evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (29.4.2013 18:50:50)
|
joj,sax,i moj ima stalno vlažne nogice. uvijek ima čarapice i tutu. šta to je od previše oblačenja? jedino mu po noći skinem čarapice kad spava. a ja ga oblačim isto ko vi, ili kratki bodić i duga tuta ili obrnuto. tanku kapicu stavim samo kad puše. inače idemo bez. po suncu ne idemo (onom najvećem),ako idemo onda dignem krović kolica ili je u marami pa ga ne hvata sunce ionako. bumbi, ja išla na moju ringeraju, na poruke i prijatelji (i ne vidim tvoj zahtjev [sm=smiley13.gif]), vidim tvoj album, ali ga ne uspijevam otvoriti [sm=smiley13.gif] imaš li kakvu pametnu riječ za ovu smotanicu? [sm=jezicek.gif] ja danas cijeli dan sama s noicom, super je (osim šta neće spavati bez mene), sad se na gymu (ono čudo, šta i ti, daze,imaš, kak se zove? s igračkicama iznad njega) igra na kauču već 25 min!!! to je rekord nad rekordima!!! ful gleda te ptičice,leptiriće i mlatara rukicama, čak i pogodi katkad [sm=smiley36.gif] cure, noica mi je na 81.str. u čsp Moje dijete [sm=smiley36.gif] bumbi, dakle chiccov za komarce je naj? ovdje kod nas bit će ih prava navala, moramo se spremiti na vrijeme[sm=hudicek1.gif] daze, ti baš uživaš [sm=bravo.gif] nelly, kako noica danas' se oporavlja? bumbi,tvoj? tuck, nelly, dječica su vam bombončići [sm=duda.gif]
|
|
|
|