RE: Zimske bebice 2012/2013 (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Roditeljski razgovori

Poruka

daze -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (26.4.2013 8:10:19)

dodala sam par novih sličica u album[sm=smiley1.gif]
mogle ste i vi ubacit koju sliju da vidimo mališane?

seraphyme -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (26.4.2013 8:23:36)

aparata je jako skup, ali samo se sjetim koliko novca sam dala za kaše za miceka. doduše, ugrizla bih se za guzicu da sam kupila, a on neće[sm=jezicek.gif]

to žličica dvije je zbog alergija i grčeva koje ponekad dobiju ako nisu spremni na dohranu. E smazo cijelu jabuku. šta da radim kad kriči kao da ga gulim ako mu ne dam? mislim da će jednom bit debel ko krmak

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (26.4.2013 12:22:27)

daze, sad ću pogledati. evo, i ja sam stavila slikice svog štrumfića pa pogledajte. koju si opciju odabrala daze, da mogu vidjet slike?

daze -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (26.4.2013 12:41:49)

Da mogu vidit svi clanovi RR.jesi uspila?

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (26.4.2013 14:17:08)

evo, mislim da sam uspjela [sm=smiley1.gif] pogledajte mog štrumfića.

nelly68 -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (26.4.2013 20:21:15)

hej cure evo i mene malo ma joj bolesno smo i Noa i ja nosić mu je malo bolje bili smo na kontroli i nismo dobili antibiotik a 30.bi morali na cjepljenje ako mu bude bolje...prospan čepiće mu nisam uopće uspila stavit jako se ukoči a ja mu nebi i neželim na silu a oni bi trebali razrijedit tu sluz i da je ispovraća i kroz stolicu izbaci pomogglo bi mu al eto ništa...hvala na čestitkama za krštenje [sm=smiley1.gif] BUMBI glasala sam za malca stvarno puuno kosice...vidila sam i malog imenjaka presladak mi je...e Sminkret i moj malac ima hemangiom to su nam rekli još na pregledu sa 3 tjedna a ja sam to skužila sa nekih 2 na nogici lijevoj mu je i rekli su mi da samo trebam pratit dal raste da to nije ništa...šta su tebi rekli gdje tvoj malac ima?

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (26.4.2013 21:28:24)

hvala, nelly. a znaš, noice, kakvi mogu biti ako ne preslatki [sm=duda.gif]
ja sam čitala da se hemangioni povuku sami. ti je tako rekao dok?

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (27.4.2013 21:08:03)

Nelly žao mi je što ste bolesni[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]
Daze i evanoi super su vam bebači[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Moram i ja staviti koju novu slikicu.Poslala sam vam zahtjev za prijateljstvo,pa pogledajte jeste dobile?
Mi smo jučer bili u Zg s D na kontroli,pa malo u šopingu.L je svašta dobio[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif],ssad ima već dosta toga za ljeto[sm=smiley1.gif]

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (28.4.2013 8:26:55)

bumbi, ne mogu naći gdje se potvrđuje taj zahtjev. kako se uopće radi? i ja bih to napravila, radije nego da vide svi reg.članovi.
sinoć se štrumfić probudio dva puta. i preksinoć. do onda je samo jednom. grrr[sm=hudicek1.gif] ali barem nije bilo problema s vraćanjem u njegov krevetić nakon cicanja [sm=bravo.gif]
jučer smo se lijepo proveli; ujutro smo bili mm, štrumfić i ja u gradu, išli na poštu uzeti njegov šeširić koji sam naručila pa u šoping. on bio u marami i fino zaspao. ljudi po trgovini su nam se smijali i komentirali da je ko klokanić unutra.[sm=jezicek.gif] popodne sam išla s kolegicama posjetiti kolegicu i njenu bebicu. baš sam se i odmorila od štrumfića. al danas, kako je jutro započelo, čini se da ću sve to nadoknaditi, već je u akciji[sm=jezicek.gif]
kako vi provodite vikend?
da, stavite fotkice da se bolje upoznamo [sm=duda.gif]

