PinkyFunkyBirdy -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (13.10.2014 14:01:01)
|
Vgaspic vidim da si protiv rooming in-a. Moje osobno mišljenje je da dosta toga ovisi o težini poroda i koliko je mamica iscrpljena. Ako je porod bio brz i lak mislim da je i puno lakše biti stalno dostupna bebici, a ako je porod bio dug i težak vjerujem da bi se svaka rodilja htjela malo odmoriti, no vjerujem da gotovo u svakom rodilištu koje imaju rooming in sad već možeš zamoliti babice da ti pričuvaju bebača na koji sat. [sm=zmeden.gif] Vidim sad da bi i ti mogla svaki tren put rodilišta! Navijam! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ja cijelo vrijeme pratim iscjedak (jer vjerujem da će mi sluzni čep ispasti prije nego krenu trudovi iako to ne mora biti pravilo, ali luda ja vjerujem u to) i od sinoć mi se čini da iscjedak nije toliko mliječan već kao da se malo pročistio i kao da postaje malo rastezljiviji, ali vidjet ćemo. [sm=smiley1.gif] MissKitty, ja sam do sad bila na 2 CTG-a po nekih 15 min i oba puta sam morala držati tu spravicu stisnutu o moj trbuh jer inače su se gubili otkucaji. Valjda imam debelu kožu i još su mi prsti utrnuli od toliko stiskanja. [sm=smiley36.gif] I još 2 puta su mi samo na par sekudni prislonili neki kao mali mikrofon i na temelju toga odredili da je CTG ok. [sm=zmeden.gif] Samo ti slušaj ginića i pij antibiotike, a ovo za e.coli ti stvarno ne znam. [sm=zmeden.gif] Draga moja angel@, pa gdje si nam ti? Tvoj David je već sigurno veeeeliki dečko. [sm=smiley1.gif] Izljubi ga puno u moje ime. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Andy, draga, baš mi je žao da te toliko pati spavanje. [sm=smiley13.gif] I ja se stalno budim, ali imam osjećaj da me više psiha zeza nego ostalo. Brinem kako će to sve skupa proći i onda se okrećem, znojim, žgaravica zeza, dižem na WC, ne mogu se namjestiti, pa me mali drži budnom jer je odlučio raditi jogu usred noći, ... i tako većinu noći i onda budem iscrpljena pa jednu noć odspavam bez problema i onda opet po starom. [sm=zmeden.gif] Još malo i imat ćemo druge, slatke brige, zar ne? [sm=smiley1.gif] Raffice, vjerujem da ti nije lako, ali drži se. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Tintin moja milena, baš je lijepo vidjeti da se javiš s vremena na vrijeme. [sm=smiley1.gif] Kako si mi ti? Kako je tvoja curka? [sm=smiley1.gif] Evo ja ću valjda ovih dana dočekati svog malog hahara. Javim se barem s kratkom porukicom da znate da sam rodila ... bez brige. [sm=smiley1.gif] Hvala ti na lijepim željama. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif] Marijana, hvala ti još jednom što brineš o listama dok me nema. [sm=smiley1.gif] Razmišljam da izbacimo s liste blabli i vodenjak jer nam se uopće ne javljaju više. [sm=zmeden.gif] Možda da uzmemo nekih 15 dana od termina ako se cure ne jave da ih maknemo s liste, pa ako se jave naknadno lako ih je vratiti na listu? Što misliš o tome? [sm=zmeden.gif] Svakako ću vam javiti kad rodim, a probat ću se javiti i kad budem na putu za bolnicu ili primljena u bolnicu pa da znate da je krenulo. [sm=smiley1.gif] Briciola, držim fige da ubrzo ulovite ritam. [sm=smiley1.gif] Mama3.put baš mi je fora čitati kako ste se i ti i Marijana već uhodale sa svojim bebačima (ok, nije da niste imale iskustva od ranije [sm=smiley36.gif], ali ovako se možemo nadati da će i nama ostalima isto tako ići lako). [sm=smiley1.gif] Evo napokon i naše drage Rize! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] I ja bi voljela čuti sve detalje o porodu pa ako se desi nešto slično da znam reagirati na vrijeme. [sm=zmeden.gif] Vjerujem da su u Vinogradskoj svi super jer svaki put kad sam bila na pregledu su mi bili svi odlični tako da se nadam da će tako biti i kad dođem roditi. [sm=smiley1.gif] Kikilina, svaka čast na hrabrosti tijekom poroda! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Želim ti brz oporavak! [sm=smiley1.gif] Vucice, kako je prošao pregled? [sm=smiley1.gif] Roccoko, ti si dosta brzo riješila porod. [sm=smiley1.gif] Nadam se da ćeš se brzo oporaviti tako da možeš u potpunosti uživati sa svojom curkom. [sm=smiley1.gif] Draga Pumba, baš mi je drago da si nam se malo javila. [sm=smiley1.gif] Žao mi je zbog smrtnog slučaja. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Drago mi je da tvoj bebač lijepo napreduje i vjerujem da će se on na vrijeme okrenuti naglavačke. [sm=smiley1.gif] Ako budeš mogla javljaj nam se sad malo češće - barem kad budu pregledi da nam javiš kako napreduje. [sm=smiley1.gif] Grlim te puno! [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|