RE: Zimske bebice 2012/2013 (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Roditeljski razgovori

Poruka

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (17.4.2013 8:03:40)

Mi isto necemo jos u jaslice jer ja ne radim, a cisto sumnjam da cu u skorom vremenu naci posao.
Mi smo jucer cijelo popodne bili u gradu i bas na je bilo lijepo[sm=smiley1.gif]
Daze ja sam ti bas htjela reci za kamilicu,ja bi probala s njom pa da vidis kako ce biti

seraphyme -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (17.4.2013 8:05:59)

mlakom vodom ili fiziološkom otopinom

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (17.4.2013 8:08:38)

E,seraphyme di si ti?Nema te bas..kako ste?Kad cete na cjepljenje i vaganje?

seraphyme -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (17.4.2013 11:38:23)

idenmo u utorak na kontrolu. ma ima me, povremeno eto neš klepim i to je to. E je super, u zadnje vrijeme spava skoro svaku noć cijelu noć, vesel je, ne kašlje više, malo šmrcka, koristimo ovo lijepo vrijeme. kontam da ćemo ga krstiti 2.6. , valjda će zatopliit u međuvremenu. niš se ne događa, hvala bogu. i micek je smanjio doživljaje, ne šamara ga više, sad mu trpa dudu u usta svakom prilikom[sm=jezicek.gif] i da, malo ga je zagnjutio u kadi [sm=jezicek.gif]

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (17.4.2013 17:49:41)

seraph, micek ti je stvarno frajer [sm=smiley36.gif]. a bravo i za bracu i za lijepo spavanje [sm=bravo.gif]
mi opet bili u šetnji, i štrumfić se opet nakon 3/4 puta odlučio za nosiljku. ne da mira, kmek,kmek[sm=smiley19.gif] i ajde mama, rasteži maramu[sm=smiley36.gif] i onda zaspe u njoj u roku minute - doslovno!!![sm=smiley36.gif] pa si kontam, bumbi, možda mu dosadila košara... ti svog u AS stavila. reci mi, šta ti on inače počeo kao sjediti? s koliko mjeseca počinju sjediti, vi mame, koje imate iskustva?
bumbi, kako ste bili u gradu? šta ga cijelo vrijeme furaš u AS? ja bih sutra trebala ujutro do banke... razmišljam ga uzet sa sobom[sm=jezicek.gif]

seraphyme -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (17.4.2013 19:11:31)

ma frajerčina[sm=jezicek.gif]

djecu se smije posjedati sa 6 mj

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (17.4.2013 19:51:07)

Seraphyme kod tebe veselo s micekom[sm=smiley36.gif]
Vidim planirate krštenje,super[sm=smiley1.gif]
[sm=bravo.gif] i za spavanje preko noći
Evanoi mi stalno u šetnji u AS.Sjediti smiju tek s 6 mjeseci,a za AS kažu da je obavezna u autu,tako da zašto se onda nebi mogli u njoj i voziti.Neću čeakti da počne sjediti ,onda više ni neće biti za AS već može i u sporski dio.Da,da i u grad smo išli u AS,košaru smo izbacili i super nam je od tada u šetnjama,frajer gleda okolo i uživa,pogotovo kad smo u nekom trg.centru[sm=smiley1.gif]
Joj,danas sam mu namazala glavicu s uljem da probam skinuti tjemenice i sišlo je jedan dio,sutra ću vidjeti pravo stanje,ali kosica mu je užasno masna

daze -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (17.4.2013 19:55:44)

Bili kod ped,dala kapi da kapamo u oba oka jer ce vjerojatno prinit na drugo oko.kaze da je vjerojatno pokupila od nekoga jer je prelazno.
Razmisljam ovih dana od kad je ugrijalo o ljetu i zastiti od komaraca i sunca za bebu.neznam smim li palit onaj aparat protiv komaraca? I koju bi kremu uzela za sunce? Jeste vi sta nabavljale?

daze -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (17.4.2013 19:58:30)

Bumbi tako je i M bila kosa od ulja masna jos 2 dana.tek nakon 2-3 kupanja je izaslo.

