evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (23.6.2013 9:06:03)
|
aj, daze, super mi se čini taj kolut, baš ću ići vidjet u dm [sm=smiley1.gif] bumbi, di ćete na more? mi idemo danas konačno na plažu [sm=smiley1.gif] lotte, sad mi je lakše [sm=smiley1.gif] mame govore da je to do nas mama, kako ih mi NAUČIMO... a meni to stalno smeta jer si mislim da je po mom UČENJU onda bi on bio već sad samostalan i ništa ne bi tražio [sm=jezicek.gif] evo, taman je počeo lijepo spavati skroz, a sad 2 noći smo ga morali uzet oko 3 k sebi u krevet... ma to je ono - s bebicama je svaki dan drukčiji i nema rutine [sm=duda.gif] seraph, super za ljetovanje [sm=bravo.gif] ni ja neću kupovati pelene, to mi je nekako bacanje novca, a i prilika da malecki bude bez pelena... on uživa gol, ma kao i ostali bebači, uostalom [sm=jezicek.gif] čak se dvoumim i za gaćice... mislim da ću ih stavljati samo na pješčanim plažama, a na kamenitim ne. sminkret, klijnac ti se lijepo razvija, neko dobije višem neko manje... ali ti osjetiš je li on zadovoljan i kao što si rekla ne razvijaj se svi jednako, pa nismo se ni mi razvijali jednako [sm=smiley1.gif] mi se jučer borili s vlagom, sve išpricali tako da je micek odspavao jedno spavanje vani na terasi i bome je uživao [sm=smiley36.gif] daze, daješ malenoj vode? ja sam ovih par dana mu dala na dan do 5 žličica (onih najmanjih) vode jer mi se čini žedan, a papao je u velikim razmjerima(čak 3 do 4 sata) pa nisam htjela da rikne od vrućine[sm=smiley36.gif] i još nešto: jučer nam došle na vrata neke žene, romkinje, prositi. sve ok., ali kad je počela proricati, samo sam joj rekla da mi se ne da slušati nikakva proročanstva i crne misli, pogotovo, jer ne vjerujem u to, a ona meni da ja imam dug jezik, ali neiskvareno srce i da je zato na mene bačen urok!!! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] i onda za kraj uzme noicu za ručicu i poljubi ga [sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|