RE: Zimske bebice 2012/2013 (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Roditeljski razgovori

Poruka

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (6.4.2013 8:54:52)

seraphyme pusti sveki nek priča[sm=jezicek.gif],bitno da si ti zadovoljna
evanoi putovnica ti vrijedi 5 godina

daze -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (6.4.2013 8:57:54)

Seraph,svekrvama je u opisu posla da prigovaraju[sm=hudicek1.gif]
Moja je nekidan nas posjet kumovima u 20 min udaljen gradic ocjenila ko citiram: dalek put za bebu od 2 mjeseca koja se jos nije krstila??!! Wtf? Valjda sam joj tribala izvadit putovnicu za tako dalek put[sm=jezicek.gif]da ne spominjem kako uvik ima komentar na sve i ona je uvik u pravu.jucer mi kaze nije ti mala gladna.ja kazem da je jer nije jela 3 sata i valjda vise znam prepoznat njen plac gladi.ne nije,sigurno je boli uho jer vidi kako rukicom dira uho i place,znas moras joj prat ruke svaki dan jer ig gura u usta i usi i sigurno je sad zato boli uho.ahahaha
Kad nisam pala na pod.znaci mala place i vata se za usi.neznam kako vasi,al moja M kad je gladna od nervoze se campra rukama po licu,trlja oci,cupa usi...i naravno,ja je stavila na sisu ona se umirila[sm=smiley36.gif]
Al bitno da ja maloj ne perem ruke i ona ih gura u usi i zato je boli i place[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

daze -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (6.4.2013 9:15:25)

Toliko sam se izivcirala na spomen svekrve da sam zaboravila rec,bili jucer na pregled s 2 mjeseca.M ima 4500 i 56 cm,ped zadovoljna,kaze nema veze povracanje kad napreduje.nije je tila cijepit dok se jos ne udeblja tako da ce s 3 mjeseca.gledala je i kaze da lijevo stopalo drzi prema unutra i da joj radim vjezbice tako da ga izvlacimo prema van.dobili i uputnicu za kukove.
M je toliko urlala da mi je bilo neugodno,sva sam se preznojila dok sam je obukla i strpala u kosaru.kaze sestra kojoj je salter van ordinacije pa mora plakat kad se cijepila[sm=smiley36.gif]Ja joj govorim da se nije cijepila,zena zavarila kaze pa sta ce tek bit kad se cijepi.ajme meni[sm=jezicek.gif]

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (6.4.2013 19:55:46)

joj, daze, sveki ti je prejaka[sm=hudicek1.gif] šta bi rekla nama - 80 km do umaga, išli smu mojoj svekici [sm=smiley36.gif] došao i mali nećak, 4 god i sav se ustrčao oko mog štrumfića, obožava ga. a noj se snješkao, počeo mlatarati rukicama i nogicama, a potrbuške diže glavicu ko veliki!!!
i ovo za uho me je nasmijalo ful! haha[sm=duda.gif]
i pohvala za noćna spavanja: zadnje dvije noći spavao 5 sati u komadu!!!![sm=bravo.gif]ajme, kad bi tako nastavio...[sm=smiley1.gif] ali zato danju ne želi ni čuti da se odvoji od nas... nosiljke mi još nisu stigle, valjda će u pon. naručila sam si el.maramu i mei tai. jedva čekam, baš me zanima kako će mu odgovarati [sm=duda.gif]
nelly, super za informaciju, baš ću skoknut do lidla vidjeti za te pelene.
seraph, baš te briga šta drugi govore. s dvoje malih klinaca super je što si i ovako proslavila, na kraju krajeva, bitno je druženje, a ne jedenje i ukrašavanje... ljudi nikako da to shvate [sm=metulj.gif]
sammy, bravo za malenu! a čega ima u mulleru? mi ga u puli nemamo[sm=smiley13.gif]

Anoniman -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (7.4.2013 8:23:10)

Dobro jutro mame,mi se moramo pohvaliti da je iza nas jedna cijela prospavana noć, spavao mi je od 20.00 do 06.50 bez buđenja i hranjenja[sm=bravo.gif], ovo je prva noć da mi je prespavao obrok u 04,00 sata tako da sam ja od pet bila na nogama i gledala šra mu je i da li je živ, ali ako se večeras ponovi isti scenarij bome ću i ja spavati :), a on neka [sm=smiley19.gif] ako mu što treba

Anoniman -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (7.4.2013 8:43:42)

Evanoi u Mulleru imas svega, od slatkiša, kozmetike, igračaka, uredskog pribora, sitnih potrebština za kuću, stvarno svega, i to poprilično povoljno, a slatkiši su im definitvno najjeftiniji, čaksu jeftiniji i od lidla

seraphyme -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (7.4.2013 10:30:44)

