Pumba -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (10.10.2014 21:39:48)
|
Pozdrav mile moje trudnice i mamice!!! [sm=smiley1.gif] Evo da vam se javim malo, znam da me nije bilo neko vrijeme, ali citala sam vas, s mobitela uglavnom pa mi je tipkanje bilo problem. Nazalost imali smo smrtni slucaj u obitelji pa sam vam bila pod nekom "deprom" laganih par tjedana, stvarno nisam imala volje za nicim, to me jako pogodilo, ali nije ovdje ni mjesto niti je sad vrijeme za pisati o tome. Ovdje cemo o ljepsim, veselijim i sretnijim temama!!! Prije svega nasim novim mamama mama3.put, Riza, MarijanaC, kikilina, Briciola, roccoko, raffica cestitam od srca na hrabrim porodima i zdravim mrvicama, neka vam ovi predivni dani prodju u sto boljem redu, uzivajte svaki momenat sa malim strucama, neka vas dragi Bog blagoslovi i neka vasi bebaci zive dugo, sretno i zdravo 100 godina!!! [sm=bravo.gif] LJUBIM VAS SVE PO REDU!!! [sm=zz_inlove.gif] Nase drage trudnice u iscekivanju blabli, vodenjak123, Ana888, Pinky, vgaspic, baby20, majalesa neka vam vase bebice dodju onda kada budete najspremnije, neka porod prodje sto je lakse moguce, da malisani budu zdravi, jaki i predivni!!! SVAKAKO budite blizu raje da nam obavjestavate o svemu! [sm=smiley1.gif] A ove nase trudnice sto ipak imaju jos koji tjedan, natich, Dacana, Andy, zebra1, vucica, i MissKity, neka vase mrvice jos ostanu malo kod svojih mama u sigurnim busama, neka vas sto manje boli i sto vise udaraju vase mrve [sm=duda.gif] Ipak spremite torbe i kindace i sve ostalo da nas ne bi iznenadile nase struce male prije vremena [sm=smiley1.gif] Oprostite mi sto se nisam javljala, HVALA vam svima koje ste pitale za mene [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Ja sam inace zdrava, sretna i s bebom je sve u najboljem redu. 15.10. idemo na pregled, zadnji je bio negdje sredinom 8.mj, beba je jos tada bila poprecno pa se nekako nadam da se do sada moj frajer okrenuo iako vecinu udaraca osjecam jos uvijek jako nisko, a dr kaze da su dolje onda najvjerojatnije nogice, pa mozda je i dalje glavica negdje gore [sm=zmeden.gif] U srijedu cu biti pametnija a i sve vam javim svakako! Evo danas smo 33+2, lupa me dosta cesto, ja sam na +14kg, ali uglavnom se dobro osjecam, ponekad me muci zgaravica, ali nista vise od toga... nisam jos uvijek ni otekla, krv mi je u redu, glukoza isto tako, dosta sam pokretna pa mi vjerojatno to i pomaze, ledja me ponekad bole ali nista vise nego uobicajeno.. spavanje je izazov jer tesko nadjem poziciju koja mi odgovara i piskim po noci milijun puta, samo to je sve normalno sudeci po vasim pricama i iskustvima drugih mamama... ne brine me nista za sad posebno! Dosao nam je kindac i komoda iza Adaxa, i kolica iz BebeNova... prezadovoljna sam kupljenim.. evo tu su linkovi da vidite: Peg Perego Book Pop Up - http://www.mamasandpapas.com/product-peg-perego-book-popup-pushchair-package-grey-atmosphere/4925p9600/type-i/ Adax djecji krevetic i komoda Kristal (slonic) - http://adax.hr/djecji-krevetici/cijena/djecji-krevetic-kristal Jedino jos torba nije spremna, ne znam ni u cemu da to nosim.. Onaj mali kovceg mi nekako nije praktican [sm=zmeden.gif] Torba moja najveca vjerojatno nije dovoljno velika... vidjela sam Andy u jednom videu kako demonstrira babylove proizvode i onu torbu koju mozes kupiti u dm-u za nekih 250 kn, sa tim kremicama... ali kad sam je vidjela uzivo ne cini mi se tako komodna, tj mislim da mi ne bi sve stalo u nju? U cemu vi nosite stvari za bolnicu, ipak treba tu staviti i pidjame, i uloske i pelene, i papuce, donje rublje, jednokratne gacice, kremu za guzu, rucnik, steznik, japanke za pod tuc, grudnjake za dojenje, jastucice za grudi, losion za tijelo... meni ona torba ne izgleda dovoljno velika, ali vjerojatno takav oblik bi bilo idealan, kovceg je vjerojatno "too much" a "obicna" zenska torba nedovoljno velika ili prakticna... Puno puno puno poljubaca saljem svima na jesenskim bebama, posebno mojim "starim" prijateljicama sa odbrojavanja - PINKY, ANDYDEA, DACANA, IKA, DAXY, PERLICA Daxy i Perlica zelim da se sto prije prikljucite svojim listama i da cim prije krizate svoje tjedne i birnete oko kolica koja cete kupiti i pelena koje cete stavljati svojim bebicama... Pinky, Dacana, Andy neka vam porodi budu sto ekspresniji i sto manje bolni, jedva cekam cuti sve o vasim bebicama!!!! Ikaa vjerujem da uzivas sa svojom curom, i neka, zasluzila si... puno ju ljubi za mene!!!!!! [sm=smiley31.gif] Stvarno uzivam citati o vasim trudovima, o bebicama koje su ugledale svjetlo dana, o svim slatkim brigama, dojenju, spavanju, briznih ocevima, i sretnim sekama / braci... S nestrpljenjem cekam sljedecu trudnicu, i sljedece price sa poroda! Neka vam bude predivno iskustvo! Puno poljubaca [sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif]
|
|
|
|