MissKitty -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (16.10.2014 15:59:21)
|
Pumba Sto se tice torbe, ja cu nositi i toster ako hocu. Sve jedno si mislim ponijeti sendvice [sm=smiley36.gif] Nekako mi je to prakticnije o kofera. Ovo za dolazenje nekoga kao da ti POMOGNE se 100% slazem s tvojim misljenjem! Da mi netko zivi blize kao Marijani nebi imala nista protiv, da dode na 1-2 sata ako bi mi trebala pomoc i da ODE, ali ovako doci i motat mi se po kuci, to ne volim. Ja volim sama sebi napraviti rucak, oprat vec, ussat, itd., itd. Mozda glupo razmisljam al ja sam takva, volim svoj mir. Moj muz je prije dva mjeseca odlucio kako ce doci njegova mama MJESEC DANA PRIJE NEGO STO TREBAM RODITI; pa da nam kao POMOGNE oko djeteta, na sto sam se ja jako naljutila na njega jer to ne zelim i lijepo sam mu zaprijetila ako mu dode mama da je idem kod svojih roditelja i da cu tamo roditi, sta mi ima njegova mama onda dolaziti. Na kraju vise nije to ni spominjao[sm=smiley36.gif] Pa mislim dragi moj ako sam se vjencala s tobom, ti ces mi pomoci ako budem trebala a ne za sve zvati svoju mamicu. Tako da sto se tice tog dolazenja ja sam PROTIV toga. Makar crkla od umora[sm=smiley1.gif] Jucer je on svojoj mami rekao da ja imam ureaplasmu i e.coli (a zamolila sam ga da nikom ne govori jer mi nije bas ugodno) da bi danas saznao da je ona to svima svojima razglasila da ja imam bakterije...[sm=zz_timebomb.gif] Drago mi je da ti je bebac super ali malkice tvrgoglav [sm=smiley36.gif] Drzim fige da se okrene i da imas prirodan porod![sm=smiley1.gif] Probaj naci na youtube-u ako imaju neke vjezbe da se bebac okrene. Angel@ simpaticno mi je to sto si napisala da oni imaju svoja posla[sm=smiley36.gif] Jedva cekam da vidim svog muza u ulozi tate [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Hvala ti puno na lijepim zeljama![sm=bravo.gif] Vucice [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za deckica! Hahah znam kako ti je, ja se isto vrtim stalno oko bebinih stvari, ko fol nesto preslazem pa premjestam, pa mirisim one kreme od bebe stalno[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ne mogu docekati jos tih mjesec dana !!! Raffice sincic ti je pravi mali secer[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif] Mama3.put tvoja curica je bas super[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Znaci bit ce mala tatina princeza!![sm=zz_wub.gif] Nadam se da ce se brzo to povuci s koze[sm=smiley1.gif] Pinky tvoj se mali princ ne zeli odvojiti od tebe izgleda[sm=smiley36.gif] Kako on samo voli svoju mamicu[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Roccoko drzim fige da te sto prije to prode pa da mozes onda uzivati u dojenju[sm=smiley27.gif] Marijana Kako si ti, jel ti imalo barem bolje??? Kako je tvom G sada kako mu je braco izvan buse?[sm=smiley36.gif] Andy stvarno ti zaaavidim na kilazi[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ja sam imala ta dva plusa na proteinima ali do zadnjeg pregleda opet sve ok. Jedino ma 3 + na leukocitima, to mi je vjerovatno zbog infekcije glupe, ali mi nije nista rekao pa je valjda sve ok[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Bas sam te se neki dan sjetila kad sam bila u trgovini i kad sam isla kupovati jos neke gluposti za bebu, pa sa stala kod tih sampona i krema, pa si mislim pitat cu tebe ako budem nesto trebala nesto [sm=smiley1.gif] A kad smo vec kod pitanja [sm=smiley36.gif] s kojim bi onda uljem ili balsamom mogla mazati bebino lice i tijelo kada budemo isli negdje van da se zastiti od hladnoce? Sto se tice moj curice, ona je odlicno, vesela, proteze se, udara, u toku je svih doogadaja, cim cuje da se okola dogada odmah se krene prevrtat, udarat da nebi nedaj Boze nju ignorirali [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ja sam danas pukla, ne znam zasto, spremala sam muza na posao i odjednom sam krenula plakati ko beba jer sam bila ljuta sto moram piti ove antiiotike a nikako se rijesiti tih nesretnih bakt., isplakala sam i dusu i tijelo, ali mi je nakon toga bilo puno bolje. Kome cu se malo pojadati ako necu vama [sm=smiley1.gif][sm=smiley27.gif] Kisam vas sve a pogotovo male slatke bebane i bebanke!![sm=zz_inlove.gif]
|
|
|
|