PinkyFunkyBirdy -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (12.3.2014 12:55:01)
|
Draga Miss, onda očekujemo izvještaj s pregleda navečer. [sm=smiley1.gif] Ajme, ti još stigneš čitati knjige. [sm=zmeden.gif] Ja radim od 8 do 16, ali dok dođem s posla već je 17h i onda dok još napravim večeru i dok večeramo, operem suđe, napravim nešto po stanu i nakon toga se jedino mogu malo izvaliti pred TV-om i već sam krepana. [sm=smiley36.gif] A baš bi bilo ljepo odspavati duže, pa malo prošetati po ovom lijepom vremenu po nekom parkiću, pa sve nešto laganini, a ne sjediti ovdje u uredu preko 8 sati. [sm=zmeden.gif] Razmišljala sam čak i da uzmem par dana GO, ali mi je frendica rekla da neka čuvam dane godišnjeg za tamo pred porodiljni jer da će mi biti jaaaako teško raditi s velikim trbuhom. Tako da za sada samo red, rad i disciplina. [sm=smiley36.gif] Što se tiče spavanja, neke dane spavam super, a neke katastrofa. Grozno mi je kad se moram ustati piškiti preko noći jer baš osjetim ujutro da mi je fali sna. Sva sreća pa to još nije jako učestalo. [sm=smiley1.gif] A za spavanje na trbuhu se još ne brinem puno (iako ne spavam nikad baš strogo na trbuhu, ali se ponekad nakratko izvalim na trbuh kad osjetim da sam jako napuhnuta). Znam da za sad bebica ima puuuuno mjesta, a i imam izražene kukove pa ne vjerujem da joj mogu naštetiti. Sad kad još malo poraste buša onda ću skroz prestat s time. [sm=smiley1.gif] Miss, htjela sam te pitati dal ova koka koju si stavila za avatar si ti ili ne? Ako to jesi ti onda si mačka i pol. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|