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (17.4.2013 20:01:36)

Ipak ste išle kod pedice.Nadam se da će kapi brzo pomoći i da će biti bolje[sm=pikapoka2.gif]
O kremicama za sunčanje baš pišu i na "ljetnim bebama" pa možeš i tamo malo pogledati,a mislim da je netko i otvori temu baš za te kremice pa i to pogledaj.Ja neću još ništa kupovati,moram i s pedicom vidjeti jer se L zna taj dermatitis pojaviti pa neznam koju da uzmem,a opet nebi kupila neku pa mu ne odgovara.Ja sam za d kad je bio imali imala Nivea u spreju i bila mi je dobra,a imala sam i Avene i ona je isto dobra[sm=smiley1.gif]
Za komarce isto još ne razmišljam,nadam se da ih neće ni biti(u što sumnjam).Mislim ono u struju što se stavi?Ja to nikada u kući nisam koristila,nije nam bilo komaraca u kući da bi to morala paliti

daze -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (17.4.2013 20:38:16)

Kod nas vec poceli komarci[sm=hudicek1.gif]
Bacila sam oko na ljetne pa sam stekla neku predodzbu o kremama,jos cu razmislit,mustela je preskupa.

cuba -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (17.4.2013 21:35:45)

Seraphyme, skoro su mi konci popucali od smijeha na tvoj komentar o miceku, legendo!

seraphyme -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (17.4.2013 23:14:54)

to ti kod nas svakodnevno pizdarije

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (18.4.2013 9:48:54)

jutro!!! prekrasno je, sunce, mi bili vani nakratko i sad se spremamo u gtad. joooj, štrumfić mi ima kilicu na pupku!!! brrrr[sm=smiley19.gif]patron kaže da nije opasno i da može biti nasljedno. a moj tata je u 1.g.opreirao to isto. ahhhh...
sinoć se budio samo jednom i prespavao sve u krevetiću, nije se bunio kad sam ga nakon dojenja vratila u krevetić [sm=bravo.gif]
i ja počinjem razmišljati o kremici za sunce...
ure, nose li vaši još kapicu u šetnji?

sax52341 -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (18.4.2013 12:00:52)

Moj nosi kapuljacu samo ako idemo kasnije tj iza 6 u setnju. Kapicu sam izbacila iz upotrebe jer bi je on uvijek ili skinuo ili nabio na oci (vrti se lijevo-desno u kolicima). Jucer sam ga za setnju pustila u robici u kojoj je u stanu i samo prebacila tanku dekicu preko njega koju je on vrlo brzo izgurao...
Kremicu sam kupila BIoderminu sa mineralnim filterima, a onda kad sam dosla doma skuzila da imam josod proslog ljeta daylong baby koju sam bila kupila za sebe....
Narucila sam mu i maramu i sesiric za glavu sa zastitom i suncane naocale... Za naocale nisam sigurna da li cemo ih koristit ali su za dob do 2 godine pa budu za sljedece ljeto. Nadam se da cemo uspjet ljeto provest na moru...
Mislim da cemo ovaj vikend prijec na sportski dio kolica (mogu se skroz spustit) jer sam primjetila da mu je u kosari pretoplo

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (18.4.2013 13:28:00)

evanoi žao mi je,nadam se da će mu brzo proći[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]
Mi nosimo još kapicu,zna malo i vjetar puhati iako je toplo.Kad zaspe ga i pokrijem s dekicom jer mu budu hladne rukice kad zaspe.Ja njemu obučem dugački bodi,majicu dugih rukava i jaknicu,a vidim ti sax ga i ne oblačiš baš tako,dobro tvoj je u košari a L u AS,ipak je i to razlika.Nekako mi nije još baš da ide bez jaknice,baš zbog toga što mu rukice znaju biti i hladne.Vidim i ti si već kupila kremicu za sunce,ja neću još uzimati,jer imamo i suncobran jer baš ne voli da mu ide sunce u lice

daze -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (19.4.2013 7:50:41)

M je još uvik u košari jer se ne buni,zaspe čim izađemo iz dvorišta i spava dok god se kolica voze =) a i toplo joj unutra.ja je nekidan obukla u jaketicu i još pokrila dekicom pa mi se ljudi čudili šta sam je toliko navukla a vani sunce[sm=smiley36.gif]a šta ću kad me uvik strah da se ne prehladi.sad je po kući u samo bodiju dugih rukava i dole duge hlače jer je kod nas u stanu strašno vruće već sad,4.kat ispod ploče.bude otvoren prozor i balkonska vrata a vrućina.ljeti nam je tek katastrofa,neznam kako ćemo ovo ljeto izgurat.prošlo smo ja i mm spavali na balkonu na madracima na napuhavanje jer se u stanu nije dalo živit,a ne možeš baš ni klimu držat 0-24.pogotovo radi bebe je sad nećemo moć toliko palit.
čisto se plašim tog ljeta i vrućina jer znam da ja jedva funkcioniram iako sam navikla na žegu,al neznam kako će mala beba to podnosit.em vrućine,em komarci.užas...kaže mi prijateljica da je ona svog malog tuširala 3 puta dnevno jer bi se jadan sav objeo od znoja kako stalno leži.
jučer smo dobili malog rođaka,jetrva mi rodila sina tako da sam presretna.[sm=bravo.gif]njoj je to treće al ko da je prvo,sve je zaboravila [sm=smiley36.gif]ostao joj dio posteljice pa su je jadnu morali uspavat da joj izvade odma nakon poroda.katastrofa!al srećom,s bebom je sve ok.ista mrva ko moja M,2800 i 48 cm.[sm=smiley1.gif]

