RE: Zimske bebice 2012/2013 (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Roditeljski razgovori

Poruka

Sammy056 -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (25.3.2013 16:52:29)

seraphyne ja imam ovo http://webshop.one2play.hr/proizvod/starlight-friends-dog/1970/464
meni je super. imas dvije opcije, svetli kao disco kugla, bijelo svijetlo koje gori stalno ili sarena svijetla koja se izmjenjuju uz pjesmu twinkle little star 10 minuta.

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (25.3.2013 19:07:53)

Daze mrvica ti je preslatka[sm=bravo.gif]okice su mi predivne[sm=smiley1.gif]
Evanoi ja imaj cesljic koji sam kupila u paketu s onom cetkom.
Evo probali danas,vidjet cu sutra sta sam napravila.Malo sam skinula,ali ne puno,mislim da bi onaj mali cesljic bio puno bolji.A vidjet cu i kakva mu je kosica,jel jos masna.Sad ima kapicu pa neznam.
Dermatitis dodje sam od sebe.
Meni je L poceo jako sliniti.
Evanoi gin ce te gledati svakako vaginalno,meni je rekla da je sve dobro zaraslo
Seraphyme gdje si nam ti danas?

seraphyme -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (25.3.2013 19:13:55)

ma tu sam. onaj visuljak mi se ne skida sa sise, sad sam ulovila malo vremena[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image] mislim da sam negdje spomenula kako sam vidjela da E ima tjemenicu. nisam ga meljala uljem ni niš nego gad mu nasapunjam kosu(čitaj tri i pol dlake) dooooobro istrljala mekanom četkom i to je to. sad mu uvijek očetkam tjeme kad ga kupam i uopće nema.

Lotte -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (26.3.2013 7:38:16)

Vidim ima svašta novoga kod svih vas! [sm=bravo.gif] za male pijavce, tjemenjače, igračke, cvijeće, veterinarske itd... da vas sve posebno ne komentiram![sm=smiley36.gif]

Mi smo u tjedan dana dobili 230 g[sm=bravo.gif] sa nadohranom, baš sam sretna.
Krstili se. Cijeli obred se kreveljio, katedrala je orila, svećenik se uopće nije čuo.
Vadili krv, po krvi se vidi da ima nekakvu virozu, a ja po njemu ništa ne vidim, smo mu u nosu ima malo sekreta, pa se opet nismo cijepili. Sada jedan dan nam pedica rekla da joj se javimo, pa idemo vidjeti kukove!

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (26.3.2013 9:48:57)

Lotte super što je dobio na kilaži[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].Kako sada papa?Samo ad ili i doji?
Super i za krštenje[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif],neka nek se on lijepo čuo[sm=smiley36.gif].Ko zna šta nas čeka za 2 tjedna[sm=smiley36.gif]
Nadam se da će mu ita virozica brzo proći,pa da će se moći cijepiti.
Ajme,L je još masna kosica,izgleda sam mal opretjerala sinoć s baby uljem[sm=smiley36.gif],danas nema ulja,samo pranje kosice[sm=smiley36.gif]
L strašno slini,morat ću mu početi partikle stavljati....
Kod nas dobro napadao snijeg,ai i stalno malo pada[sm=smiley13.gif],..ja bi proljeće

sax52341 -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (26.3.2013 11:38:31)

