RE: Zimske bebice 2012/2013 (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Roditeljski razgovori

Poruka

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (12.4.2013 6:53:24)

Moja klokanica nema nikakve polozaje,neka najobicnija
Mi smo opet imali jedno budjenje oko pola 3[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] i u pola 7 budnjenje[sm=smiley1.gif].
Evanoi u ad mu stavim jednu mjericu rizinih pahuljica.Sad jede svaki obrok s njims,neznam jel to ok,ali njemu je dobro i lijepo je prihvatio i duze izdrzi izmedju obroka,4 sata sigurno.Probala mu jucer samo Hipp i nije mu se bas svidjelo iako bi pohljeo vjerovatno da sam mu dala al sam ipak stavila malo pahuljica

Lotte -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (12.4.2013 8:31:54)

Još me samo zanima, je li obična marama ili sling sa metalnim kolutovima?

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (12.4.2013 9:14:49)

Zaboravila reći da danas imamo 3 mjeseca[sm=smiley1.gif]

Lotte -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (12.4.2013 9:58:36)

Bumbi, koju bočicu koristiš za hranjenje? Jesi kupovala novu dudu ili bušila iglom?

seraphyme -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (12.4.2013 11:15:20)

sling sa metalnim kolutovima.

evo ista kao u ovom videu

http://www.youtube.com/watch?v=ez1PC5pRvF8

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (12.4.2013 12:26:51)

Lotte mi imamo Nuk boćice,pa sam mu kupila M veličinu i dobra je.Oni imaju S,M i L veličine.Baš zbog toga sam i uzela njihove boćice

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (12.4.2013 15:43:56)

seraph, baš je lijepi sling! si ga dugo koristila? kako ga beba prihvatila?
ma bumbi, ako malecki uživa i sve popapa, znači da mu treba jača hrana i to je onda ok. kako traži, tako mu daš.nema smisla držat se nekih "pravila" kad su sva djeca različita. ako vidiš da on lijepo napreduje i da je zadovoljan, samo tako naprijed! [sm=jezicek.gif]
od kojeg mjeseca ste počele koristiti dude s dvije rupice? mi smo još na jednoj (sutra navršava dva mjeseca!).da mu mijenjam bočicu, tj.dudicu?
bumbi, čestitke maleckom na 3.mj.!!!
moj se počeo često smijati, čak se i didu i kumi i tetama nasmijao, pa i nonićim... kad ga presvlačim, ful baca nogice, leti rukicama, guguće... slatkić moj [sm=jezicek.gif] čak uspijeva biti budan na kauču 5 min i pusti me da u miru odem na wc ili operem si krušku [sm=jezicek.gif]
ali još nema neki ful raspored za hranjenje. jedan dan jede 5 obroka, drugi 8. a vaši?

daze -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (12.4.2013 18:21:42)

Pa M uglavnom danju jede svaka 2ipo ili 3 sata,a po noci zna odspavat i 5-6 sati a da ne trazi.
Bumbi [sm=bravo.gif] za ,Lukina 3 mjeseca.
Stvarno brzo rastu,ja sam svaki dan odusevljena njenim osmijesima i pokretima.a sta ce tek bit kad progovori[sm=smiley27.gif]

seraphyme -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (12.4.2013 19:16:07)

Micek je obozavao sling, jako sam ga dugo teglila u njemu, ali zato braco ne podnosi. Pozivcani skroz. Bumbi bravo za Luku :)

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (12.4.2013 20:48:36)

Evanoi.mi koristimo kao sto sam vec napisala Nuk bocice i one imaju samo jednu rupicu,ali imaju velicine.Imaju samo 2 velicine,do 6 mj i od 6 mj,tako i rupice S,M i L.Tako da sve zavisi koje bocice koristis i sta pise na njima

nelly68 -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (13.4.2013 18:48:34)

hej cure ja isto baš razmišljam o tim maramama za nosit bebu i naišla sam na jednu stranicu na face i sad imaju 50 % sniženje oko 200-tinjak kuna su ima i tih mei tai te mi zvuče baš super jer se dijete može nosit bez obzira koliko ima kg, sve dokle imaš ga snage nosit.. Sad razmišljam da si uzmem tu, ali ima nešta fora za stolicu, kad djete sjedi na stolici s tim da se kao zaveže da ne padne i košta samo 150 kn, ali to je već za veće bebice.. Sviđa mi se i jedno i drugo, pa dok je akcija razmišljam da nabavim.. [sm=smiley36.gif]

sax52341 -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (13.4.2013 23:56:39)

