RE: Jesenske bebe - termin 2014. (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Fiona0802 -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (18.10.2014 6:05:56)

Pinky draga, moram priznati da mi dugo nitko nije natjerao suze na oci u rano jutro... evo, kao kreten placem od srece zbog tebe!
Cestitam od srca! Zao mi je sto je bolilo, ali proslo je i proci ce...
Uzivaj u svom toliko iscekivanom andjelcicu!
[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

vucica -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (18.10.2014 6:33:36)

Drage moje Baby i Pinky cestitam vam od srca na vasim srecicama, jako mi je drago da je sve u redu proslo, a ti su Baby imala stvarno prekrasan porod i vidim vec si se skoro oporavila, i bravo za male sisoljupce sto od pocetka papaju kao velik! Jako sam sretna zbog vas cure !

Andy sta ima kod tebe, jel sta dalje krenulo nakon sto je ispao sluzni cep?

Marijana super da ima napretka s tvojim rezom, pa valda ce sada zacijeliti da te to vise ne muci toliko. Slikica je preprekrasna a tebi svaka cast na vracanju stare tezine tako brzo

Pumba kakve to vjezbice si nasla na yuotube, vezano za sto bas me zanima?
Sto se tice kila ja sam na negdje +11 ali kako rastu rapidnom brzinom vec dok ti budes citala ovaj post cu biti na 12 :-)

Anoniman -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (18.10.2014 7:12:33)

Pinky cestitam na novom clanu obitelji

andydea -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (18.10.2014 8:13:10)

Jutroo
Pinky ljube moja...kako sam ja sretnaaaaa...jao Boze hvala ti - dobrodosao veliki decko Mihael ... <3:-* <3 <3 :-*
Sad sam sa mob. pa ne mogu staviti veseljke i smajlice ..
Draga moja zelim ti brzi oporavak ..sve ce to brzo proci..uzivaj u svom predivnom andjelu..
Ja sam vam jos 2u1 - nece moja curka ocito tako brzo..
Imala sam nekakve trudice ali skroz nepravilno..na kraju sam zaspala..i evo me
Danas ocuh slavi rodjendan i idemo na rucak..haha i vidjet cemo mozda se nekaj i pokrene..kako god voljela bi da jos malo raste mami u busi :)
Pumba ja sam ovaj put dobila najmanje kila - samo 8 kg..U prvoj 20kg ,drugoj 14 kg,sa Di 16 kg..tako da sad sa tih 8kg. Vjerujem da cu brzo skinuti..
Marijanci pa ti si ko model..predivna si mi :*
Blizimo se 100-toj stranici..pravila su kad dodjemo na 100 idemo ispocetka..nadam se da cemo sve roditi do tada pa da mozemo odmah na bebe - temu..

Snjeguljica_83 -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (18.10.2014 8:37:58)

Pinky[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ČESTITKE na [sm=duda.gif]!!! Želim ti brz oporavak, neka te bebač ne gnjavi previše, neka fino papa, bude, ljubljen i sretan![sm=smiley1.gif]

bebac24 -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (18.10.2014 9:48:29)

Pinkyyyy draga moja pa iskrene cestitke na veeelikom Mihaelu :-) zelim ti brz oporavak i da uzivas u svom deckicu i tati iskrene cestitke :-) pusaaaaa
i svima ostalima zelim sve najbolje na bebacima i svu srecu na porodima koje dolaze na red.
pumba ljubim punooo :-*

baby20 -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (18.10.2014 10:42:49)

aaaa pinky draga, čestitam ti na dugo iščekivanom smotuljku! ljubite se, mazite i pazite! brz oporavak! puse vam šaljemo! [sm=smiley1.gif]

angel@ -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (18.10.2014 11:25:53)

Pinky draga iskrene čestitke i sve najbolje pravi dečko dobro nam došao Mihael i da uvijek budeš živ i zdrav uz najbolje roditelje na svijetu... i najhrabriju mamu kojoj želim brz oporavak.... uživaj draga zaslužila si.... [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] naježila sam se od dragosti i zaplakala od sreće [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mama3.put -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (18.10.2014 11:41:01)

Pinky draga cestitam od srca na velikom decku[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif] moram priznati kao i ostale curke da mi je zbog tebe posebno drago evo suza suzu stize tako mi je drago
Uzivaj sada u svom zlatu,brz oporavak ti zelim a Mihaelu sve najbolje u zivotu ljubim vas oboje

kikilina -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (18.10.2014 11:52:12)

Pinky, draga cestitam ti od srca! Uzivaj u svom djecacicu i brz oporavak ti zelim!!!![sm=bravo.gif]

