RE: Jesenske bebe - termin 2014. (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

PinkyFunkyBirdy -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (7.3.2014 13:38:11)

Moj je bijel i gust, ali s vremena na vrijeme imam osjećaj kao da je vodenkast jer mi bude na gaćicama ko da sam se popiškila (onako skroz malo). [sm=smiley36.gif]
Mislim da je u trudnoći svakakav iscjedak normalan samo je bitno da nije tamnijih boja.

mama3.put -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (7.3.2014 14:05:22)

pozdrav [sm=nosecka.gif] iscjedak mi je svakakav ali uglavnom bijel i gust što smatram najboljim(u prve dvije trudnoće je bio takav),ponekad zna biti lagano žućkast i u početku me to znalo zabrinuti ali kaže gin. sve je u redu pa ću mu vjerovati,drugih tegoba nemam,mučnine sve rjeđe [sm=bravo.gif] sutra punih 12 tjedana,pa nekako vjerujem da je najkritičnije vrijeme prošlo.Što se tiče hmmmm onih stvarčica moram priznati da od prvog dana prakticiram,čak me ni mučnine nisu sprječavale [sm=jezicek.gif] samo treba nježno i pažljivo i sve će biti ok naravno ako dr. nije zabranio...
idući pregled je 2.4. pa očekujem da ću u to vrijeme već osjetiti micanje bebe,a sudeći po njenoj aktivnosti već sada (kako se na uzv vidjelo) mogla bi osjećati pravo lupkanje i jedva čekam [sm=zz_wavespin.gif]
puno zagrljaja svim trudnicama i malim mrvicama,ostanite mi dobro [sm=9nebesa.gif]

PinkyFunkyBirdy -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (7.3.2014 14:15:04)

NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........ [image]http://www.forum.hr/images/smilies/hekla.gif[/image]

Riza...........................................10.03.
Dacana................................12.-19.03.
PinkyFunkyBirdy...............oko 20.03.
Romela......................................24.03.
mama3.put................................02.04.
andydea.....................................08.04.

andydea -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (7.3.2014 14:20:09)

Hy zene..iscjedak je isto bjelo proziran..nekad gust..uglavnom stalno prisutan.Danas imam bas neke bolove..pa sam se sad malo legla i mirujem.Tesko mi je mirovati uz Di., cak ga i nosim a nebi smjela..
Kaj se tice sexa..ovaj put sam totalno aseksualna..i nedam mu..haha..vidim da mu fali, ali da se to srediti i na drugi nacin.hihi.
Ovu trudnocu ipak sam na oprezu do kraja !
Ajme ..ja najzadnja idem i to tek na prvi pregled..smrc

PinkyFunkyBirdy -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (7.3.2014 14:28:10)

Andy moja draga ... sad se već brinem. [sm=smiley13.gif] A da odeš ipak prije na pregled pa da ti daju Dufiće ili sl. na bazi progesterona ... nešto za svaki slučaj? Hoćeš da ti ja pošaljem? [sm=zmeden.gif]

Riza -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (7.3.2014 14:49:31)

ANDY....samo se čuvaj...miruj......

ja imam iscjedak isto kao neki prozirni...isto mi na gaćama zna biti koda sam se popiškila [sm=smiley36.gif].....a to je valjda sve normalno.....
od keksića se ne suzdržavamo iako sam zadnji put nakon imala bolove kao da ću procuriti pa sam se malo prestrašila.....stalno sam jurcala na wc i gledala da nije krv ali nije..prošlo je....... koliko sam ja uspjela vidjeti, čuti ako ti doktor ne kaže suprotno da je seks čak i poželjan kroz cijelu trudnoću tako da [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

[sm=zz_skip.gif][sm=zz_skip.gif][sm=zz_skip.gif][sm=zz_skip.gif][sm=zz_skip.gif]

andydea -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (7.3.2014 15:17:31)

