Lanchicaa -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (2.7.2014 18:01:29)
|
Sretnaz, na poliklinici sam bila, da. Kod dr. Štimac.[sm=smiley1.gif] Victory, svaka ti čast ako se odvažiš sama krenuti u avanturu depilacije šećernom pastom prije poroda. Ja svoju "gospoju" i donji dio trbuha nisam vidjela već mjesecima, bez obzira što mi trbuh nije ne znam kako velik, tako da držim fige za taj pothvat. Ne znam na šta bi to ličilo da krenem sama. Inače, pasta Cleopatra (DM i Kozmo) je skroz super, dođe nekih 40-ak kuna i traje sto godina. Ja sam lijepo prije nekih dva tjedna odradila redovnu depilaciju kod kozmetičarke i to je to. [sm=jezicek.gif] Super je ta smanjena osjetljivost na bol, samo je mene sve više strah da neću osjetiti na vrijeme. Već sam pisala o tome [sm=smiley36.gif] Tko zna, možda ćete me čitat u 24sata: "Rodila u dvorištu, na putu do auta" [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ikaaa, ipak mislim da nećemo prije vikenda... Možda za vikend, ali prije ne znam baš... Uostalom, ja već imam planove za vikend [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], da ne gubim vrijeme bezveze u iščekivanju [sm=hudicek1.gif] Emy, evo prošlo već 7 sati od tog pregleda, a kod mene nema nikakvih promjena (ili ih ja ne osjetim) [sm=smiley1.gif]... Ali ne opterećujem se... Kad krene, krenut će... Ako pukne vodenjak, gdje god da budem, takav mi je dijametar kretanja da sam za max. pola sata u rodilištu. Torba je spremna, a ako nešto bude falilo, nosit će naknadno. Crazy, hoćemo otvorit kladionicu na nas dvije? Vidiš da je i vepikica krenula u utrku s nama [sm=jezicek.gif] Vepikica, šalu na stranu, stisni još malo. Mislim da ne bi trebalo biti problema ako se beba i rodi sada. Moja je prijateljica rodila najnormalniju bebu s 36 tjedana, tako da nema pretjeranog razloga za brigu, ali svejedno UŽIVAJ DOK TE MUŽ DVORI jer neće jako dugo trajati [sm=smiley2.gif]
|
|
|
|