sminkret -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (5.7.2013 16:22:24)
|
Pozdrav cure! Čitam ja vas, ali kad se treba javiti, onda mi se uvijek nešto pojavi. Puno se toga događa u vašim životima. Pa i u našim. Curku sam poslala na more, sad je blizu tebi, Evanoi[sm=smiley1.gif]. Mi ćemo negdje pocetkom kolovoza u Istru. Jel ces ti onda biti doma, znam da si pisala da cete ici u Italiju? Da se nađemo i malo popricamo. Što se tiče sjedenja, ja mislim da nista nije prerano dok dijete samo pokazuje inicijativu. Drugo je dok neki forsiraju sjedenje, stajanje i sl. Moj se vozi u poluležecem polozaju i zasad mu je tak ok. Doma je vecinom na podu i na puzzlama ili baby gymu. Okrece se na trbuh ali isto ruku ne moze izvuci[sm=smiley36.gif]. S trbuha ide i u lezeci polozaj, ali rjeđe, zauzet je glodanjem rukica.[sm=smiley36.gif] Kad smo kod zubica, ja mislila kak mu vec idu van, pa cemu vec, slinio, potoci sline, glodao, nervozan. Idemo u pon pedijatrici na docjepljivanje za rotto, kad on ima upalu grla. Pita dal ima temp, ma kakvi kazem, samo slini. E to je od toga, kaze. Proci ce samo, neka ljetna upala, samo ako se pojavi temp nek snizim. Pa sam razmisljala koliko sam puta s curkom krivila zube za sve i svasta, a mozda je isti tako nesto bilo. A i sad da nismo slucajno isli pedijatru ne bi znala da mi je beba bolesna. Ja uvela adaptirano uz cicanje. Tek toliko da se smirim, i da vidim da nije gladan. Popije između 30 i 60 ml po obroku. Ne trazi, ali si malo popije. Da je gladan jeo bi, ovako mi se cini da si malo sgušta[sm=smiley1.gif] Daze, mi poceli sa dohranom. Slicno kao i tvoja prva dva puta. Pa sam napravila pauzu jer si mislim da ga i grlo sad boljelo od upale pa mu mozda nije pasalo. Jucer je pojeo nekih 5 žlica mliječne kašice. I popodne pio sok od jabuke. Držim se onog pravila da beba ne smije biti ni pregladna ni presita za dohranu. Znaci cica mi svaka 3 sata, pa mu nakon 2 sata ponudim zlicu. Danas cu mu u mlijecni kasicu umijesati i sok od jabuke. Imas pravo, polako nek se navikava, ima vremena. Nelly nadam se da je tvoj malac dobro i zdravo!
|
|
|
|