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (28.4.2013 10:20:52)

evanoi odi na Moja ringeraja i tamo bi to ngdje trebalo biti.ili odi na aktivne korisnike i obilježi kvaćicom prijatelje(možeš samo kad su aktivni tako da češ to morat malo više puta napraviti jer teško da buedmo svi u isto vrijeme aktivni) i kad praviš album imaš opciju da mogu vidjeti samo prijatelji

nelly68 -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (28.4.2013 16:21:54)

hej cure evo jučer sam kupila inhalator i aspirator na usisivač i neplače ni na jedno jedino mu inhaliranje pred kraj dosadi pa se malo uzvrpolji al inače mi se čini da je bolje u nosiću nema puno a stalno čujem kao da krči nadam se samo da mu se nije spustilo u pluća,a vidit ćemo utorak šta će pedica reć...hvala Bumbi [sm=smiley1.gif]Evanoi pa naravno [sm=smiley1.gif] a nije mi rekla da se može samo povuć samo da pratim da neraste a sada na kontrolama njegova pedijatrica uopće negleda,ja pratim neraste pa se nadam da ni neće...pokušat ću i ja koju slikicu stavit ako se snađem[sm=smiley1.gif]

nelly68 -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (28.4.2013 16:47:39)

evo stavila sam i ja slike [sm=jezicek.gif]

Tuck -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (28.4.2013 18:09:35)

Bok mame:)
Evo i nas malo, čitam vas svakodnevno ali prek moba sampa ni ne stignem svaki puta pisati, više obavljam poslove po kući dok je mali dobar:)
Bili smo na kontroli kukova ne moramo više široko stavljati ali za 2 mj kontrola jer jezgrice su se tek počele formirati :)
Idemo na cijepljenje 17.5 i na kontrolicu jer smo prošli put se kasno cijepili jer je med sestra bila bolesna -.-'
I tako, rastemo razvijamo se, spava cijelu noć ne budi se za hranjenje tek ujutro oko 7 :D
Kupili smo nova kolica Peg perego GT3 i super su nam, jest da su malo veća ali odlična su :))

Stavila sam i ja svog macana na roditelji.hr
http://www.roditelji.hr/bebe-natjecaj/?gallery=1&entry=82&p=8
evo pa da glasate ako stignete i usput da ga vidite :)
KAd stignem stavim i na RR slikice :*
Pozdrav svima :))))

seraphyme -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (28.4.2013 18:23:28)

dječica su vam krasna[sm=smiley27.gif]

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (28.4.2013 20:43:15)

L isto nosic malo zacepljen,pa sam mu stavljala danas malo sljezov korjen i probala na ono za usisavac ali nije skoro nista izvuklo.Malo mi se cuje i da hropti,pa sam ga mislila odvesti kod ped cisto da ga poslusa i da budem mirna.Ne radi nasa,pa cu ici kod druge,a moram i D po neke ljekove.

daze -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (28.4.2013 21:24:11)

Pozz cure,
Mi bili na selu preko vikenda pa se nisam javljala,malo odmora od tehnologije[sm=smiley1.gif]
To nam je prvi veci izlet,sat ipo voznje od splita i zadovoljna sam,M je bila super,spavala u autu a i na selu po cili dan.mene bilo strah da nece radi promjene a nju seoski zrak i vatrica u kaminu fino uspavali[sm=bravo.gif]
Okice se opet upalile pa cemo po jos turu kapi.
Slikice cu pogledat kad budem na komp,sad dojim i tipkam na mob,uzas[sm=jezicek.gif]
Pusa bolesnim bebacima!

Lotte -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (29.4.2013 8:19:27)

Bok cure!
Evo mi neki dan bili na kukovima, dobri su, ne moramo povijati široko i sa 6 mj možemo sjediti.

Evanoi, mislim da ima preko 6 kg. Nismo se vagali a sa 2,5 mj smo bili 5800 g.
Dječica su vam stvarno preslatka![sm=bravo.gif]

Seraph ništa ne javljaš, kada će ti muža put dovesti u Đakovo?[sm=smiley36.gif]

Nadam se da će bolesni bebači brzo ozdraviti!

Lotte -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (29.4.2013 8:30:48)

... i zaboravih priupitati kako oblačite bebače na ovo (toplo)vrijeme. Stavljate li im lagane kapice kada je toplo a vjetra nema? Ja ne. Što koristiti protiv komaraca I postoji li uopće preparat koji ovako male bebe mogu koristiti?

Mi jučer krenuli u šetnju šumom, pa pobjegli glavom bez obzira zbog j....ih krvopija!

