evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (11.7.2013 9:13:10)
|
nelly, to 32-33 st.mu je baš taman, tako ga uglavnom i mi kupamo vani, to sam i čitala negdje da je optimalna temp. za takva ljetna brćkanja u bazenčićima. nelly, ja uvijek u svemu želim vidjet pozitivno, pa zato i za imunitet i temp. zna se da kad imaš temp., da se to zapravo tijeli bori protiv boleština [sm=smiley1.gif] pa valjda se tvoj noica jako dobro bori... ja mu zaista želim da mu sve tegobice što prije prođu, da ojača i bude zdrav i odmoran [sm=smiley1.gif] i nelly, nemoj ga ne kupati ljeti - to će ga lijepo osvježiti i slađe će i spavati [sm=duda.gif]. bitno da mu nije hladna voda, a to lako provjeriš i laktom. pa još i kad je sunce vani... ne možeš pogriješiti [sm=smiley20.gif] bubmi, javi kako je prošlo kod pedi. koliko je narastao, baš me zanima? buco mali [sm=duda.gif] eto, daze, i ti imaš istu spiku ko i ja. da, baš onu večer kad sam došla, rekoh - nema šanse da više idem u vrijeme njegova obroka... prefriganci mali, tako se kod nas kaže [sm=smiley36.gif] bubica, možda ti nije još spremna za dohranu, ali bude... netko prije, netko kasnije, nemoj se puno brinuti... naš sinoć spavao prekrasno... 20:30 - 6:30 sa samo jednim buđenjem (oko 2) zbog cice!!! [sm=bravo.gif] a meni jutros stigla M [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] baš sam uživala bez nje, i baš je mogla sačekati da prođe i ljeto da mogu bezbrižno na more [sm=smiley2.gif] dakle, sad ponovno budno paziti da trbuh ostane na ovoj veličini [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] a, cure, ovaj mjesec sam primijetila kako mi ful kosa pada, pogotovo kad ju perem, ajme meni... niti me strah pogledati... valjda su to postporođajne posljedice... nadam se da će proći što prije [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|