MissKitty -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (14.7.2014 14:55:42)
|
Zebra1 Pocetak moje trudnoce nije bas bio bajan haha... Prvo sam dobila upalu mjehura (u 2.mj.; nisam znala da sam trudna) a posto sam se tek bila doselila u Njemacku kod muza (vjencali smo se 4.1.2014.) nismo jos imali sredeno zdravstveno osiguranje, to je taman bilo u toku. Ugl. dobijem ja tu nesretnu upalu i kazem mami da mi iz Zagreba posalje antibiotik, i tako ja popijem dvije kutije antibiotika (hvala dragom Bogu nisu stetni u trudnoci) no i mene dalje boli, kazem ja muzu da odem kod gin. mozda je nesto drugo, nisam ni sumnjala u trudnocu i narucim se ja na pregled i na pregledu doktor gleda na uzv. i kaze: Pa cestitam! Trudni ste vec 6 tj.! I sve super, prekrasno do sljedeceg tjedna. Onda je uslijedilo povracanje pa bolan pritisak u donjem dijelu trbuha pa 3x na infuziju jer nisam nista mogla jesti niti piti, bila sam dehidrirala, sve mi je smrdilo i sve mi se gadilo. Morala mi je svekrva doci i biti samnom 2mj. nisam se mogla hodati i izgubila sam u ta tri, cetiri tjedna 8kg. i tako sve dok nisam usla u 19. tj. onda kao da sam se preporodila haha sada bas uzivam u trudnoci. [sm=smiley1.gif] Moj termin je 20.11.2014. [sm=bravo.gif] Kikilina Puno ti hvala na dobrodoslici [sm=smiley1.gif] I meni je radio bris ali mi nista nije bio rekao da je lose nego sve je super i da beba dobro napreduje, no ipak sam se bila malo zabrinula :) Vucica Puno i tebi hvala na dobrodoslici [sm=smiley1.gif] Drago mi je da je tvoje malo zlato super i nadam se da ce sve biti u redu do sljedeceg pregleda [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|