raffica -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (13.7.2014 11:50:15)
|
Cure moje drage...znam da me nije bilo dugo, ali imala sam previše obveza. U međuvremenu sam napravila test za glukozu..kod nas je malo drugacije: prvo se vadi krv natašte, a potom se pojedu dvije krafne i čokoladno milijeko ili gusti sok, i dođe se nakon dvi ure, pa se krv ponovno vadi... Koliko inace jedem slatko mislila sam da ce i nalaz biti grozan, no šećer je čak ispod normale, zato mi i pada tlak.. Ja sam inače super..nemam nikakve tegobe, baš se super osjećam..kupam se, šetam, čistim, perem, sve kao da nisam trudna..a ponekad čak znam i zaboraviti na tu trudnoću... trenutno sam 26+3, i na +5 kg.. stomak kao da mi je stao rasti jer od prošloga pregleda jednostavno nije ništa narastao osim što se malo digao prema gore.. jedina tegoba ali to je rijetko je bol u zdjelici, i u lijevom jajniku, ali brzo prođe... Mali je bandit, lupa cilo virme, i već obožava tatu..ne mogu ga dočekat [sm=smiley1.gif] Andy tako mi je žao zbog tvoje bake, ali sada je na lipšem mistu i pazi na vas, drži mi se!! [sm=smiley13.gif] Da ne imenujem svaku pojedinačno, vidim da sve teče ok., osim pojedinačnih tegoba, koje vidim prolaze.. to je najvažnije!! Mene zanima kada se počinje raditi ctg bebe (ono kad vam na stomak spoje one puste žice i sl.)?? Pinky stavi mi pregled 17.7
|
|
|
|