Newy -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (30.3.2014 10:38:50)
|
Sretno nnina, nadam se da je već gotovo i da je dobro prošlo, javi nam [sm=bravo.gif] Ja se jučer hvalim mami kako uopće nemam nesanicu kao dosta trudnica, a patila sam godinama od teške nesanice, tako da sam sad kroz trudnoću za svoj pojam baš ok spavala izuzev odlaska na wc, i rano se dizala što mi super paše. I onda danas, budna od 4 ujutro, samo sam čekala od dosade da svane dan, da mogu bar sa psima u šetnju [sm=smiley36.gif] Tintin, mogu ja probati listu, nego reci mi koji je princip, samo kopiram zadnji post u kojem je lista, i izmijenim ako je što novo? Valjda ću skužit [sm=jezicek.gif] Nego, je li vam svima ok ako ažuriram listu u smislu da je malo skratim, tj. da obrišem cure koje se nisu javljale po 2,3 mjeseca (ima ih dosta, koje su se još prošle godine samo prijavile i to je to, tako da ne vjerujem da će se više javljati tu). Ovako nam je lista ogromna, a zapravo nas je ovdje realno manje. To sam vidjela na drugim temama da cure tako održavaju, pa bude preglednije. Što mislite, jel vam to ok?
|
|
|
|