evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (9.4.2013 9:38:03)
|
vgaspic, prvi put mi je bilo nezgodno, ali sad već znam princip pa je lakše. namjestim prvo tregerčiće i spojim one iza na lopatice. lijeva strana di dođe nogica mi je uvijek namještena pa ga uguram unutra i onda spojim desnu di je nogica pa dignem gore tregerčiće i spojim obje strane di idu rukice. i zadnji mi je onaj pojas koj ide oko struka. katkad cendra i on na početku prvih par minuta, ali onda kad skuži da se nosi, prestane i čak zaspe od uživanja. ali danas ću dobiti nosilhku maramu i vidjet ću je li jednostavnija za stavit bebu unutra[sm=duda.gif] jedva čekam, popodne idem po nju na poštu. bumbi, kako si dečke vodila u trg.?u kolicima? bravo za pokušaj, i ja se sad spremam da bih ga jedan dan uzela i izvela u sopinh[sm=smiley36.gif] nelly, maleni je već veliki!![sm=bravo.gif] a po ljeti navodno je za nošenje dobar sling jer ima manje materijala... ali sve si mislim, pa neću za najvećih vrućina ionako izlaziti iz stana, od 10 do 17h sam ionako unutra, ne znam kako vi, sunce je opasno i nije za zezat se. tako da ove ostale sate ne bi trebalo biti prevruće za nosiljke, nadam se. i nelly, prije nego kupuješ klokanicu, raspitaj se i za ostale nosiljke. ja sam si nabavila i mei tai, to je za bebe iznad 3 mj, spoj obične marame i klokanice, a puno jedostavnije je. lotte, presmiješno za mrak i nekrštenje, haha[sm=jezicek.gif] lotte, gdje staviš malenog kad ideš po trgovinama? lotte, ako imaš mlijeka, neka sisa što više!jel dojiš još uz nadohranu?
|
|
|
|