Bok cure
evo mene opet k vama!
Pratila sam vas sa ipada a tamo nemam zapamcenu lozinku koju sam zaboravila pa se nisam javljala (sad sam opet na kompu)
Cestitam novim mamicama!
Nama su uskoro 3 mjeseca i sretna sam sto mogu kazat da je sve lakse i lakse!
Grcevi prestali, hranimo se 6-7 puta dnevno jede izmedju 750-920 ml dnevno. Jako je aktivan i voli puno "pricat" Kukice kontroliramo tek u 5. mjesecu - tako nas je pedijatrica preko sustava narucila.
Trenutno muku mucimo sa perutanjem koze na glavici (nije tjemenica)
U setnjke idemo svaki dan osim ako pada snijeg ili kisa i budemo os sat do 2 i po sata. Zivim blizu Maksimira pa gustamo. Ovaj vikend smo bili i na Bundeku i prvi put u shoping centru ( ja jedva docekala [sm=smiley36.gif])
Po noci se budi 1 do dva puta i da se izdrzat osim kad ima inspiraciju za pricanje, smijanje i gugutanje usred noci [sm=jezicek.gif]
Za Uskrs idemo na malo duzi put , cisto me zanima kako ce to izgledat! INace mi smo na Nanu; prvih mjesec i po sam se izdajala, dojenje nam nije uspjelo....

Sammy056 -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (26.3.2013 11:39:54)

joj ja ne znam sta cu za krstenje. kuma mi zivi u Italiji pa moram se pon njoj ravnati. dolazi u svibnju ali iskreno meni bas ne odgovara financijski da to radim sad

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (26.3.2013 12:15:27)

Hej sax pa di si nam ti...svrati nam sada češće[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Vidim vi uživate i lijepo vam je super.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Nadam se d aće vam put proći dobro,obavezno se javi kako je prošlo.
Koliko ti onda to po obroku pojede,neda mi se sad to raučunati?[sm=smiley36.gif]

madeline -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (26.3.2013 12:22:07)

I ja cu najvjerovatnije moga misa krstiti u svibnju,jer se nadam da ce onda biti lipse vrime
Nocas je moj mali dobija inspiraciju za gugutanje,bar je deset puta reka agu,agu,i na kraju je reka mama [sm=bravo.gif]
,ja jos nemogu virovati,da mi sa tri miseca zna reci mama,i to bas razumljivo. ,izgleda da ce moj biti prava pricalica[sm=bravo.gif]

sax52341 -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (26.3.2013 12:33:20)

Pojede od 100 do 170 po obroku, kako kada. Nocni obroci su 100 do 120. Koliko vasi jedu?

nelly68 -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (26.3.2013 17:05:01)

pozzzz cure evo i mene kod vas ima svašta novoga super [sm=bravo.gif]...e za D3 kapi meni samo rekli da kad napuni 14 dana da mu dajem po 2 kapi a samo je na prsima a nisam znala da bi trebala par kapi mlijeka stavit...što se tiče toga čupanja sbradavica kad jede moj to radi stalno kad se najede zaspe pa vuče li vuče ja mu izvadim on se probudi i hoće još vratim mu vuče fino i kad zaspe oped ista priča baš sam i mislila da možda to nije razlog što mene toliko bradavice bole a u četvrtak već 4 tjedna od poroda....Evanoi meni su ispali već svi konci prije tjedan dana a neznam koliko je šavova bilo nije mi dr.koji me šio htjeo reć a ove lohije traju al nešta malo dnevne uloške sada koristim i dovoljni su mi...i ja se nikako sjetit nazvat svoju gin.[sm=zmeden.gif] Daze [sm=bravo.gif] za M i prava je slatkica[sm=smiley1.gif]...moj malac kao da već ima raspored navečer jede u 23 h pa se budi oko 4 ili 5 kako kada pa onda preko dana svaka 2-3 sata navečer mi odspava onda od 20 h do 23 i tako u krug stvarno nije zahtjevan za sada[sm=smiley36.gif] super da nije na mene[sm=jezicek.gif]

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (26.3.2013 20:15:48)

Sax moj L pojede najcesce 130 ml,a nekad zna i manje,a nekad i 160.Jede svaks 3 sata,nekad uspije i duze,ali je to rijetko.
Kupila sam danad Aderma kremu,pa sam ga danas s njom namazala.

