MissKitty -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (21.10.2014 12:23:03)
|
Dobro jutro drage moje curke! [sm=rozica.gif] Mene malo muce problemi s internetom, mogu na mob ali mi otvara jednu stranicu pola sata...[sm=zz_banghead.gif] Pinky Cestitam ti i zelim ti svu srecu ovoga svijeta, tebi, tvom muzu i tvom malenom deckicu Mihaelu!! [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif] Pumba kada citam tvoj post imam osjecaj da sam ga ja pisala [sm=jezicek.gif] Ja i ti vodimo skoro identican zivot [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Mm nije jedinac, ima starijeg brata, ali taj je prica za sebe... Ima 40g, nije NIKADA nigdje radio, pusi, pije, zivi s roditeljima, ma katastrofa ziva, onda ti ne moram pisati da nema ni curu a kamoli ista drugo... Tako da je i mojoj svekrvi i svekru prvo unuce. Svekrva mi je isto jako, jako dobra ali nije to moja mama i tocka.[sm=zz_redcarded.png] Ja nemam sestru, imam samo mladeg brata, ali da imam definitivno bi zvala sestru jer je i moja mama ista takva, tako da pretpostavljam da bi se samo svadala s njom. Jucer mi je rekla da bi bilo dobro da dode s mom tetkom... [sm=jezicek.gif] A ja si mislim, samo se ti nadaj da cete doci... Moj muz ti takoder radi jako dugo, nema ga nikada doma. Radi od pola 7 pa do 6 navecer, ima mozda jedva dvije subote slobodne, tako da sam potpuno sama po cijele dane. Kako napreduju vjezbe?[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Nadam se da ce ti pomoci[sm=smiley27.gif] Andy Nadam se da si ti dobro, jedva cekam da se javis sa lijepim vijestima! Marijana i mama3.put vi ste vec mame u puog pogona, bas me zanima kako ce meni biti, jedva cekam!![sm=zz_bounce.gif] Vucice i ja jedva cekam da dode moja mala beba, ovako sam jos vise nestrpljiva!!![sm=sloncek.gif] Moja curica je super, vrti se, rasteze, super nam je [sm=smiley36.gif] Zna mi s lijeve strane izbociti rukicu pa je mazim i tako ona drzi sve dok ja ne prestanem, a kada prestanem onda pocne jako udarati[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Sva mi je zanimljiva[sm=smiley36.gif] Htjela bih s vama podijeliti jednu prekrasnu molitvu sv. Marti, meni ju je tata danas poslao na mail pa da je ja i vama proslijedim. Sveta Marto, ti prekrasna, uzimam pribježište u tvojoj pomoći, uzdajući se u tebe da ćeš mi pomoći u nevolji i podržavati me u mojim iskušenjima. Kao zahvalnost, obećajem ti da ću posvuda širiti ovu molitvu.Tješi me u mojim brigama i teškoćama, ponizno molim. Uz veliku radost koja ti je ispunila srce kada si u svome domu u Bethaniji pružila utočište Spasitelju svijeta, molim, pomoli se za mene i moju obitelj, da sačuvamo svog Boga u svojim srcima i da zavrijedimo dobivanje lijeka protiv svog siromaštva, a prije svega kod one brige koja me trenutno pritišće: ………………(izreci svoju nevolju)………………………. Molim te, spasiteljice u svakoj nevolji, pobijedi teškoće kao što si pobijedila zmaja, sve dok ti nije ležao pred nogama. OČE NAŠ ZDRAVO MARIJO SLAVA OCU Tri puta SVETA MARIJO MOLI ZA NAS ! Ova je molitva jako snažna; moli se devet utoraka, dok gori posvećena svijeća , ali možete sami sebi izabratii dane kojima ćete moliti (s tim da imate na umu da utorak ne preskočite) . Ne morate moliti samo devet tjedana, molite beskonačno dugo, molite onoliko koliko mislite da vam je potrebno !! Puse za sve vas a posebno za bebace![sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|