PinkyFunkyBirdy -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (8.7.2014 12:49:54)
|
Drage moje okruglice, kako mi se držite? Vucice, i meni ti je već par dana vruće za izluditi, a inače sam uvijek bila najviše zimogrozna osoba u bilo kojem društvu. Ok, kad je vruće, vruće je, ali ovih dana ne mogu disati od sparine. [sm=zmeden.gif] Kao i ti počela sam malo škicati stvari i našla sam tu na RR Dajaninu listu i još par njih no toga stvarno ima jako puno navedenog. Mislim da ću si ju kopirati i kupiti samo ono što mislim da je stvarno potrebno, ali svaka čast za popis svega na jednom mjestu. [sm=smiley1.gif] Za sad sam se navukla na kolica Inglesina Zippy Pro 3u1 jer sam na puno mjesta pročitala da su jaaaako jednostavna za korištenje i sklapanje i da ne zauzimaju puno mjesta kad se sklope. No, ne vidim da ih igdje u RH mogu isprobati već se samo mogu naručiti preko web-a. [sm=zmeden.gif] Osim toga planiram kupiti kinderbet, neku komodu za bebine stvarčice (pelene, odjeću i sl.), kadicu u kojoj će se kupati i to je to od većih stvari. Kozmetika, pelene, vlažne maramice, dudice, podloge za presvlačenje i sl. će doći na red nakon tih par većih stvari. [sm=smiley1.gif] I još nemoj zaboraviti na stvari koje ti trebaju za porod (za u sobi i za rađaonu). Andy [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Kako vi ostale stojite s nabavkom stvari? [sm=smiley1.gif] Koja kolica planirate kupiti (ili koja već imate)? [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|