E šmrkav i kašlje [sm=smiley13.gif]

sax52341 -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (7.4.2013 19:10:38)

Evo nas konacno doma, pokusavamo se vratit na staru rutinu. Nije bio kakao 3 dana pa je danas nadoknadio, kakao je5 puta..
U Istri smo inace bili u Porecu i Zminju kod djedova i baka. Jedva cekam ljeto dabudemo tamo duze jer su setnje uz more nesto savrseno a i moc cemo se kupat u moru. Bas me zanima kako ce reagirat....
Planiramo napravit putovnicu ovaj mjesec da mozemo s njim do Slovenije i Italije.
Jos uvijek mi se budi nocu po 2 puta, a svi mi govore da bebe koje su naformuli ranije pocnu spavat cijelu noc... Kako je kod vas?

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (7.4.2013 21:21:28)

ah, vgaspic, nema mullera kod nas [sm=smiley13.gif] ajme, kako ti je maleni postao super spavač [sm=bravo.gif]
seraph, kako maleni? bolje? neja prehlaa, jelda? samo da nije viroza...
sax, moj je na cici plus tri obroka adaptirano. danju više ne spava ili vrlo rijetko spava, a noću se budi jednom obavezno, nekad i dvaput. tako da mislim da je to normalno, a i od djeteta do djeteta je. ti spava barem danju? koliko ima mjeseci?
i mi planiramo do slovenije i italije i zato ćemo napraviti putovnicu. joj, joj.. kad se budemo slikali.. baš me zanima šta će ispasti od toga, baš nije nek za slikanje [sm=smiley36.gif]
a čini mi se da je prestao voljeti kupanje [sm=smiley19.gif] ovaj tjedan oba puta je plakao ko da ga tučemo [sm=smiley19.gif], a prije je uživao u kupki. se to i vama događalo? i danas sam primijetila da mu je pupak kao malo poplavio. već sam zabrinuta i nadam se da će patronažna brzo doći. ima li koja ideju što bi to moglo biti?

seraphyme -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (7.4.2013 22:47:51)

sutra idemo kod pedice

daze -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (7.4.2013 23:34:48)

M je samo na sisi,budi se nocu 1 ili 2 puta,a po danu dosta spava u par navrata,kako kad.danas bas popodne i nije,mozda 2 puta po pola sata.
I mi radimo putovnicu,mozda u 6 mjesec negdi da mozemo na lito u bih kod moje familije u posjet.
Evanoi, M nekad place dok se kupa a nekad se smije.skuzila sam da place ako je kupanje prije jela pa nije raspolozena,a ako je sita kupaj koliko oces[sm=smiley36.gif]
Bila danas u cartersa,ajme haljinica za curice sad za ljeto i proljece.sve bi ono pokupovala[sm=jezicek.gif]

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (8.4.2013 9:14:57)

daze vidim tebi veselo sa sveki[sm=jezicek.gif],ajme a fora s uho je prestrašno[sm=hudicek1.gif]
evanoi Muller je moja njadraža trgovina[sm=smiley1.gif]..nema čega nema[sm=smiley36.gif]
Nadam se da mu je to faza što se tiče kupanja,L se obožava kupati[sm=smiley1.gif]
Seraphyme kako je E?Nadam se da nije ništa i da je bolje[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]
Vidim svi pravite putovnice,mi smo isto D bila napravili kad je bio beba i ove godine mu ističe,ali nečemo ni njemu ni L praviti,jer nećemo nigdje ići gdje bi nam trebala.I za D smo bili pravil jer smo te prve godine išli preko BIH-a na more,ali poslije nismo išli,a ni nećemo više,tako da taj novac što bi sada dala za putovnice nam je za autoput.
Mi smo jučer imali krštenje[sm=smiley1.gif]Sve je prošlo super,L je bio odličan,u crkvi je sve prespavao[sm=bravo.gif],probudio se pred kraj i slikanje[sm=smiley1.gif].Poslije je opet skoro cijelo popodne prespavao.Sve je prošlo super[sm=smiley1.gif]

seraphyme -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (8.4.2013 15:41:31)

mi smo ok, pluća, uši, grlo čisti, samo je nosić i pitanju. aj fala bogu, već sam se sasrala da mu je nešto ozbiljno

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (8.4.2013 16:07:26)

cure, vidim ja da se sve nekako prilagođavamo i na dobrom smo putu [sm=bravo.gif]
meni stigla obavijest da moram po nosiljke u poštu... sad si mislim... možda ću stavit noicu u klokanicu i otić s njim u grad sama [sm=duda.gif] to bi nam bio pothvat mjeseca! [sm=smiley36.gif] ćemo vidjet... još sama nisam s njim bila, samo se tu po selu šećemo, ali to je drukčije. tamo u gradu jedva nađeš parking, pa još do pošte hopsat s njim... ali probat ću!
seraph, glavno da je sve ok.!
pa da, bumbi, pametnije dati za autocestu i nema potrebe za putovnicom. a mi ju mislimo raditi jer imamo prijatelje u slo i voljeli bismo do njih, a kum nam je u ita pa i tamo da skoknemo.
daze, ovo si dobro primijetila, baš ću i ja sad paziti za kupanje da vidim što je u pitanju.
a ja večeras na vježbe... ići ću dvaput tjedno...čisto da vratim kondiciju i malo dopustim štrumfiću da uživa sam s tatom [sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (8.4.2013 18:25:30)

