Pumba -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (15.10.2014 15:07:23)
|
Bok zenskice moje [sm=smiley1.gif] Kako ste mi danas? Marijana pa jeli moguce da sad jos i to nakon carskog? Jaaaao [sm=smiley13.gif] Bas mi je zao. Nikako taj rez nece na dobro [sm=zmeden.gif] Neka te samo pazi muzic kao do sada pa ce sve to zacijeliti i prije vremena. Ljubim te, drzi se. I ne mrdaj nikud, dobro ti kaze muz, lijepo odmaraj koliko god mozes i ne mozes, misli na sebe, i bebicu. Ipak mrvici maloj a i decku starijem treba zdrava, jaka i sposobna mama!!! [sm=smiley1.gif] PUSA [sm=zz_inlove.gif] Vgaspic cestitke na malom / velikom decku!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] I meni je zao da si se tako namucila prije carskog, zar on sam po sebi nije dovoljno mucan pa jos i to prije [sm=smiley19.gif] uzas! Ipak je najbitnije da ste na kraju svega ti i Jan dobro, oporavak ce brzo nadam se, cuvajte se, mazite i ljubite puno puno puno [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Pinky ne brini puno, ja sam sigurna da mali pametko zna kada i kako doci, i to u velikom stilu [sm=smiley9.gif] Samo ti mazi njega jos koji dan prije nego on odluci sam stici na ovaj svijet. Jedino mi je zao sto se muce sa tim stalnim odlascima na preglede, ali ipak bi mi sve napravile za nase mrvice male, pa samo strpljenja jos maaaaaalo.... sitno brojimo!!!! [sm=bravo.gif] Andy super za bebicu koja je zdrava, lijepo narasla i dalje jaca... [sm=bravo.gif] 3.200 bome prava cura, super! Mozda i prije sljedeceg pregleda ona odluci doci, a mozda te i iznenadi pa ipak ostane jos koji tjedan u trbuhu [sm=smiley2.gif] U svakom slucaju - SLATKO ISCEKIVANJE! [sm=zz_rolleyes1.png] Riza, tintin, kikilina, raffica, vucica [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] Ukratko i moje javljanje sa pregleda: Jutros smo u 9 sati bili naruceni, dosli odmah na red. Uglavnom moja bebica je jos uvijek na zadak, glavica visoko gore, guza nisko dolje, nogice sa strane [sm=smiley24.gif] Ljuti nas malo moj decko, ali sto je tu je... I naravno kako to obicno biva, posto smo danas usli u 35. tjedan odmah nam je dr pocela pricati o carskom i kako bi trebali u bolnicu na pregled za 2 tjedna da vidimo gore sa doktorima sto i kako, da ona ne vjeruje da ce se okrenuti vise ako dosad nije, i bla bla bla... Malo mi se to ne svidja, moram bit iskrena, stvarno bi jako htjela prirodan porod, i strah me rezova i operacija i spinalne anestezije, i oporavka nakon toga i svega ostaloga ali ipak je najbitnije da je beba dobro, zdravo i da ne riskiramo nista sto bi njega moglo smetati ili nedaj Boze ugroziti u bilo kojem pogledu. E sad, mi vam idemo za 2 tjedna u bolnicu na pregled (dobili smo uputnicu od nase G) i onda cemo vidjeti s njima sto i kako dalje. Ovdje kod nas zakazu carski obicno 7 do 10 dana prije termina da se izbjegnu trudovi, pucanje vodenjaka, i slicne stvari pa da ne bi zavrsili na hitnom carskom na kraju umjesto onog smirenog, dogovorenog i kontroliranog. U svakom slucaju mi cemo se i dalje nadati da ce se malisan u zadnji cas okrenuti jer bi to bilo idealno i za mene i za njega, a i realno imamo jos cijeli mjesec pred nama, ali Bogu hvala ako se ne dogodi to cudo onda 99% necemo riskirati porod na nogice ili guzu i odlucit cemo se (naravno u dogovoru sa ljudima od struke) za carski rez. Inace bebac nas je danas 2.160 gr tezak, bedrena kost, glavica, i sve ostalo odgovara tjednima trudnoce. Plodne vode ima dosta tako da se moze okrenuti, dr je gledala da mozda to nije razlog NEokretanja ali ipak nije, jednostavno je tvrdoglavko. I duljina pupcane vrpce je ok, cak je ima i viska kaze ona. Budemo jos vidjeli, ja se osjecam ok. Rekla je da mu je guza skroz dolje nisko, na mom mjehuru, sto objasnjava moje STALNO, ALI STALNO odlazenje na WC... dvije kapi, pa za 5 min jos dvije i tako u krug... Jos mi je dr jutros uzela bris, pa smo odnjeli na makrobiolosko, i u pon trebamo pokupiti nalaz. To je valjda standard pred kraj trudnoce, niti nisam pitala za sto je... Doduse rekla je i ako se bebac ne okrene pa bude carski da taj bris nece niti biti od neke vaznosti jer onda beba ne prolazi kroz vaginalni kanal. Eto ga, mislim da sam vam sve rekla [sm=smiley1.gif] Puno pozdrava svima po redu saljem i cekamo daljna javljanja sa pregleda i naravno docekujemo nase nove jesenske bebice sa jednim zarom i radoscu kao ove do sada!!! [sm=bravo.gif] PUNO POLJUBACA Marli, Viktoru, Mateju, Kiari, Lorenzu, Dori, Masi, Janu i Bartulu [sm=zz_inlove.gif][sm=zz_wavespin.gif]
|
|
|
|