PinkyFunkyBirdy -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (21.3.2014 9:08:06)
|
Evo da kopiram što sam napisala i na zatrudnjivanju: Moja mrvica je savršena, vejika je već 41 mm i idealne veličine za 11 tt. Nuhalni nabor je jako mali (0,5 mm) što je super i za sad sve izgleda odlično! [sm=smiley1.gif] Ali da ste vidjele kako je mahala rukicama i nogicama, a ima tako dugačke nogice ... aaaaaaaa ..... suza mi je suzu stizala i nisam više znala što hoću sve pitati G. [sm=zz_wub.gif] Da se nisam u isto vrijeme smijala i plakala pa sam kvarila sliku UZV zbog micanja trbuha nebi nikad rekla da je to malo preslatko stvorenje u meni. Čista divotica! [sm=zz_bounce.gif][sm=bravo.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=bravo.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=bravo.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=bravo.gif][sm=zz_bounce.gif] Termin mi je pomako za 1 dan pa je sad službeno 09.10.2014. Na sljedeći pregled idem u tjednu pred Uskrs i onda ću kod njega riješiti double test (ali po uputnici od socijalne pa će on odnjeti u bolnicu - ma kažem vam da je tip odličan). Za one koje ne znaju to je test koji pokazuje postotak da bebica ima Down sindrom i još neki pa ako je postotak velik onda se preporuča ona amniocenteza, no rekao mi je G da po nuhalnom naboru se može već naslutiti ako bi bio takav neki slučaj, a kod moje mrve je on odličan tako da vrlo vjerojatno sve super. [sm=smiley1.gif] I na taj sljedeći pregled ide i MM s menom. Tome se baš veselim. [sm=smiley1.gif] Od jučer sam sva neka osjećajna. Gledala sam sinoć Provjereno i bilo je o djeci s Down sindromom i plakala sam ko kišna godina, a i danas dok sam se vozila na posao svako malo mi oči zasuze od sreće kad se sjetim. [sm=smiley1.gif] Ajme, drage moje, ne mogu vjerovati da je napokon sve SUPER!!!! [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|