PinkyFunkyBirdy -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (26.6.2014 11:20:26)
|
Draga mama3.put sretan ti rođendan s malim zakašnjenjem! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] [img]http://degiorgi.math.hr/forum/images/smiles/new_birthday.gif[/img] Za hormone i mene ti zna uloviti "luda minuta" i onda mi svakakve gluposti prolaze glavom pa bi plakala, pa se smijala sljedeći tren i tako ukrug. [sm=smiley1.gif] Nicebo, valjda je ovo neko takvo pospano vrijeme. Ja sam jučer prespavala od deset_ navečer do deset_ sati ujutro i još dva sata popodne. [sm=smiley1.gif] Baš mi je to trebalo. [sm=smiley1.gif] Draga scarlet, kako si danas? [sm=zmeden.gif] Bitno je da nema svježe krvi i jakih bolova. Javi nam se kad stigneš. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Andy, budi sretna zbog 3 kg jer ionako si jako dugo povraćala pa je razumljivo, a dok tvoja curkica lijepo raste nema razloga za brigu. A i lakše će otići te kile poslije. [sm=smiley1.gif] Tintin, milena, baš se osjeti da te nema na RR i fališ nam puno! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Kako je tvoja ljepotica? [sm=smiley1.gif] Izljubi ju u moje ime. [sm=zz_wub.gif] Marijana, moram ti priznati da ti malo zavidim na ovim odlascima na more (na radovima ti ne zavidim [sm=smiley36.gif]). I ja bi! [sm=smiley36.gif] Meni je u planu ići tek tamo sredinom 8.mj., ali sve mi se čini da bi se to moglo poklopiti s razdobljem kad ćemo prodati auto i kupovati novi. Tako da možda ništa od mene na moru ove godine. [sm=zmeden.gif] Bebac, i ja isto MM na tjednoj razini šaljem sve o tt u kojem sam s RR i na taj način ga upoznajem sa svime. [sm=smiley1.gif] I onda on pročita i dođe mi pametovati kako je tamo pisalo da ne smijem to i to. Baš mi je smiješan ponekad. [sm=smiley1.gif] Uh, čekaj da vidiš kako će ti biti jesti kasnije ... ja sam u utorak išla s dragim na neku platu i naravno potrudila sam se pojesti čim više mogu, no kad sam izašla iz restorana sljedeća 2 sata sam jedva dolazila do zraka. Ovaj moj mali frajer već stišće sve organe koliko može. Nadam se da će se onda barem kile manje skupljati. [sm=smiley1.gif] E, da, ako pišete post na kompu i izbaci vam error možete vratiti post ako stisnete Backspace, pa kopirate tekst, prijavite se ponovno na RR i kopirate tekst u novi post. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|