Nego da vas pitam iskusnije mamice...Kiara jucer i danas slabije spava i sva se jadna grci, ne place kad nastupe grcevi (obicno se dobro isprdi[sm=smiley1.gif])
Jesu li to grcici? Uz to sam primjetila da joj je stolica onako zlatno zuckasta s tragovima zelenoga neceg ( kao da je u stolicu umjesana isjeckana blitva) Sry na opisu ali neznam kako bi to drugacije opissla...brinem se, neznam dal da odem na hinu s njom...[sm=zmeden.gif] Znam da inace zelena stolica znaci da je gladna, ali zar je moguce da joj nije dosta papanja, stalno joj dajem cicu i to dok ona sama ne ispljune. Jos mi je i jedna frendica rekla da premalo dobiva na tezini, da 30g u 2 dana nije dosta, da bi trebala 100g dobit[sm=zmeden.gif] Zbunjena sam, brinem se...ne zelim da mi dijete bude gladno, a ne zelim joj ni nadohranu davat...

mama3.put -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (18.10.2014 12:25:33)

Kikilina bez brige budi takva je i Marla to nisu grcevi jer bi vristala od boli mislim da joj se jos probava nije ustabilila i ako cesto sisa jel podrigne svaki put?mozda ju samo muci zrak u zelucicu a kasnije i u crijevima...moja ti ako ne podrigne sva pocne frkati i mtcati i onda ju podignem da podrigne jer njoj treba vise puta jer lakomo i cesto papa a stolica je isto takva prvo zuta pa zelenkasta ne bi rekla da je gladna i nastoj da ti posisa jednu sisu do kraja da dođe do masnijeg mlijeka a mozes raditi i kompresije rukom proguglaj o tome dosta ima i ne brini nije gladna ;)

Pumba -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (18.10.2014 12:51:20)

[sm=smiley27.gif][sm=sloncek.gif][sm=smiley27.gif][sm=sloncek.gif][sm=smiley27.gif][sm=sloncek.gif][sm=smiley27.gif][sm=sloncek.gif]Pinky moja pa cestitam ti od srca, i ja sam imala neki filing da si mozda posla put bolnice!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Jao pa mogu mislit srece sada, i veliki je taj tvoj decko, svaka cast na hrabrosti, nije lako bas "izbaciti" 4ipol kg i 54 cm, ufff... I ime je divno - Mihael, bas mi se svidja!!! [sm=smiley20.gif]
Zivio nam 100 godina, bio zdrav, veseo i predivan momak [sm=zz_bounce.gif]

vucice te vjezbe koja sam nasla su za bebe koju su na zadak, da se okrenu... Jeli i tebi beba guzom dolje ili?

Andy neka cure jos malo, neka... nije zurba nikuda! [sm=smiley1.gif]
i slazem se Marijana ti si bomba vec sada, svaka cast [sm=bravo.gif]

bebac24 kako si mi ti mila moja? Jooooj, i tebi busa raste svakim danom, ha? Kad je termin? Bas sam sretna radi tebe [sm=bravo.gif] Neka nasim malisana [sm=smiley32.gif][sm=smiley9.gif]

MarijanaC -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (18.10.2014 14:39:38)

Ej drage moje. Evo ja tipkam malo s mobitela. Mi danas provodimo dan na ciki. [sm=smiley36.gif] malom peri žderi nikako dosta. Čini se da nam je danas skok u razvoju pa je mama cijeli dan u lezecem polozaju i samo cike salta svakih sat-dva.[sm=smiley1.gif] Famozno kako se samo stignu napuniti tako brzo. Malac danas samo papa i kaka hahaha. Jednu turu je odspavao 4h u komadu a ostalo proveo na ciki. [sm=smiley1.gif]

Sad ovak da otprilike svakoj odgovorim,prek moba mi tesko sve pohvatati.

Kikilina slazem se s mama3put mozda ju samo zrak muci. Pokusaj ju podrignuti da ju dignes na rame ili preko dlana http://mojamalasovica.hr/n13news/uploads/podrigivanje.jpg Takodjer ju probaj kad popapa jednu ciku podrignuti prije nego joj das drugu ili ju u pol hranjenja prekini,podrigni pa nastavite. Takodjer kruzni pokreti u smjeru kazaljke na sat tvojom rukom u podrucju pupka pomazu da beba izbaci zrak. A sto se tice dobivanja,jedan dan dobiju manje drugi vise. Probaj da ti je na jednoj ciki 15-20min aktivnog cicanja da dodje do "masnijeg" mlijeka. Samo polako i opusteno. Sve smo mi prosle to. Bile zbunjene,izgubljene.... [sm=smiley1.gif][sm=smiley36.gif] Puse bebici i tebi.