Bumbi na koji nacin spremas rizine pahuljice sa mlijekom, napravis normalnu uobicajenu dozu mljeka pa ubacis zlicu rizinih pahuljica i promuckas? jusnu zlicu ili cajnu? Ja sam probala sa rizinom sluzi i zadovoljna sam s time koiko je spavao ali cini mi se jednostavnija priprema sa rizinim pahuljicama.... Dala sam mu to da pije iz aventove bocice sa sisacem sa promjenjivom rupicom tj na broju 2 (okretanjem bocice se namjesta velicina otvora - ima 3 razine 1, 2 i 3)

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (14.4.2013 6:28:04)

Sax napravim mu normalno Hipp i stavim ti jednu mjericu(iz Hipp kutije)rizinih pahuljica i promuckam.
Nama je samo 2 noci trajalo ono 1 budjenje,sad se vec 2 noc nesta stalno vrti i moram mu dati dudu i opet smo na 2 hranjenja(ali samo Hipp).Mislim da ta budjenja bas i nemaju veze s rizinim pahuljicama,ja sam mu ih uvela jer je bio cendrao i stalno trazio jesti,a ne da mi duze spava.On meni jede oko 7 navecer i onda mu bude budjenje oko 1,2 zavisi kako kad.
Mi smo jucer uzivali vani u setnji u AS,skoro stalno prespavao[sm=bravo.gif].
Malo su mu okice od krmelja i malo mu kso suzi oko,to je vjerovatno od vjetra(iako ga nije bilo jako sad kad je bilo toplo) jer je ipak otvoren u AS,nije zatvoren kao u kosari.Ali nije nista jako.
L je poceo i stalno gugutati i pricati po njegovom[sm=bravo.gif]
Meni jucer dosla i 2 [sm=hudicek1.gif],nakon 28 dana,malo me iznenadila,nikad mi nije bila tako,uvijek 30,31 dan,ali sta je tu je...

daze -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (14.4.2013 8:34:21)

Dobro jutro![sm=smiley1.gif]
Prekrasan dan,cekat cemo mrvu da se probudi pa u setnjicu i kavu uz more malo.opet je dobro spavala,jela u 5 pa spavala do 7 ipo,tata je odvea u dnevni boravak ko da ja jos malo odspavam al sam je iz sobe cula da place pa se i ja digla,glad ne pita[sm=smiley36.gif]
Ja se bas veselim uvodenju kasica da ne ovisi bas uvik o meni,bar 1-2 obroka.pogotovo jer u 9.mj pocinje skolska godina,a ja planiram odradit staz godinu dana,tako da je mogu ostavit tati ili babama na par sati dok sam u skoli.al imamo mi jos do kasica,vjerojatno cu tek uvodit u 8.mj kad napuni 6 mj.tako da se navikne do 9.mjeseca.

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (14.4.2013 10:12:21)

jutro,cure! prekrasan dan nakon prekrasne noći :) jučer išli muž i ja na večericu, kumin poklon, a ona je čuvala maleckog. baš smo se dobro opustili. kad smo ga stavili u krevetić, spavao nam 5 sati!!!! bez buđenja [sm=bravo.gif] a sad idemo u dužu šetnjicu, na naš predivanrt kamenjak [sm=smiley36.gif] uzimamo klokanicu za muža i maramu za mene i šetnjica po šumici, obali...
nelly, koja je to stranica?

seraphyme -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (14.4.2013 11:13:03)

rižine pahuljice su "praznije" od rižine sluzi, ali istina, lakše stoput za napraviti. E se neki dan nasmijao na glas dvaput[sm=bravo.gif]

mi bili jučer na krizmi kod mog nećaka, mama čuvala dečke. ne sjećam se zadnji put kad sam sjela i u miru pojela ručak. nažderala se čoabnca, valjda se E neće progorit guzica [sm=jezicek.gif]

nelly68 -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (14.4.2013 16:06:58)

Evanoi ovako se zove stranica Smile4meBabyshop [sm=smiley1.gif]..moj malac danas od 9 sati nije skoro ništa spavo evo teka sada zaspo i jeo je baš svaka dva sata,i danas je lijepo vrijeme ali vjetar se raspuho pa danas nećemo van...i dogovorila sam krštenje za petak ipak kod našeg pope danas moji ošli u Bih kupit sve šta mi treba za priredit i i konačno mi dolazi seka u srijedu i moja Manuelica[sm=smiley1.gif]...joj Bumbi nakon koliko dana ti je prva stigla???

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (14.4.2013 20:03:59)

Evanoi [sm=bravo.gif] za veceru
Seraphyme i za tebe[sm=bravo.gif] sto si se lijepo provela na krizmi.
Nelly prvu[sm=hudicek1.gif] sam dobila 2 mj nakon poroda.Jako mi je obilna,ali i ne toliko bolna.
Mi smo danas bili na rodjendanu kod malog prijatelja koji je slavio 1 rodjendan[sm=smiley1.gif].

daze -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (15.4.2013 15:13:51)

sunčani dani pa nikoga na forumu[sm=bravo.gif]
mi smo danas bile u kući,ostala nam kolica u autu a tata ujutro išao na posao tako da nismo mogle nigdi.malo smo se sunčale na balkonu[sm=smiley36.gif]
bumbi jesi probala na kraju mustelu za tjemenicu?

