daxy -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (17.6.2014 17:47:36)
|
Vidi rasprave,a mene nitko nije zvao? [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Mrzim kad mi se nešto nameće!!! MRZIM! Rekla sam MM (onaj dan kad je Pinky pitala Andydeu za mišljenje) da ako krenem u istraživanje toga,da ću otići u krajnost i da se toga bojim! Ja sam takva,kad si nešto zacrtam to MORA bit tako! Bojim se tog cijepljenja i reakcija koje će možda moje dijete imati na njih. I sad sam počela kopat i ne mogu stat i znam da ću otići do kraja s tim! Već sada! A iz iskustva znam da specijalisti mogu biti U KRIVU! Da,da u krivu,dobro ste pročitali. A to njihovo specijalističko liječenje je moje kumče skoro platilo glavom! U bolnicu je došla potpuno zdrava samo jer nije dobivala na težini koliko je njena pedijatrica zacrtala da treba dobit (samo radi toga,nije bila bolesna uopće) i nakon 2 mjeseca "liječenja" je dobila sepsu i skoro umrla! Nakon 2 tjedna u bolnici je već počela obolijevati od virozica,pa upalica,pa dobila upalu pluća,a dok je bila doma je bila savršeno zdravo dijete. Jedan dan je moja kuma otišla do trafike i vratila se da bi vidila da joj dijeteta nema u sobi. Odnili su je bez njenog znanja i pristanka u ordinaciju gdje je jedan specjalizant vježbao uvođenje igle u venu maloj bebi,a drugi ga gledali! Pa su bili smjestili bolesno dijete (ne sjećam se šta je beba imala) u istu sobu s mojim kumčetom da se druge bebe ne bi zarazile istom bolesti. A njoj valjda ne bi bilo ništa od toga? Ili su ju već otpisali,pa nije bilo veze ako i to dobije?! To vam je istina o našem zdravstvu! Mi smo im pokusni kunići,a tako i naša djeca i nek sam prokleta ako ikad ijedan liječnik ili medicinska sestra bude sama u sobi s mojim djetetom! Ne vjerujem nikome na riječ i hoću da mi se da napismeno sa potpisom i pečatom da je to cjepivo sigurno! I hoću sastav tog cjepiva,datum proizvodnje i sve moguće informacije koje me zanimaju! Hoću i popis mogućih nuspojava kao što ih se dobije uz tablete! Ako uz najobičniji Lekadol dobiješ to sve zašto ti ne daju na uvid kad se radi o nečemu puno ozbiljnijem? Previše sam odužila,al zaključak je da nam je zdravstvo u velikom klincu i da nešto treba mijenjati što prije. Ima tu previše propusta i korupcije. Moram jedno priznati: Imala sam puno sreće sa zdravljem ( i zdravstvom,pa i doktorima kod kojih sam bila iz raznih razloga ) do sada i nadam se da će to tako ostati. Ima tu divnih ljudi i dobrih doktora i oni padaju sjenu pred onim korumpiranim i nehumanim "ljudima" koji su se našli u toj struci. Kakvih sam se horor priča naslušala i nagledala,to nije istina. I okreče mi se želudac od toga. A najveći problem je što medicinom manipuliraju farmaceutske tvrtke kojima je cilj samo profit! Nikako zdravlje,jer ako smo mi zdravi,oni ne zarađuju! Dokle god smo bolesni to je njima profitabilno! Zapamtite to. Joj,baš volim rasprave. [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|