Newy -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (31.3.2014 11:26:10)
|
nnina čestitke, vidim da je mala stigla 2 tjedna prije termina, a bome ima dobru kilažu [sm=bravo.gif] tintin samo strpljivo, još malo pa će i tvoja curka... neka oni rade ctg tako najbolje prate, pa kad dođe vrijeme... Inače da vas pitam, ima li tko da se odlučio za platnene pelene? Ili znate li uopće ikoga da još povija bebu u obične tetra pelene? Ja sam bila baš za platnene još prije nego sam ostala trudna, dosta čitala o njima i jako mi se svidjela ta ideja, jer ni ja osobno ne podnosim recimo za vrijeme menstruacije, one plastične uloške nego koristim samo lola-lady (vateni presvučeni pamučnom mrežicom) već godinama i to mi je odlično. Tako da mi nije nešto privlačna pomisao bebe pogotovo ljeti kako se safta u tim jednokratnim [sm=smiley13.gif]. No nažalost, za platnene barem sad od početka neću imati mogućnosti, jer smo kod mojih u stanu i ima nas dosta. Doslovno se ne stigne ni naša roba prati i sušiti, balkona nemamo, užas što se tog tiče. Tako da stvarno ne znam gdje bih još ubacila sušenje platnenih pelena, a navodno se dosta dugo suše. No onda mi je palo na pamet, možda probati u tetre? One se puno brže suše, jeftine su, a pamučne. Još bih unutra stavila one ''''papiriće'''' da mogu govance baciti odvojeno, a izvana one gaćice nepropusne. Naravno u toj varijanti bih kombinirala s jednokratnima, za noć recimo ili kad negdje idemo. Nije da moram striktno jedno odabrati, ali ovako razne kombinacije probati... Što mislite, znate li ikoga tko koristi te prahistorijske tetre za povijanje [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|