lidac0605 -> RE: Zimske bebe 2015/2016 (29.8.2015 7:40:45)
|
Jutro,[sm=nosecka.gif] moje,evo [sm=kava.gif][sm=kava.gif] Maya,[sm=bravo.gif] za triple i za curku,ma ja uvijek govorim nek bude kaj bude samo nek je živo i zdravo [sm=smiley1.gif]...Moj dečko bu na listi zasad blaženi među ženama [sm=jezicek.gif]. I meni su u prošloj trudnoći prvo rekli da je cura,pa na idućem uzv da je pupkovina među nogama,na trećem su bila jajčeka [sm=jezicek.gif]...al u ovaj jučerašnji nalaz nekak ne sumnjam jer mislim da ne može baš doktor vidjet među nogama neki "višak" kojeg nema [sm=smiley36.gif].Čak mi je i u nalaz napisao "muški plod",znači da je siguran da je vidio neki visuljak [sm=smiley36.gif]... Perlice,držim fige za tatine pretrage i nalaze,nek sve prođe ok,a ti se ne forsaj i samo polako,misli na malu [sm=duda.gif][sm=smiley1.gif]... Spužva,sretno danas na pregledu,čekamo izvještaj [sm=bravo.gif]! Jezic,kak je prošao pregled jučer? Baby i sve ostale curke-eto ja danas ponovila test sa sodom-niti jednog jedinog mjehurića,niš apsolutno se nije dogodilo [sm=zmeden.gif]-po tome bi kakti trebala bit cura,al moja cura ima nekaj viška onda među nogama [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]-eto tolko o tome testu. Jedva čekam da Perlica sazna spol,pošto se ni njeno ne pjeni...[sm=smiley1.gif] Idem sad malo sredit te naše listice,tipkamo se danas![sm=smiley1.gif]
|
|
|
|