Bumbi super za krstitke, znači da je bio prava dobrica [sm=bravo.gif] Evanoi znam da muller nema u Puli, živjela i radila tamo tri godiine, jedino ako se u ove dvije zadnje od kada nisam tamo nije otvorio, a očito nije, i ovu noć smo prespavali samo neka tako i ostane

Anoniman -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (8.4.2013 18:28:55)

Evanoi kako ti uspjevaš baratati sa tom klokanicom, ja svoga pokušala staviti jer bi išli na Sljeme pješke, ali od svih onih silnih remenčića nije mi pošlo za rukom [sm=zmeden.gif], tako da smo je jako brzo skinuli

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (8.4.2013 20:31:17)

Seraphyme super da je sve ok[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Joj,i ja ga jednom probala staviti u klokanicu i izvadila,može biti samo ako je okrenut prema meni,a to i ovako baš ne voli,a naprijed da gleda još nemogu ga staviti jer nemože držati glavicu sam.probat ću uskroro opet pa da vidimo kako će sada biti.
Ja sam danas prvi put sa svoja dva dečka bila u trgovačkom centru[sm=smiley1.gif].L je u početku cendrao i onda se napokon smirio i zapsao,ali dok je on cendrao onda je i D malo zezao[sm=smiley36.gif],pa sam polako gubila živce,ali bilo je ok...sad ćemo mi to malo češće

nelly68 -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (8.4.2013 20:39:24)

bokić curke vidim puno novosti od kad me nema krštenja ,putovnice,putovanje i zločeste svekrve uf[sm=zmeden.gif]...evo mi danas bili na pregledu noa u četvrtak puni 6 tjedana dug je 57 a težak 5200 kaže pedijatrica da je to super[sm=smiley1.gif] i samo sisa sad čekamo 30.pa idemo na inekcije i da i ortopeda smo danas obavili i sve je ok kontrola u 6.mjesecu baš sam htjela pitat razmišljam da kupim klokanicu a neznam hoće li bit prevruće preko ljeta da bude tako na meni a i sad je uznoji dok sisa kad smo koža na kožu???

Lotte -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (9.4.2013 7:44:46)

Bok cure moje! Stignem pročitati novosti, ali ne i javiti se!

Seraph, mislim, sveki ti je[sm=hudicek1.gif][sm=smiley36.gif]
Daze, moja je meni prigovarala zašto smo bebu doveli po mraku a nije se još krstila.
Bumbi, super za krstitke i dobrog L, i šoping naravno. Ja sam sa N često idem u Konzum, Kaufland itd., ali planiram sa njim do Portanove.
Evanoi [sm=bravo.gif] za nosiljke.
Sax [sm=bravo.gif] za putovanje, blago vama, zavidim.
Nelly pa tvoj Noica super napreduje.
Mi smo se cijepili prošli tjedan. Sa 2 mj + 2 tjedna teži 5850 g, dug je 61 cm. Opet promijenila nadohranu na Babymil i čini se da mu paše. Nan mi je zadnjih nekoliko dana odbijao. Neće bočicu, plače kad mu ju dajem, a gladan je. Ponudim mu čaj, njega hoće. Promijenim mlijeko iz jedne bočice u ovu za čaj, pa opet neće. Samo bi sisao. Nadam se da mu se to neće odraziti na kilaži.

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (9.4.2013 9:38:03)