Pinky ,ja bi rado da mi pošalješ,ak imaš viška..ne znam jel će me htjet primit...budem ju zvala da vidim jer mi može ovako napisati i bez pregleda poslati u ljekarnu[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image] a i ne znam dali smijem to piti s obzirom da dojim[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ..hvala ti
A i sad ionako ništa ne mogu do pon.jer je danas radila ujutro[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]..ležim i sad mi je bolje..hvala kaj se brinete.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley27.gif[/image]

Riza -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (7.3.2014 15:25:47)

Andy.....samo se ti pazi.... Odmaraj što više možeš i ne brini ništa...Sve će biti super.... [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Romela -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (7.3.2014 15:27:00)

andy,kako te boli? drugacije nego inace ko na poc trudnoce? mene svako malo zna rastezat dolje...kaze gin da je normalno to

PinkyFunkyBirdy -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (7.3.2014 15:41:54)

Draga Andy, poslala sam ti pp. [sm=smiley1.gif]

Romela -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (7.3.2014 16:29:30)

Andy mislim na tebe

andydea -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (7.3.2014 16:44:06)

Hvala vam drage moje..evo još ležim,malo mi je bolje..
Budem mirovala preko vikenda pa ću u pon.zvati da vidim kaj će mi reći..
Otvorila sam i temu na RR za taj utrogestan..pa ću vidjeti ako se netko javi sa iskustvom...ma samo da bude sve ok[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

andydea -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (7.3.2014 16:44:48)

Romela hvala ti za potpis[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Romela -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (7.3.2014 17:43:17)

cuvaj se!

elle1 -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (8.3.2014 7:53:31)

pozzz drage moje,kod mene zasada nema iscjetka jer koristim vaginalete jer sam imala malu upalicu,jel koja od vas u ranoj trudnoci koristila ikakve vaginalete?trebam li brinuti sto mi ih je ginic propisao?i da....kod mene je od simptoma prisutno: bol u grudima,ponekad sasvim malo zatezanja u donjem dijelu trbuha i to je to...nikakvih mucnina,zeđi ,nicega,i to mi bas cudno... jel ima jos koja od vas bez onih uobicajenih tegoba u trudnoci???

elle1 -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (8.3.2014 7:56:05)

a pimky ne znam jos kad cu na pregled,ali javim ja tebi da me upises kad budem znala,vjerojatno za tjedan -dva...pozzz lijepe moje [sm=nosecka.gif]

Romela -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (8.3.2014 9:13:02)

Andy kako si danas?

daj mi pliz,ako mozes,opisi,kako jako te boli,gdje?

andydea -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (8.3.2014 12:44:30)

Drage moje trudnice sretan vam dan zena <3
Romela ..danas sam malo bolje..pijem vrkutu i stvarno mi pomaze..
Boli me cijela maternica i donji dio kicme..dole jajnici i kao da mi bol ide i prema nogama.
Hvala ti kaj se brines..
Ele moja prva trudnoca je bila bez ijednog simptoma..ne brini se sve je ok..

elle1 -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (8.3.2014 18:35:50)

Hvala ti Andy, vjerujem da je sve ok, malo mi jest neobicno jer mi prijateljice sto su trudne imaju hrpu simptoma i tegoba , od mucnina, umora itd.,ali u svakom slucaju bolje da je ovako samo nek je bebica ziva i zdrava [sm=smiley1.gif]

Romela -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (9.3.2014 8:38:35)

Bokic trudnice!
sunce je vani,ste mi dobro?
andy,jel bolje?

elle1 -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (10.3.2014 7:35:23)

pozdrav curke,kako ste mi danas? ja se osjecam odlicno,napokon lijepo vrijeme,sunce izaslo...Andy kakvo je kod tebe stanje?jel jos bolucka?pimky tebe nam nema ,jesi svojima objavila sretnu vijest?