Andy mila jel vidis kak je tvoja curka dobra,zna ona da treba jos malkice ostati unutra. [sm=smiley36.gif] Hvala na komplimentu. Ti si ko model i trudna. Ljepotica i pol. Mm kad te vidio na babybonusu je rekao da imas 22god hh.

Pumba hvala i tebi [sm=zz_inlove.gif] Ponosna sam kak sam svih 16kg skoro skinula. Bas me plasilo to.
Sto se tice Gabija,uf brada je dobro ali ju je jako ogulio. Na jednom njestu je bas jako duboka ranica. Bojim se da ce i oziljak ostati. Dodje danas M-u i kaze braco ljubi Gabija,buba brada hh [sm=smiley36.gif] Jel ja obavezn oljubim kad nesto buba hh.
kako si ti? Kako se osjecas? Ti se trudis okrenuti bebu ali se bas neda? Sto su rekli jel ides na cr ako se ne okrene [sm=zmeden.gif]

kikilina -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (18.10.2014 14:42:12)

Mama3put hvala ti na rijecima utjehe! Joj neznam sta bi da joj se nesto desi a ja ne reagiram na vrijeme! Taman se nakon sto sam napisala post probudila, popapala malo. Krenuli smo je presvlacit kad ono frajerica se toliko iskipala kad sam otvorila pelenu i po meni...ima eksplozivnu stolicu pa to onda frkne svugdje a mama nije reagirala na vrijeme pa je bila pokakana[sm=smiley36.gif]. Stolica je ovaj put bilq normalna boje senfa sa zrncima. Pao mi je kamen sa srca! Sad se dobro naccala i zaspala. Ne dizem je svaki put kad popapa jer mi zaspe na cici pa je probudim i onda nikako zaspat...kad mijenjamo cice onda je dignem, ali ne podrigne svaki put.

mama3.put -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (18.10.2014 17:11:13)

Ma nista kikilina ;) kao da opisujes moju curku haha ekdplozivna stolica bas tako i kada mijenjam pelenu mislim da je gotovo podignem joj nozice i onda i ja dobijem drekecom a dobila je i nasa kutna vec :P znam da brines,takve smo mi mame meni je treca beba pa opet puno toga me zbuni i brine i nikada to ne prestaje,jednom mama,uvijek mama[sm=smiley1.gif] kako marijana kaze probaj cesce na jednu sisu tj u roku 3 sata nek sisa istu i cesce na podrigivanje to i mi radimo
Marijanac bitno da je Gabi dobro,proci ce i oziljak moj A je bio kao raketa u toj dobi i cesto padao i zubic je izbio cak ali sve to prođe pogotovo uz "carobnu" maminu pusu

MarijanaC -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (18.10.2014 20:50:44)

Kikilina i mama3put vas vasa pokaka. Moj obavezno pisa cim maknem pelenu. Cekan u pripremi da pocne ali nista i onog trena kad ju maknem onda mlaz. A kako ih se nesmije zaustavljat kad pocnu onda obavezno imamo izbrisavanje i mjenjanje bodija i komplet svega haha. Imamo po novome prematanje samo na komodi jer ju je najlaske opati [sm=smiley36.gif]
mi smo se danas napokon okupali bez vriske. Nikako se nije volio kupati vec cim guza dotakne vodu odmah vriska dok ga se ne izvadi. Probali drugo vrijeme,probali da papamo i ne papamo prije,pazili na temp vode,probali hladniju,probali pol stupnja topliju...nista... ocito se samo morao naviknuti. I napokon je i danas smo uzivali u kupanju [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

Puse svima. Posebno bebicama

mama3.put -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (18.10.2014 21:15:25)

Marijana bravo za kupanac da se naviknuo ja sam sretna sto M od prvog dana obozava kupanje kao ribica je i planiramo s njom sa 3 mjeseca u toplice bebe to obozavaju i tako mali mogu plivati instiktivno s sto se piskenja tica obavezno se popisa kod mijenjanja pelena pa imamo sve mokro oko sebe,obicno decki pisaju ali ja nisam dozivjela da me Andrej popisao ali zato seka nadoknađuje[sm=jezicek.gif]
Tjemenicu smo rijesili mustellinim samponom tj. pjenom a i pristici du se povukli i do daljnjeg koristim samo to i vodu nikakve kupkice

natich -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (19.10.2014 0:05:10)

