Newy -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (1.4.2014 16:23:37)
|
Sretno čizmice ako je krenulo! Ajde tintin i ti na listu s bebicom [sm=smiley36.gif]! Tonija thanks, ja sam baš ovih dana u tetrama jer se nadam da ću se uspjeti organizirati da povijam bebu u njih, pošto bih voljela jednokratne pelene svesti na minumum, a nažalost nemam zasad uvjete za moderne platnene (dugo se suše). O povijanju u tetre sam jučer cijeli dan istraživala, i ispada da ima dosta žena koje premataju bebe u tetre, uz zaštitne gaćice naravno, dakle nisam jedina s tom idejom [sm=smiley36.gif] baš sam na rodi našla duuuugačku temu samo u tome, i sviđa mi se, nadam se da ću ostati pri tome i uspjet se prisilit na to kad dođe vrijeme. Financijski i ekološki gledano je super, a i zdravije vjerojatno. E sad hoće li mi se to dati kad dođe vrijeme...[sm=zmeden.gif] Inače, ja sam jučer u DM-u gledala, jako su skupe od lola baby, deblje su kad se preračuna 15 kn/kom, a tanje 10 kn/kom [sm=zmeden.gif]. Ali sam ih ja jutros našla u Intertekstilu Stanić, 6 komada je samo 15 kn [sm=bravo.gif] istina da su tanje i sigurno nisu toliko kvalitetne i trajne kao lola, ali ja ih mislim uzeti (već sam uzela 2 paketa) za prvo vrijeme kad mi ih ionako treba više radi širokog povijanja, a kasnije ih lako iskoristim za svašta. Ovih normalnih debljih sam dobila od šogorice 18 komada, tako da skupit će se toga [sm=smiley36.gif]. Sve u svemu mislim da ne pretjerujem kad ih planiram imati oko 50-ak sve skupa, a tu su ove jeftine dušu dale! Super info za Plodine jer tamo je onda najbolje uzeti loly baby...
|
|
|
|