Pumba -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (17.10.2014 15:30:43)
|
Baby20 čestitke na divnoj curici, i relativno laganom porodu!!! Ili si nam ti jedna od hrabrih pa si uspijela i ručak skuhati mužu, i otuširati se i sve ostalo [sm=bravo.gif] U svakom slučaju neka su vam predivni dani pred vama, neka nam je Leica zdrava, vesela i ne zahtjevna beba [sm=smiley1.gif] JOŠ JEDNOM ČESTITKE OD SRCA MarijanaC kako tvoja rana? Kako mali miš? Jeli starijeg braca boli brada i koljeno? Miruj ženo, miruj i odmaraj. Kakvo peglanje, uza super muža i svekrvu koja ti se ne mota po kući ti peglaš, pa jesi luda... neka joj lijepo sve odnese sin, i ona to bude sredila, vidiš da je žena za 10, kuha vam ručak, vi ga samo pokupite, eeeee to se zove pomoć, a ne ovih ostalih većina koja dolazi po tuđim stanovima kao pomoći i onda se najviše bave bebom umjesto da skuhaju, očiste i druge stvari rade, e jbga... nismo mi sve te sreće! Ja bi iskreno sve 4 u zrak, pogotovo sad kad se to relativno zakompliciralo sa ranom i rezom. ČUVAJ SE LUDO JEDNA kad ti može biti [sm=bravo.gif] kikilina bravo na cicama mljekaricama [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Budeš meni posudila ako mi bude falilo... ja mislim da ja nekako neću imati dovoljno mlijeka [sm=zmeden.gif] moja mama nije dojila ni mene ni sestre, kao bile glade, njoj falilo mlijeka, kasno doslo, ne znam, možda se nije ni trudila pretjerano ali onda je to bilo "daj nadohranu i gotovo" i mi smo sve odrasle na kupovnom mlijeku (srećom pa smo uvijek bile super zdrave) ali moglo je biti i drugačije. Stvarno se nadam da cicanje nema veze sa genetikom... ni baka mi nije "imala" mlijeka, ni obje tete nisu dojile... Ah ništa vidjet ćemo... U svakom slučaju već pomalo zavidim vama mamama dojiljama [sm=smiley1.gif] MissKity točno znam o čemu pričaš, i mene ima bit hormoni lupaju, jedan dan plačem, drugi se smijem... Ja sam se prije par dana tako izjadala prijateljici, ma ne znam ni ja zašto, jednostavno mi došlo, sutradan sam plakala skupa sa mužem doma, hehehehhehe... a nakon 10 min se smijali ko luđaci... Valjda mi to tako nadođe, ali pomogne, stvarno iza toga budem bolje. A inače nisam baš plačljivica, ko će ga znati, što nam sve naši bebači rade [sm=smiley36.gif] I što se tiče motanja po kući se slažemo defintivno! [sm=smiley20.gif] Ti si to lijepo srezala u korjenu, svaka čast. Ne znam kako bi moj muž reagirao da mu to tako rečem jer ja iskreno ne želim ni svoju mamu u sebe doma, ona je dosta teška osoba i nikad se nismo slagale najbolje, uvijek je ona najpametnija, uvijek ona sve zna i nitko drugi, baš smo nekako ja i ona drugačije skroz, i uvijek smo se rječkale, ne mislim da bi se najbolje slagale, a isto tako ni sa sveki, ona je ok žena, ne petljaju mi se u život ni ona ni svekar ali moj muž im je sin jedinac i možete mislit koliko žarko čekaju i ne mogu dočekati to naše dijete, boljim se da se ni njih neću moći riješiti kasnije... Sad sam definitivno razmišljanja da mi nitko ne treba i ne želim nikoga gledati po kući, osim sebe, muža i naše bebe, a jedino me strah da, pošto tako kategorično odbijam njihova nametanja, mi se nešto ne obije o glavu, tipa carski rez (koji mi očito ne gine) pa da onda stvarno budem trebala pomoć, ali imam sestre i njih želim više nego mamu i sveki, nadam se da ćemo preživjeti te lude dane nakon poroda. Ne znam koliko će mi muž moći dobiti slobodno, ima GO ali njega obično koriste kolektivno između Božića i Nove, ali barem par dana bi bilo lijepo jer inače dosta radi, od 8 do 17h a često i dulje [sm=smiley13.gif] Pinky jesi još u komadu? [sm=zz_rolleyes.png] Javi nam se krene li štogod [sm=smiley1.gif] Andy žao mi je što te sve tako boli sad pred kraj... Drži se draga, sigurna sam da princeza zna kada treba doći... nemoj se naprezati više nego trebaš. Čuvaj se [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif] Mi smo super. Imamo pregled 12.11. kod naše G a prije toga u bolnici,ali to sam vam već rekla, budem još javila datum da me stavis na listu MarijanaC kad ga budem znala točno. U svakom slučaju našla sam nekoliko videa na youtube-u pa malo vježbamo ja i moj bebonja. Vidjet ćemo hoće li uroditi plodom. Koliko ste se ukupno zdebljale u trudnoći? Nisam ja sa 16 kg valjda jedina [sm=zmeden.gif] hahahahhahaa, mi papamo i uživamo u hrani [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|