PinkyFunkyBirdy -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (23.6.2014 10:12:49)
|
Dobro jutro moje drage okruglice. [sm=smiley1.gif] Jako mi je drago vidjeti da ste dobro i da vaši bebači lijepo napreduju. Bravo za njih! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Neke od vas nam se uopće ne javljaju. [sm=smiley13.gif] Cure gdje ste? [sm=zmeden.gif] Za sad znam jedino da nam Pumbica ne želi znati spol svoje bebice i vjerojatno zadnjih par cura još ne zna spol, ali preostale cure javite nam ako znate, a i javite se malo češće da znamo da ste dobro: kika_spy, Hubertica, kikilina, Faisca, majalesa, mali.cro. Drage Miss i blabli, dal ste saznale spol vaših bebača? [sm=smiley1.gif] Evo već duže nisam pisala o sebi pa da nadoknadim. [sm=smiley36.gif] Još uvijek imam bol stidne kosti, ali mi se čini ili da je malo popustila ili sam se već navikla pa je malo lakše. [sm=zmeden.gif] Zadnjih par dana me bradavice sve jače bole i svrbi me koža oko pupka (mackam se i dalje svaki dan), a i moj mališan ima dosta jake udarce (ponekad se pitam dal je ok jer to ispadne baš jako energično). Dobro je što s ovih par stupnjeva manje noge ne otiču toliko, uspijevam cijele noći odspavati bez ustajanja (to je prednost što ne nosim nisko) i što imam probavu koliko toliko redovitu. [sm=smiley1.gif] Ne znam dal samo meni, ali sad mi se čini kao da vrijeme ide sve brže i brže. Prije sam jedva čekala prvi pregled, pa nikako dočekati drugi pregled, pa nikako dočekati da prestanu mučnine, pa da se počne bebač micati i sad kad je to sve ok sad imam osjećaj da će mi vrijeme preletjeti do poroda. Dal i vi imate takav osjećaj?
|
|
|
|