PinkyFunkyBirdy -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (10.3.2014 12:58:39)
|
Joj, draga moja Andy, držim figice da bude sve ok. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Mislim da je bitno da nemaš spotting ni krvarenje, a bolovi će proći. Obavezno nam javi što je gin rekao. [sm=smiley1.gif] Elle, baš mi je slatko kako me zoveš Pimky. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ne znam baš da bi prošla ujutro natašte banana jer mi želudac ujutro uspijeva izdržati samo slani klipić. [sm=zmeden.gif] Ali, da, kavica mi je prije puno pomagala oko zatvora ... šteta što mi ne paše za želudac. Romela, drži se. Proći će mučnine. Evo ja već nisam preko tjedan dana povraćala. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Iako mi je većinom loše u želucu, ali sad sam se već ufurala da znam da mi peciva smiruju želudac, a mineralna smanjuje mučnine i žgaravicu (nekon što se podrignem [sm=smiley36.gif]). Folletto, planiram kupiti DonatMg, ali ako pijem magnezij i mineralnu trebalo bi biti dosta slično, zar ne? [sm=zmeden.gif] Joj, suhe šljive mi nemoj spominjati. Ne znam za kompot, ali suhe sam znala jesti jer kao poboljšavaju probavu i od njih sam samo bila užasno vjetrovita [sm=smiley36.gif] (kao da sam se najela graha). Odustala sam od njih nakon toga jer je ispalo da su me još samo dodatno napuhale. [sm=smiley1.gif] Miss, zašto ti nisi na našoj listi? Kad je tvoj termin? Za ovo brojanje se i ja često zbunim. No, znam kad mi je bila O (srijeda) i dodala sam 2 tjedna od tad i svaku srijedu si povećam tjedan (po mojoj računici). Na sljedećem pregledu ću vidjeti dal to moje računanje vrijedi ili ne. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|