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (19.4.2013 7:58:45)

Jutro[sm=smiley1.gif]
Daze cestitam na malom rodjaku[sm=bravo.gif],ajme dobro se onda napatila[sm=smiley13.gif],bitno da je sada sve ok.
Ja cu L poceti oblaciti bodi kratkih rukava.Njemu rukice nudu malo hladne samo ih neda pokriti,pa kad zaspe onda mu ih pokrijem.
Jucer sam bila u Mulleru i kupila 2 Hipp kasice od mrkve,pa da budu spremne kad pocnemo s dohranom[sm=smiley1.gif]

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (19.4.2013 15:56:03)

Daze, blago tebi i vožnji kolicima, neka samo potraje [sm=smiley36.gif] Kako oko maleckoj? I čestitke na rođaku!
Bumbi, si počela kratke rukaviće nositi? I mojem je toplo, vani ga ne pokrivam u zadnje vrijeme, samo bodić s kratkim i tutica dugih rukava. ja ga pokrivam samo u kući jer imamo stare debele zidove pa i nije baš toplo unutra.
jučer mi je spavao od 23h do 5 i 30! [sm=bravo.gif]
sax, kakve su to naočale, gdje si ih naručila?mislim, kužim kakve - ali nisam znala da postoje za tako male bebice.
ja sam si naručila kapicu šiltericu koja odostraga ima produženi dio, kao zavjesicu koja pada bebi na ramena i tako ih štiti od sunca. baš me zanima kako će mu stajati [sm=smiley36.gif]
jučer u šetnji se počeo buniti u kolicima još prije, sad obavimo šetnju u kolicima samo 1/2 puta i onda - hop u maramu. Ajajaj. Još ću se malo strpiti prije nego ga stavim u AS i za vrijeme šetnje, bar još tjedan-dva.

seraphyme -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (19.4.2013 17:11:35)

AS je za vožnju u autu, a ne u kolicima hebo vas

ja imam neku guznu virozu, serem ko foka, povraćam, boli glava i temperatura. sinoć sam mislila krepat. danas cijeli dan gatam u wc školjku. osjećam se ko kuhana noga

sax52341 -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (19.4.2013 17:17:42)

Evanoi, ovo je stranica http://babybox.com.hr/.
Bas mi je danas stiglo, super izgleda i M se nije bunio kad sam mu isprobavala

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (19.4.2013 22:07:22)

seraph,imaš ti pravo, AS je za auto i gotovo. ma ništa, ćemo ko do sad. prvo vožnja kolicima, a kad počne kmečkat ga se izmjenjujuemo u nošenju ili stavim maramu i gotovo.
danas smo se šetali do didovog maslinika i tamo se fotkali s njim. uživao je malac u kolicima. ali na povratku, neće pa neće. [sm=hudicek1.gif]
joj, seraph, baš ti nije lako. ti muž pomaže oko klinaca?
bravo za M, sax. moj se uvijek uzruja kad mu stavljamo kapicu ili ga dodatno oblačimo. ajd, sad ću pogledati tu stranicu, premda je bolje da ne - stalno nešto naručujem, muž će me kilnuti [sm=smiley36.gif]
sutra idemo opetu umag nonićima, muževima, i planiramo šetnjicu rivom koja je tamo duuuga [sm=smiley36.gif] samo da nam bude lijepo vrijeme!

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (19.4.2013 22:22:56)

Seraphyme jesi me sad nasmijala[sm=smiley36.gif],ali vjerujem da ti nije lako i da cete brzo proci.
Ja sam i D vozila na kolicima u AS a i L se svidja tako da cu ga i dalje voziti.Svatko nek odluci sta mu je najbolje.
Mi smo jos u dugackom bodicu i gore majica dugih rukava,tako je danas bio vani,ali sam mu i kapicu stavila jer je i malo puhao vjetar,a i pokrila sam ga.
Moram mu kupiti bodica kratkih rukava,danas sam samo 1 nasla vel 68 u C&A

seraphyme -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (19.4.2013 22:42:25)

a čuj, svatko zna svoje.

malo sam si bolja, dva slanca me skoro vratila u život.
pomaže mi mm puno, krepla bih bez njega, spomenik mu dignem kad pandrkne [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (20.4.2013 14:09:51)

A vidi ove je luda[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Ajde super da ti je bolje[sm=bravo.gif]

Ja sam L danas kupila bijeli šeširić u H&M-u[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>