vgaspic, prvi put mi je bilo nezgodno, ali sad već znam princip pa je lakše. namjestim prvo tregerčiće i spojim one iza na lopatice. lijeva strana di dođe nogica mi je uvijek namještena pa ga uguram unutra i onda spojim desnu di je nogica pa dignem gore tregerčiće i spojim obje strane di idu rukice. i zadnji mi je onaj pojas koj ide oko struka. katkad cendra i on na početku prvih par minuta, ali onda kad skuži da se nosi, prestane i čak zaspe od uživanja. ali danas ću dobiti nosilhku maramu i vidjet ću je li jednostavnija za stavit bebu unutra[sm=duda.gif] jedva čekam, popodne idem po nju na poštu.
bumbi, kako si dečke vodila u trg.?u kolicima? bravo za pokušaj, i ja se sad spremam da bih ga jedan dan uzela i izvela u sopinh[sm=smiley36.gif]
nelly, maleni je već veliki!![sm=bravo.gif]
a po ljeti navodno je za nošenje dobar sling jer ima manje materijala... ali sve si mislim, pa neću za najvećih vrućina ionako izlaziti iz stana, od 10 do 17h sam ionako unutra, ne znam kako vi, sunce je opasno i nije za zezat se. tako da ove ostale sate ne bi trebalo biti prevruće za nosiljke, nadam se. i nelly, prije nego kupuješ klokanicu, raspitaj se i za ostale nosiljke. ja sam si nabavila i mei tai, to je za bebe iznad 3 mj, spoj obične marame i klokanice, a puno jedostavnije je.
lotte, presmiješno za mrak i nekrštenje, haha[sm=jezicek.gif]
lotte, gdje staviš malenog kad ideš po trgovinama?
lotte, ako imaš mlijeka, neka sisa što više!jel dojiš još uz nadohranu?

daze -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (9.4.2013 10:02:27)

dobro jutro cure,opet kišno al šta ćeš,iskoristit ćemo za čišćenje stana[sm=smiley36.gif]
bumbi super za krštenje[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
lotte nek si se javila,baš sam se pitala di si ti.ni bonbončić se nije dugo javila,kako nam Ema napreduje?
ja isto imam klokanicu,al nisam je još ni pokušala upotrijebit jer mi djeluje nezgodno,neznam ni ja zašto.
M mi jučer spavala od 23 do 10 ujutro uz samo jedno buđenje u 6.jedna sisa mi se toliko prepunila da mala nije mogla uvatit bradavicu tako da sam se morala izdajat[sm=jezicek.gif]mama se naspavala ko beba[sm=bravo.gif]jutros se probudila u 9,isto uz samo jedno sisanje,al se mučila tokom noći da se pokaka tako da je proizvodila neke zvukove i koprcala se po krevetiću.u jednom trenu ja otvorim oči a ona se spustila skroz na dno krevetića???nisam mogla virovat,jer je uvik dosad bilo kako je legneš tako se ne pomakne s boka.morat ću počet pazit od sad kad je ostavljam na kauču da mi ne sleti.
jučer sam bila na pregledu kod ginekologice,sve se vratilo na mjesto i sve je u redu.ja joj rekla kako sam već imala menstruaciju prošli mjesec,ona kaže da to nije bila menstr.iako je trajala 5 dana ko i inače nego i dalje da je bilo čišćenje i da ne viruje da ću još neko vrime dobit jer mi je sluznica maternice skroz tanka.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]je me obradovala.

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (9.4.2013 11:28:05)

daze, malena ti je zakon za spavanje[sm=bravo.gif]stavi ju spavati na pola krevetića umjresto ful gore na uzglavlje. pa se neće imati di skliznuti i sigurna si da neće skliznut ispod plahti. tako mi radimo od početka, nas savjetovala patron i bome je pametno.
cure, pojavio mi se blister. čitala sam da ga se može riješit s mal.uljem. sad sam stavila oblog pa ćemo vidjet. ga je imala koja? joj, samo gnjavaža...[sm=smiley13.gif]

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (9.4.2013 13:54:21)

evanoi do trg.centra smo išli s autom,a unutti sam L vozila u kolicima.Čini mi se da mu košara polako ide na živce,a AS za ta kolica nemamo,imam za druga kolica koja sam odnjela kod mame da tamo ima(samo se na onoj košari može i podešavati visina,pa nemora ležati ravno i vidi malo više).Nadam se d aće izdržati još malo,pa bi ga onda probala prebaciti u onaj sportski dio,imamo Mura kolica[sm=smiley1.gif]
daze pa tvoja cura odlično spava[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Meni L sad skoro stalno jede 160 ml,a danas je sav neki cendrav,svako malo traži jesti,nakon što pojede 160 ml i onda mu treba još nekih 50 ml nakon sat vremena.Već sam razmišljala da mu možda stavim u Hipp malo rižinih pahuljica

daze -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (9.4.2013 14:11:02)

šta je blister?
bumbi pa tvoj L baš dobro jede[sm=bravo.gif]a čekaj,s koliko mjeseci bi mogla prebacit M da se vozi u as a ne košari?ako idemo u šetnju jel joj puno da sjedi unutra recimo 2 sata?

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (9.4.2013 14:13:34)

Neznam ni ja što je blister[sm=zmeden.gif]
Ja sam D počela voziti s neka 3,4 mjeseca ja mislim u AS...probat ću mu ispod glavice staviti nešta d abude višlje ako nebude htio se voziti i kao mislim da vani hoće,ovo je jučer bilo u zatvorenom pa je cendrao iljutio se dok nije zaspao.A čim zatopli malo više ću ga probati staviti u taj sportski dio da vidim kako će biti

Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>