lidac0605 -> RE: Zimske bebe 2015/2016 (21.8.2015 9:15:17)
|
Jutro,curke [sm=smiley1.gif] Gorina,javi se na raport nakon pregleda [sm=smiley36.gif]!Sretnooooo Perlice,ajd danas je petak,pa 2 dana chillaš mozak!Bitno da nema bossa [sm=bravo.gif]... Spužva,ja još niš ne spremam,dobila 2 vreće robe,baš male tipa 56 broj,al to imam namjeru krenut peruckat tam 11.mjesec...frendica mi ponudila kolica 3u1 od buraza,da će oni kupit druga ak će imat još djece,da neće čuvat,i autosjedalicu,tak da ću prišparat [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]...čekam da mi ih dofura sad koji dan...ne bi vjerovale al ja sam sve to malo i kolica i sve osim hranilice,hodalice,klokanice i kinderbeta dala na Crveni križ od svojih klinaca sa stavom tipa-pa kaj ja znam oćemo imat još djeeeceeee....pa kuuuupit ću ak bu baš treeeeebalo...a sad si mislim kak sam bedasta kaj sam to sve odnesla,a to su bile vreće i vreće robe,dvoja kolica i gro toga... Za sad me još niš ne boli [sm=smiley36.gif],sve mi čudno [sm=jezicek.gif]...idem do City centra po još neke stvari za školu,a i danas nam stižu knjige sa E-kupi...eto meni posla-zamatat ih u onu samoljepljivu foliju [sm=smiley11.gif]
|
|
|
|