mimee -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (17.4.2014 15:15:53)
|
Haj cure..eeevo dočekali mi i zadnji termin(prema m) u komadu! Sad me baš zanima dokle ćemo još čekati..[sm=zz_rolleyes1.png] naručila sam se danas na uzv privatno da mi provjere stanje posteljice i koliko je dijete, jer u Vinogradskoj ništa do utorka kada ću bit već 40+5, a ne rade naravno uzv. Uglavnom, niše se ne događa, simptoma nemam, super se osjećam, čak sam bila i do Lidla kupit neke stvari, jer sam zapikirala raditi pincu[sm=smiley36.gif] Prvi puta je radim, pa ćemo vidjet.. Uglavnom, nastojim se što više zabavit da ne mislim na to kak je sve već moglo biti iza mene vezano za porod, jer se onda samo bediram..dr.je cijelo vrijeme govorio veća beba, starija trudnoća, pa otvorena 2cm već mj dana, pa sad već svi i zivkaju stalno..baš ti nabije neki pritisak, kao super si ak rodiš ranije, a nisi normalna ako preneseš[sm=smiley13.gif] al velim, bit ću puno pametnija idući puta-svakako ću odmah u startu dodat 2 tjedna, a pravi termin ću znati samo ja[sm=smiley1.gif] eto, cure, uživajte, nije neko vrijeme, hladno je ko u zimi, ali taman za bit doma i peć kolače[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|