Riza -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (10.3.2014 9:30:20)

cure drage! dobro jutro/dan svima!!! kako ste?!?!

ja danas kod privatnice na UZV navečer.....toliko me strah.....samo bih htjela dočekati da mi kaže da je sve u redu...da je bebač živ i zdrav da mogu nastaviti disati......[sm=smiley5.gif][sm=smiley5.gif][sm=smiley5.gif]

PinkyFunkyBirdy -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (10.3.2014 10:08:10)

Andy, nam se još ne javlja? [sm=zmeden.gif] Javi se draga kad stigneš ... nadam se da je sve ok. [sm=zmeden.gif]

Draga Riza, samo hrabro i diši. [sm=smiley1.gif] Ma, mrvica je tu i bit će sve super ... vidjet ćeš. [sm=smiley1.gif]

Elle, ma nismo još rekli nikome (znaju samo moje 3 dobre frendice). Jako bi voljela reći svekrvi i svekru uživo jer će to njima biti prvo unuče (moji već imaju unučad s bratove strane) pa znam da će se jako veseliti, no izgleda da ćemo moći k njima tek za Uskrs (jer su dosta daleko). [sm=zmeden.gif] I MM ne želi da kažem na poslu ni ostalima tako dugo dok ne kažemo budućim bakama i djedovima. [sm=smiley13.gif] Ja sam mislila otići na pregled oko 20.03. i to bi napunila 11 tt pa ako doktor kaže da je sve ok onda sam mislila tjedan nakon reći svima, a sad nemam pojma što da napravim. [sm=zmeden.gif] Naravno ako ne kažem ništa do Uskrsa, naravno da će se vidjeti da sam trudna i iz aviona (bit ću 15 tt). [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

I, da, ja sam danas užasno napuhnuta. Nisam bila već par dana na toaletu. [sm=smiley13.gif] Jutros sam popila šumeći magnezij i pijuckam mineralnu, no nikako da me potjera. Obično su me jutarnja slatka kava ili mliječna čokolada znali potjerati, ali sam se sad u korizmi odrekla i jednog i drugog (ok, djelomično i zato jer kava nije dobra u trudnoći, a od slatkog mi je muka, ali na taj način imam i optavdanje pred drugima zašto to ne jedem), no sad ispašta crijevo. [sm=smiley36.gif]

folletto -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (10.3.2014 10:45:13)

pinky jesi pokušala DonatMg ili tople vode na tašte. kompot od suhih šljiva isto puno pomaže..

MISSMAVEN -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (10.3.2014 11:10:12)

evo i mene s vama. Pinky ja imam isti problem. Napuhana sam užasno, imam trbuh ko da sam 5mj trudnoće. Meni pomaže mineralna, a jedem i dosta banana. MM i ja smo rekli svojim roditeljima, ali samo njima, nismo rekli nikome drugome. Mislili smo ostalima reći isto kao i ti, kad prođe taj kritični period od 12tj. Mislim da bi trebala reći prije Uskrsa.
Ja sam popila svoju turu antibiotika i ozdravila, sad željno išćekujem pregled u srijedu da vidim jeli ok s bebicom. Pinky kako računaš kooliko si trudna? Možda glupo pitanje, ali me buni, ako sam u četvrtak bila 8+6, petak je 8+7, a subota 9+0 ili? Ginekolog mi je 20.02. rekao da sam 7+6.
elle ako te tješi, moji jedini simptomi odkad sam trudna je umor i izostanak M. S tim da puno radim i bila sam bolesna, pa mogu tom pripisati umor. I ovo što sam rekla, napuhana sam, ali to samo zadnja 4 dana. Ne mora te to brinuti, proučavala sam internet, forume, knjige, raspitivala se kod ginekologa, zaključak je da je svaka žena drugačija i simptomi se razlikuju. Netko ima jače izražene netko slabije, pa rode zdrave bebice. Ja se više ni ne opterećujem, :)
riza držim fige, bit će sve u redu, mene isto čeka u srijedu, javi kako je prošlo!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>