MISSMAVEN -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (10.3.2014 11:10:12)
|
evo i mene s vama. Pinky ja imam isti problem. Napuhana sam užasno, imam trbuh ko da sam 5mj trudnoće. Meni pomaže mineralna, a jedem i dosta banana. MM i ja smo rekli svojim roditeljima, ali samo njima, nismo rekli nikome drugome. Mislili smo ostalima reći isto kao i ti, kad prođe taj kritični period od 12tj. Mislim da bi trebala reći prije Uskrsa. Ja sam popila svoju turu antibiotika i ozdravila, sad željno išćekujem pregled u srijedu da vidim jeli ok s bebicom. Pinky kako računaš kooliko si trudna? Možda glupo pitanje, ali me buni, ako sam u četvrtak bila 8+6, petak je 8+7, a subota 9+0 ili? Ginekolog mi je 20.02. rekao da sam 7+6. elle ako te tješi, moji jedini simptomi odkad sam trudna je umor i izostanak M. S tim da puno radim i bila sam bolesna, pa mogu tom pripisati umor. I ovo što sam rekla, napuhana sam, ali to samo zadnja 4 dana. Ne mora te to brinuti, proučavala sam internet, forume, knjige, raspitivala se kod ginekologa, zaključak je da je svaka žena drugačija i simptomi se razlikuju. Netko ima jače izražene netko slabije, pa rode zdrave bebice. Ja se više ni ne opterećujem, :) riza držim fige, bit će sve u redu, mene isto čeka u srijedu, javi kako je prošlo!
|
|
|
|