PinkyFunkyBirdy -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (17.3.2014 11:00:16)
|
Draga elle, pitala si za tjelovježbu. Ja za sad ništa ne vježbam i općenito ne volim bilo kakav sport (osim aktivnosti poput plesa udvoje i plivanja, ali to je oboje sad već tako rijetko - samo na svadbama i kad odemo na tjedan dana preko ljeta na more). No, sve si razmišljam da s vremenom nađem neki tečaj za trudnice. Inače ne volim ići na te tečajeve, ali ako nastavim biti ovako pasivna mislim da neću imati snage istisnuti svoju bebu kad dođe taj čas. [sm=smiley36.gif] I naravno, moram uvesti više šetnje ... možda čak na posao sad kad je malo ljepše vrijeme. [sm=smiley1.gif] Feather, smušenost, zaboravljivost i sl. ti je tipično trudnički, tako da nemoj brinuti. [sm=smiley1.gif] Andy moja draga, hvala za info. Definitivno moram obnoviti garderobu jer me stvarno sve zateže i stišće. [sm=zmeden.gif] U planu mi je to negdje kroz ovaj tjedan. Draga, kako si mi ti? Dal su te pustili bolovi? Kako je bilo danas na snimanju? [sm=zmeden.gif] Roccoko, kažeš da čekaš drugu bebicu ... pa me zanima malo o prvoj. [sm=smiley1.gif] Dal imaš curicu ili dečkića i koliko ima godina? [sm=smiley1.gif] Pohvali nam se! I što bi voljela sada - da prvorođeno dobi sekicu ili bracu? [sm=smiley1.gif] Vucice, zovi ponovo dok ne dobiš. [sm=smiley1.gif] Meni je danas opet malo jača mučnina, ali još izdržavam. [sm=zmeden.gif] Primjetila sam da postajem sve napaljenija. [sm=smiley36.gif] Ne znam dal je to zato jer već dugo nije bilo akcije ili jednostavno hormoni divljaju, ali mislim da ako u čet pregled prođe odlično da će mi muž nastradati. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Draga Riza, ja sam planirala iskoristiti veći dio GO prije porodiljnog tako da bi ispalo da sam 2 mjeseca prije termina doma. Iako bi voljela da mogu i ranije otići, ali eto ... što je tu je. [sm=smiley1.gif] Ja ne znam kako vi, ali ja imam tisuću pitanja u glavi. [sm=zmeden.gif] Od ovih pregleda koji mi slijede, pa preko strija i hemoroida koji me sigurno čekaju, pa preko poroda i dojenja (koje uopće ne znam kako ću uspjeti), pa preko tih porodiljnih naknada (što treba za to? gdje se javljam?), dal se bira pedijatrica ili je to određeno prema prijavi, što ću s vrtićem, ... ma samo kad gledam naš podstanarski stan pitam se kud ćemo mi smjestiti sve što nam treba za bebu ... uh, kako ne volim biti na nepoznatom terenu, a sve što me čeka je tako neizvjesno. [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|