lidac0605 -> RE: Zimske bebe 2015/2016 (25.8.2015 8:51:55)
|
Jutro,cure moje [img]http://www.4smileys.com/smileys/drinking-smileys/coffee-cup.gif[/img] Gorina,ajde nek je dobar tlak...ma to si ti bila nervozna pred pregled pa je poskočio.Jer baš visoki tlak tak rano u trudnoći i nije uobičajen,to spada pod kasnije tjedne.Jedino da si imala visoki tlak i prije trudnoće pa nisi znala...ma,sam ti mjeri pa ćemo čut kaj će ti reć dr. idući put... Perlić,di si?Nadam se da nemaš puno posla [sm=smiley1.gif]...do kad onda uzimaš Utriće?Dok ih ne potrošiš ćeš postepeno smanjivat ili?Mene je isto bilo frka u zadnjoj trudnoći prestat s Dufastonima,koje sam dobila odma na početku radi krvarenja-pa sam ih rasteeeezala i krpala do 15.tjedna [sm=smiley36.gif].I onda nisam više imala [sm=smiley36.gif] Kazić,jesi speglala [sm=smiley36.gif]?Niš nemoj pričat o peglanju,to mi jedan od mrskijih poslova,a fala ti Bože,uz nas 6 imam stalno kaj prat i peglat [sm=smiley11.gif] Baby20,sretno sutra na pregledu [sm=bravo.gif],javi se s novostima! Jezic123,jel sad imate zekana u kući ili?Ja imam 2 zamorca i već si mislim kaj to bude kad dođe beba pa ih počne gnječit [sm=jezicek.gif] Spužva,Maya-kak ste curke,kaj ima? Ja bi morala krenut zamatat knjige s klincima,a tak mi se neeee daaaa,to je oko 70ak knjiga za zamotat,a ne mogu im dat da sami to rade jer ih zamatamo u onu samoljepljivu foliju i moramo dvoje to radit,da ne nastanu nabori...puno je s tim posla,al su posle knjige super i imaju trajnu zaštitu.
|
|
|
|