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (15.4.2013 19:19:54)

ma prelijep dan! mi bili u šetnji,ali se noica počeo meškoljit. morala sam ga četvrtinu puta nosit[sm=smiley13.gif] bumbi, kad je tvoj prestao voljeti kolica? moj ima tej 2 mjeseca, mislim da je definitivno premalen za promjenu kolica! kučer smo bili na kamenjaku, prekrasno je tamo, penjali se, hodali...,more, sunce. ,aleni je 2 sata spavao u marami, super mu je bilo!
nelly, pogledala sam onu stranicu i naručila si hlačice za pelenaše, super su!

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (15.4.2013 19:50:25)

Napišem roman i izbaci me[sm=hudicek1.gif]
Popodne sam bila s svoja 2 dečka u gradu u šetnji,baš nam je bilo lijepo,L je bio super[sm=smiley1.gif]
Evanoi L se više nije htio voziti u košari od kolica,sad se vozimo u AS i super mu je[sm=smiley1.gif]
daze korisitimo mi šampon već dosta,ali nema baš nekog učinka,ja se tješim svaki dan da ima sve manje i da će nestati,ali nevjerujem baš...a prat ćemo još pa možda ipak i nestane.Čula sam da ima i Mustela krema za tjemenicu i da je ona super,ali nemam ju namjeru kupovati,pogotovo ako i ona bude takva kao šampon.Ali šampon super miriši[sm=smiley1.gif]
Danas sam L stavila ispred ogledala i prvo je sav u čudu gledao,pa se počeo smijati i pričati[sm=smiley36.gif],umrla sam od smijeha.par puta sam ga danas stavila i svaki put bi se smijao[sm=smiley1.gif]

daze -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (15.4.2013 21:02:31)

evanoi super šta je mali htio spavat u marami pa ste mogli šetat[sm=bravo.gif]zar već ne želi u košari bit?M zaspe čim krenemo u vožnju u košari[sm=smiley1.gif]jedino joj smeta kad negdi stanemo,tipa u kafić kad sjednem odma počne kenkat[sm=jezicek.gif]
a prekomična mi je,kad joj se neko obraća i priča s njom smije se naglas i vrišti,preslatka mi bude.
bumbi,onda da ne kupujem šampon?glupo mi davat 100kn ako ne pomažea već imamo mustelin šamon i gel za tuširanje i losion za tijelo tako da svakako lijepo miriše [sm=smiley36.gif]kakva je to krema za tjemenicu,nisam vidila u dm-a?to se maže prije kupanja?

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (15.4.2013 21:11:31)

Valjda mu smeta sto nista ne vidi kad je u kosari i nije vise toliko mali da ni odmah zaspao.U AS sve lijepo vidi ps mu je dobro,a i zna zaspati...a neznam sta da ti kazem za sampon,mozda bi vama pomogla.Nemam pojma za kremu kako se stavljs,a ima je sigurno u ljekarni za kupiti.

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (16.4.2013 15:36:48)

hello,cure! moj štrumfić me svaki dan pusti mrvicu više slobodnu ujutro. evo, danas kad smo se probudili, smo se izljubili i pustila sam ga u krevetu samog dok sam se ja sredila u kupaonici, obukla se, danas sam si čak uspjela i napraviti brzinski doručak! i onda lijepo njega na cicu, a sa strane moj doručak i skupa jedemo [sm=smiley36.gif]
počeo je jako izbjegavati bebimil, sad pojede max.2 obroka dnevno!
nelly, ono za stolicu je fora, da[sm=jezicek.gif]
daze, kako slatko to smijanje naglas! moj se još smije po tiho [sm=smiley36.gif]
bumbi, slatkić L, mora da je bilo presmješno to s ogledalom!!!
cure, ste počele ztražiti jaslice? ja ću ostati doma cijelu godinu s njim, i trebao bi u 2.mj. krenut u jaslice. valjda ćemo nešto naći [sm=nosecka.gif]

daze -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (17.4.2013 7:54:25)

moja neće u vrtić bar neko vrime,babe su slobodne za čuvanje ako se ja zaposlim,šta je teško s obzirom da su za rad u prosvjeti,ka i svugdi ostalo,potrebne debele veze[sm=hudicek1.gif]
nego,imam problem,M mi se zatvorilo oko,puno krmelja.jutros sam primjetila dok je jela,ne može ga jadnica uopće otvorit.nemam pojma šta ću,ped mi radi popodne.imate li neki savjet?s čime bi joj to čistila,jer vidim po netu da kamilica isušuje pa se više ne preporučuje,

Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>