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (29.4.2013 9:13:55)

Lotte super za kukove[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Ja mu ne stavlajm više kapicu,ali je imam uvijek u torbi za svaki slučaj.kupila sam mu šiltericu i šeširić[sm=smiley1.gif].Obučem mu bodi kratkih rukava i gore majicu dugačkih rukava
A za komarce sam ja baše nedavno pitala i otvorila temu za to.Ja sam za D kad je bio beba koristila Chicco,to je od 0+,inače bilo u Dm-u ,ali sad još nisu dobili.nadam se da će uskoro

seraphyme -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (29.4.2013 10:07:03)

lotte, bio je u đakovu nedavno, a nismo se niš konkretno dogovorile, a pojma nemam di živiš da ga pošaljem [sm=jezicek.gif] šta misliš da mi se čoek sam zagubi u šumi [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

ako baš jako puše, imam tanke kapice od MTČ leptirića da ga ne opali po ušima. ako smo na suncu, ima malu šiltericu, a ako je u autu ili kolicima ne stavljam kapu. oblačim mu body bez rukava i maju dugih ili body dugih i preko kratki rukav. imam maniju odijevanja jer uvijek mislim da će mu biti hladno. neke hlačice i sokne. ako nosi gege, onda body bez rukava , sokne i to je to. baš ne voli biti puno obučen

sax52341 -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (29.4.2013 11:17:16)

Sto se oblacenja tice kapicu stavljam samo ako jako puse. Vani je uglavnom u hlacicama, carapama, bodijukratkih rukava pa lagana majica dugih ili body dugih pa majcica kratkih rukava. Uglavnom secesi da se moramo u setnji skidat jerse oznoji - topal je na tatu.... Skinemo uglavnom carapice i majcu. Za komarce sam u dm kupila flastere za zaljepit u blizini bebe, pitala sam za chicco irekli su da vjerovtno stize sljedeci tjedan. Moram se opskrbit jerih je Maksimir vec sad pun.
Danas imamo 4 mjeseca, moram nas narucit kod pedice. Za kukice nas je pedijatrica narucila on line tek za kraj 5 mjeseca, nisam ga povijala siroko samo radimo cjezbice kad ga presvlacim.
Pogledala slikice djecica su vam preslatka!

seraphyme -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (29.4.2013 11:21:37)

ja ne bih skidala šarapice. ima istine u onom što babe vele da ne smiju nazepsti noge

sax52341 -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (29.4.2013 11:59:35)

Ma gospon je u kosari, nogice namazem kremom prije izlaska. Tokom setnje pocinje negodovat, stopala vlazna, skinem mu carapice da se malo stopala luftaju. Prebacim gazu preko njih jer ne zelim da budu na direktnom suncu. Ako mi se ucini da vise nije za bose nogice onda mu vratim carapice... Po njegovoj reakciji vidim da mu to godi

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (29.4.2013 18:50:50)

joj,sax,i moj ima stalno vlažne nogice. uvijek ima čarapice i tutu. šta to je od previše oblačenja? jedino mu po noći skinem čarapice kad spava. a ja ga oblačim isto ko vi, ili kratki bodić i duga tuta ili obrnuto. tanku kapicu stavim samo kad puše. inače idemo bez. po suncu ne idemo (onom najvećem),ako idemo onda dignem krović kolica ili je u marami pa ga ne hvata sunce ionako.
bumbi, ja išla na moju ringeraju, na poruke i prijatelji (i ne vidim tvoj zahtjev [sm=smiley13.gif]), vidim tvoj album, ali ga ne uspijevam otvoriti [sm=smiley13.gif] imaš li kakvu pametnu riječ za ovu smotanicu? [sm=jezicek.gif]

ja danas cijeli dan sama s noicom, super je (osim šta neće spavati bez mene), sad se na gymu (ono čudo, šta i ti, daze,imaš, kak se zove? s igračkicama iznad njega) igra na kauču već 25 min!!! to je rekord nad rekordima!!! ful gleda te ptičice,leptiriće i mlatara rukicama, čak i pogodi katkad [sm=smiley36.gif]
cure, noica mi je na 81.str. u čsp Moje dijete [sm=smiley36.gif]
bumbi, dakle chiccov za komarce je naj? ovdje kod nas bit će ih prava navala, moramo se spremiti na vrijeme[sm=hudicek1.gif]
daze, ti baš uživaš [sm=bravo.gif]
nelly, kako noica danas' se oporavlja? bumbi,tvoj?
tuck, nelly, dječica su vam bombončići [sm=duda.gif]

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (29.4.2013 19:37:54)

evanoi onda nisi ni dobila izgleda zahtjev[sm=zmeden.gif].Moramo biti u isto vriejem prisute,pa onda tamo na aktivnim korisnicima ću te obilježiti,pa češ moći slikice vidjeti.
Nisam danas L odvela kod pedice jer je bila jako gužva,a on mi se čini puno bolje,vidjet ću ujutro dali ću ga odvesti.
Ja sam mu danas prvi put obukla majicu kratkih rukava i mi smo opet promjenili položaj na kolicima tj.vratili se u Muru u sportski dio i svidjelo mu se[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>