3 male kruškice i sve skoro pojeo. Meni još uvihek najlakše ribati jer te male količine više zmažem mikser[sm=smiley36.gif] Nelly, mojemu samo malo povuče, ja trebam kaže za vrijeme kupanja, i da neće ništa na silu, da nema potrebe. Evanoi, bila sam ti poslala mail. Nisi dobila?
|
|
|
|