|
sminkret -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (22.7.2013 7:55:38)
|
Cure, Nuby za papati voće imate u Kozmu za zamjeniti bodove (u prodaji nema u Kozmu) https://moj.kozmo.hr/Rewards/GetRewardDetails/222 Ako kupujete tamo, isplati se uzeti za bodove. Meni su preko ceste pa često skoknem tamo, i bodovi se jako brzo skupe, pa sam malcu vec puno toga uzela. Evanoi, eto vidis da ti je Noa itekako spreman za žlicu[sm=bravo.gif], zasto bi mu uskracivala kad mu se to tak sviđa, samo naprijed!!! Ja mu naribam na onom najmanjem ribežu 3 kruškice i jabuku i mali pojede sve! I nikako mi nije jasno kako uz tolike kruške on tvrdo kaka i muči se?! Danas mu idem kupiti sokic od šljive, možda ga spasi muka. Jucer smo bili vani, pa sam uzela sa sobom kupovnu kašicu mrkva i jabuka, koji vrisak veselja kad je vidio. Svi se smijali. Mozda i ja konacno imam izjelicu! Nelly, nasi klinci su uvijek bili tu negdje po velicini. Samo da nam zdravo rastu! Moj P se budi oko 6, i dalje cica svaka 3 sata. Popodne oko 4,5 dobiva kašicu pa onda cicanje pomaknemo sat kasnije. Zaspi negdje oko 21.30. I ima onaj noćni obrok oko 3. Po danu je kakav takav red spavanja. Sve ovisi koliko smo vani. Jer on u kolicima vani spava. Znači, ako sad ujutro odem van u 9 i budem vani 1 sat ili 3 sata, on bude manje više toliko spaval. Tak da tu ne mozemo napraviti rutinu.
|
|
|
|