Ana888 -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (19.10.2014 11:26:35)
|
Pozdrav drage moje! Prvo čestitam drage Baby 20, Vgaspic i Pinky na novim članovima obitelji! Dobrodošli Lea, Jan i Mihael! [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] Hvala vam svima na čestitkama, od srca! [sm=smiley31.gif] [sm=bravo.gif] za našu predivnu listu! Drago mi je vidjeti da svi uživate u svojim malim srećicama, da cicanje svima ide, ma ove naše jesenske bebice su pravi sisoljubci![sm=bravo.gif] Mi smo u utorak izašli iz bolnice, malo smo još uvijek žučkasti, pa smo bili na kontroli u petak..kaže pedijatar da je sve OK. I u 3 dana smo dobili 80 grama..Maša je pravi sisoljubac! [sm=smiley1.gif] Ukratko ću o porodu - sve je počelo u petak oko 15h sa trudovima u razmaku od 7 minuta, do 19h su bili na 4 minute i krenuli smo u bolnicu..kad na pregledu kaže dr. 2,5 prsta otvorena [sm=smiley3.gif]..pomislila sam jao pa ovo će još dugooo trajati. Priredili su me za porod (klizma), smjestili u sobu i pustili da šetam dokle god mogu..oko ponoći novi pregled i ja otvorena na 8 prstiju! Krenuli u rađaonu, dobila malo dripa i u roku sat i 20min curka min. je bila vani! Capnuli su me..imam 5 šavova..dosta bole i sada,ali ništa strašno! Imala sam savršenu babicu koja me je vodila kroz disanje i tiskanje! Marijana vidim da si pisala da te šav pati..nadam se da je sada sve OK. Ma ti si super..kile si rješila dok si rekao keks! [sm=bravo.gif] I mi se mučimo sa podrigivanjem,pa sam uvela sada praksu da kada mi zaspi na sisi da ju podignem da podrigne,pa joj opet dam sisati ako traži...vidjet ćemo kako će to funkcionirati. Natich i ja sam se bojala da neću prepoznati trudove..vjeruj mi draga..kad budu oni pravi..znat ćeš sigurno! Ne brini![sm=smiley1.gif] Andy navijamo za tebe, nadam se da je princeza već stigla mami u ruke! Drži se! Cure, da li ste vi dale dude u opticaj? Maša i mama vam svima šalju velike puse! [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|