evanoi -> RE: Zimske bebice 2012/2013 (26.3.2013 21:34:31)
|
večer, curke! eto, maleni štrumfić spava [sm=bravo.gif], fala bogu, pokako se i našetao danas pa se smirio. nije kakao cijeli dan jučer i odmah ga sve smeta, plačljiv je i razdražljiv. zato ja imam čaj od šljive u ormariću i kad teba - uvijek dobro dođe nakon što ga popijem [sm=jezicek.gif]očekujem da se uskoro probudi pa hranjenje i spavanje... tko zna što nam nosi ova noć? [sm=zmeden.gif] nekako smo se naučili da nakon prvog buđenja ide u krevetić (jedino ako ne zaspem), a nakon 2.buđenja (oko 5) ga ostavimo s nama. a vi? spavaju li vaši malci s vama ili posebno? i, bumbi, kakva ti se čini aderma? i kako to - "počeo jako sliniti"? prehlađen ili baš nešto drugo? nelly, tako i meni moj n vuče cice... ufff... danas me baš dugo boljela jedna od tog njegovog navlačenja. ali neka, barem smo polako počeli više dojiti, a smanjivati adaptirano. štrumfić je počeo bolje jesti na cici [sm=bravo.gif]. ja sam nakon 2 tjedna od poroda morala nositi otpusno pismo svojoj ginekologici pa me onda ona i naručila za pregled nakon 6 mj. ti nisi tako? sax, bravo za šetnjice [sm=bravo.gif] i mi se svaki dan šetamo, osim u slučaju kiše. kamo idete na put? naš je tek mjesec i pol pa ćemo samo na jednodnevne izletiće do ljeta. onda će biti već jak pa ćemo opet klatiti po našu. [sm=smiley36.gif] lotte, hahha... baš si me nasmijala [sm=jezicek.gif] dakle, bilo vam zabavno u crkvi. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|