Pinky čestitke na smotuljku [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]
Evo da vam ja javim, Andydea nam je u rađaoni, stiže nam još jedna princeza [sm=bravo.gif]

Pitanjce....kako ću prepoznat trudove? Danas me par puta zašibao ko grč desno od pupka,sjela sam se i nisam imala snage ustat.jel to to?

angel@ -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (19.10.2014 0:50:45)

Andy draga sretno i da sve prođe u najboljem redu.... [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

MarijanaC -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (19.10.2014 3:00:02)

Ooooo Andy draga puno te volimo i drzimo fige da sto bolje,brze i lakss prodje. Saljemo puse [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

mama3.put -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (19.10.2014 3:04:11)

Andy sretnooo draga,ma nadam se da vec drzis svoju malenu ljepoticu :*
Natich stvarno ne znam jel bi mogli biti trudovi ako su samo na jednoj strani grcevi [sm=zmeden.gif] ako te bude i dalje mucilo radije se javi ginu
Andy mislim na tebe :*

baby20 -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (19.10.2014 9:21:32)

andy nadam se da već držiš svoj smotuljak u zagrljaju!
marijanac bravo za kupanje! i mi smo sinoć uspješno obavili kupanje, malo je zaknječala dok smo kosicu prale, ali guzi je pasalo biti u vodi!
puse vam šaljemo!

Riza -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (19.10.2014 9:50:14)

Andy nasa draga!!

Nadam se da ste ti i smotuljak vec zajedno i uzivate u mazenju....

Javi nam se. Pusaaa

roccoko -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (19.10.2014 11:15:51)

Pinky draga cestitam na sincicu uzivajte sada skupa i zelim ti bz oporavak![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Andy naadam se da je sve super proslo i da vec drzis svoju princezu!

Moja Dora i ja smo danas isle i prvu setnju, sjeli na kavu prekrasan je dan i bas smo uzivale i ja sam se zazelila malo sunca i morskog zraka! Ja vozim nju u kolicima a muz maloga pa nas nitko nemoze zaobici na setnici[sm=jezicek.gif]

Cure drage koje jos iscekujete sretno i javljajte nam sretne vijesti![sm=duda.gif]

Ana888 -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (19.10.2014 11:26:35)

Pozdrav drage moje! Prvo čestitam drage Baby 20, Vgaspic i Pinky na novim članovima obitelji! Dobrodošli Lea, Jan i Mihael! [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
Hvala vam svima na čestitkama, od srca! [sm=smiley31.gif]
[sm=bravo.gif] za našu predivnu listu!
Drago mi je vidjeti da svi uživate u svojim malim srećicama, da cicanje svima ide, ma ove naše jesenske bebice su pravi sisoljubci![sm=bravo.gif]
Mi smo u utorak izašli iz bolnice, malo smo još uvijek žučkasti, pa smo bili na kontroli u petak..kaže pedijatar da je sve OK. I u 3 dana smo dobili 80 grama..Maša je pravi sisoljubac! [sm=smiley1.gif]
Ukratko ću o porodu - sve je počelo u petak oko 15h sa trudovima u razmaku od 7 minuta, do 19h su bili na 4 minute i krenuli smo u bolnicu..kad na pregledu kaže dr. 2,5 prsta otvorena [sm=smiley3.gif]..pomislila sam jao pa ovo će još dugooo trajati. Priredili su me za porod (klizma), smjestili u sobu i pustili da šetam dokle god mogu..oko ponoći novi pregled i ja otvorena na 8 prstiju! Krenuli u rađaonu, dobila malo dripa i u roku sat i 20min curka min. je bila vani! Capnuli su me..imam 5 šavova..dosta bole i sada,ali ništa strašno! Imala sam savršenu babicu koja me je vodila kroz disanje i tiskanje!
Marijana vidim da si pisala da te šav pati..nadam se da je sada sve OK. Ma ti si super..kile si rješila dok si rekao keks! [sm=bravo.gif]
I mi se mučimo sa podrigivanjem,pa sam uvela sada praksu da kada mi zaspi na sisi da ju podignem da podrigne,pa joj opet dam sisati ako traži...vidjet ćemo kako će to funkcionirati.
Natich i ja sam se bojala da neću prepoznati trudove..vjeruj mi draga..kad budu oni pravi..znat ćeš sigurno! Ne brini![sm=smiley1.gif]
Andy navijamo za tebe, nadam se da je princeza već stigla mami u ruke! Drži se!
Cure, da li ste vi dale dude u opticaj?
Maša i mama vam svima šalju velike puse! [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sljedeća stranica >   >>