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (26.3.2013 21:34:31)

večer, curke! eto, maleni štrumfić spava [sm=bravo.gif], fala bogu, pokako se i našetao danas pa se smirio. nije kakao cijeli dan jučer i odmah ga sve smeta, plačljiv je i razdražljiv. zato ja imam čaj od šljive u ormariću i kad teba - uvijek dobro dođe nakon što ga popijem [sm=jezicek.gif]očekujem da se uskoro probudi pa hranjenje i spavanje... tko zna što nam nosi ova noć? [sm=zmeden.gif] nekako smo se naučili da nakon prvog buđenja ide u krevetić (jedino ako ne zaspem), a nakon 2.buđenja (oko 5) ga ostavimo s nama. a vi? spavaju li vaši malci s vama ili posebno?

i, bumbi, kakva ti se čini aderma? i kako to - "počeo jako sliniti"? prehlađen ili baš nešto drugo?

nelly, tako i meni moj n vuče cice... ufff... danas me baš dugo boljela jedna od tog njegovog navlačenja. ali neka, barem smo polako počeli više dojiti, a smanjivati adaptirano. štrumfić je počeo bolje jesti na cici [sm=bravo.gif]. ja sam nakon 2 tjedna od poroda morala nositi otpusno pismo svojoj ginekologici pa me onda ona i naručila za pregled nakon 6 mj. ti nisi tako?

sax, bravo za šetnjice [sm=bravo.gif] i mi se svaki dan šetamo, osim u slučaju kiše. kamo idete na put? naš je tek mjesec i pol pa ćemo samo na jednodnevne izletiće do ljeta. onda će biti već jak pa ćemo opet klatiti po našu. [sm=smiley36.gif]

lotte, hahha... baš si me nasmijala [sm=jezicek.gif] dakle, bilo vam zabavno u crkvi. [sm=smiley36.gif]

sminkret -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (27.3.2013 9:25:25)

Daze, super ti je curka[sm=bravo.gif] Koliko sad ima gr, cm?
Bumbi, ako budeš imala kakva pitanja oko dermatitisa ja sam ga doktorirala s curkom, nažalost. Mi smo nju bili kupali svaki dan, i onda nam je pedijatrica rekla da moramo ograniciti kupanje. A njoj je to bio ritual, kao i kod tvoga, ali joj se koža bila poboljšala kad smo smanjili kupanje. Aderma je bila dobra, ali se njoj koža brzo svake kreme zasiti. E da, super mi je bila ona kupka od Aderme. Bas onak masna, da ublaži vodu.
Mi OPET zameteni snijegom. I strasno je hladno. Ne znam kak bi išli van jer snijega stvarno ima, i trebalo bu neko vrijeme da se otopi.
Sutra idemo na 1.pregled njegovoj pedijatrici. Meni se sise počele puno normalnije ponašati[sm=jezicek.gif], sad ako ne jede 5h, nije ništa strašno, niti se trebam izdajati. Krenula je proizvodnja po ponudi i potražnji [sm=smiley1.gif] točno s vidi da ako manje jede na jednu, ta manje i proizvede. Čudo prirode[sm=smiley36.gif]
Ja sam te d3 kapi uvijek davala s par kapi mlijeka jer je okus preodvratan! Probajte.

sminkret -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (27.3.2013 9:29:00)

Ginekologu sam se naručila 14.3. Radi vaginalni i uzv. Konci mi ispali prije tjedan dana, i skoro nista ne krvarim vise.ali ocekujem ubrzo mengu jer sam s O dobila 6 tjedana nakon poroda mada sam dojila 10 mjeseci. Grrrrrrrr!

