lidac0605 -> RE: Zimske bebe 2015/2016 (26.8.2015 8:48:10)
|
Jutro,curke [sm=kava.gif] Perlice,ma super je šećer di ćeš bolji [sm=smiley1.gif]...ugodan dan na poslu,nemoj se puno naradit! Kazić,ja i dalje ne vjerujem di su ti te kile [sm=smiley24.gif]...ma ja bi po slici rekla da nemaš ni 70 [sm=smiley1.gif]...privikavanje u vrtiću...[sm=smiley11.gif]...moje saućešće-kad se samo sjetim,uffff.Prvih dvoje su super prihvatili vrtić,privikavanja nije praktički ni bili,a ovi dva poslije-katastrofa-od bacanja po podu,držanja za štokove(kao neću u sobu),držanja meni za nogu...sva sreća da sam ja flegma,pa sam ih znala samo dić,stavit u sobu,pozdravit i zatvorit vrata-i bok!Ono kad vidim starce kad sline nad tim klincima-ajde oćeš,ajde ovak,ajde onak-samo još gore rade,treba ga ostavit i otić...i uvijek kad sam tak otišla,ono slušam vani a ono mali pajcek u roku pol minute se prestane derat i sve 5...jel idu oboje ili samo malac? Baby,javi se nakon pregleda [sm=bravo.gif] Spužva,Gorina,Maya-di ste curke?I Silvach nam se nije dugo javila... Danas motam knjige [sm=smiley36.gif]-obećala sam [sm=zz_tongue.png]
|
|
|
|