PinkyFunkyBirdy -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (1.7.2014 9:59:04)
|
Draga moja Andy, znam ponekad uzeti malo sode bikarbone i bude mi bolje cca pola sata i onda sve kreće ispočetka. [sm=zmeden.gif] Probala sam jučer opet sa žvakom i bilo mi je bolje. Stvarno mi nije jasno kako, ali stvarno mi žvaka smanjuje žgaravicu. [sm=zmeden.gif] Za ovu jednokratnu naknadu po ovom prvom linku dobivam neke novce, ali ovo u drugom ne jer ne zadovoljavam: "- koji je državljanin Republike Hrvatske, s neprekidno prijavljenim prebivalištem u Gradu Zagrebu od najmanje pet godina neposredno prije rođenja toga djeteta i dalje neprekidno sve do isplate novčane pomoći u cijelosti;" Ajde, ako barem neki novci kapnu bit će super. [sm=smiley2.gif] Draga, ti sigurno znaš, što smijem piti/jesti da je dozvoljeno u trudnoći, a da čisti jetru? Od jučer surfam što bi bila ova bol koju osjetim i došla sam do zaključka da me jetra boli. E, sad, ne znam dal ju samo stišće moj mali miš ili je neki problem u pitanju, ali voljela bi ju malo pročistiti pa me to možda prođe. [sm=zmeden.gif] Marijana, moja zdjelica je još uvijek bolna, ali kao da sam se malo privikla i kao da se bol malo rasporedila po cijelim preponama. [sm=zmeden.gif] Trčati ne mogu već odavno, a i brzo hodanje je jako bolno, no lagana šetnja je podnošljiva. Najbolje je kad sjedim ... onda me ništa ne boli. [sm=smiley36.gif] Nicebo, ako pišeš na kompu onda kod errora stisni Backspace i kopiraj tekst pa se ponovno spoji na RR i u novi post kopiraj taj tekst. [sm=smiley1.gif] Bravo za tvoju bebicu koja se polako javlja! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Vucice, nadam se da si se lijepo odmorila na GO. [sm=smiley1.gif] Javi kako je prošao pregled. [sm=smiley1.gif] Briciola, bravo za tvog velikog dečkića! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|