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (27.3.2013 9:59:06)

Evanoi neznam zašto slini,nije prehlađen.A što se tiče Aderme tek smo ju sinoć prvi put koristili.Namazala sam mu cijelo tijelo malo,rekla mi u ljekarni da mogu.A i ja znam imati lišajeve i koristila sam baš tu kremu i meni je bila odlična.Mazala sam lice s njomi kad nisam imala lišajeve.
Sminkret vi ste isto imali dermatitis,jel joj sada prošlo ili još ima?Meni nije ništa rekla za kupanje,a kupam ga u Musteli,a ako bude trebalo kupit ću mu i Aderminu kupku.Neznam kako bi on prihvatio da se ne kupa svaki dan,jednom ga nisam kupal i nije kogao zaspati dok se nije okupao.
Danas sam vidjela da mu je još jedan lišaj izbio,a jučer isto.Kako si ti nju mazala?Samo gdje to ima ili cijelo tijelo?
Moj kumić isto ima,ali njemu je to jako,još kad se on svrbi bude i krvi,jadničak baš ga to smeta(sad ima5.5 g)i svašta mu je probavala od tih kremi i kupki

evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (27.3.2013 12:24:26)

cure, kako su vama gledali malci s mjesec i pol? malo sam se zabrinula jer kad mu stavim prst onak ispred okica, ne prati. kao da se zagleda u neku drugu točku i neće pratiti prst. opet, ponekad mi se čini kao da me gleda i smije mi se. ali zašto onda ne prati prst?[sm=zmeden.gif] pedica mu je pogledala okice s onim svjetlom i niš mi nije poslije komentirala, samo da je zdrav. pa valjda bi mi rekla da je neka frka? [sm=zmeden.gif]

sminkret, ne možeš po snijegu izaći? možda bi ga mogla zabundati u skafander i otići, čisto da je na zraku, ak su vam očišćeni pločnici? ne znam kako je to u gradu u proljetnom snijegu [sm=smiley36.gif]

joj, bumbi, jadničak mali. ma ga smetaju ti lišajevi, mislim, svrbe ili su samo estetski problem?

sminkret -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (27.3.2013 12:32:32)

Ima još dermatitis, ali samo ima problema u zimi, suhi zrak, centralno. Sad nam je najbolja Nivea soft krema. Ja sam je ko malu mazala po rukama i nogama jer je tamo bio. Po trbuhu i leđima ako su bila suha. Ona je još dan danas željna kupanja jer je kupamo jednom tjedno, poslije joj je koža koma. Pojavilo joj se poslije 2.mjeseca života, i bilo je faza kad se izgrebla do krvi... Najbolje je ljeto, koža diše, i ako imate prilike čim više kupati u morskoj vodi. Po ljeti kad se kupa u moru može se svaki dan kupati i u običnoj vodi, i ništa joj ne smeta!

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (28.3.2013 6:16:01)

Sminkret hvala na info....
Mi evo jutro opet uranili,ustali se prije 6.L lezi i prica,a ja pijem kavicu

seraphyme -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (28.3.2013 6:44:54)

emiju se nos čepi[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

sminkret -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (28.3.2013 7:05:13)

Meni P spava, ali se zato O redovito pocela buditi u pola 7! Tjesim se da se prebacila na ljetno racunanje vremena. (Mislim koje ljeto, debeli minus i 30cm snijega...)

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (28.3.2013 7:13:19)

Nadam se da ce E biti bolje i da cete to brzo rjesiti.
Ma da,uzas je vise ovo vrijeme,sad ce kao zatopliti i kisa ce padati.
Meni D doruckuje,pa ce u vrtic,a L isto papa pa cemo vidjeti hoce zaspati

seraphyme -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (28.3.2013 7:16:08)

ma jadan, žao mi ga, non stop rokće. uprskala sam mu aquy marisa pa se iskiše. balci ko projektili lete [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

BUMBI -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (28.3.2013 7:23:01)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Meni se zna L samo malo nakapam mu fizioloske i malo s onom pumpicom i onda s stapicem za usi izvadim balce i bude super.

seraphyme -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (28.3.2013 7:36:28)

ma tak je njemu znalo biti od radijatora, ali sad je baš ono balav. micek ga je poljubio previše puta[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>