CrazyPuppet -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (1.7.2014 15:05:17)
|
Ikaa, ajme draga znam kako ti je, treba sve pripremiti a nema ti tko uskočiti... sigurno padaš s nogu... nemam ti nikakvu pametnu za reć, jer sam i sama takva... [sm=smiley36.gif] i ja se forsiram do kraja, dok me konačno ne zakoči tako da idući dan ne mogu ustat iz kreveta... Nadam se da vam nije puno posla ostalo. Sve što ti ne treba, stavi na njuškalo pa prodaj... ja sam neumoljiva po tim stvarima, ja sve bacam, ne mogu gledat da mi neš bezveze stoji... sva sreća da za vjenčanje nisam dobila tih stvari, svi me znaju kakva sam, pa sam samo novčeke dobila [sm=smiley17.gif] ne brini se radi bazge i kamilice, trebala bi pojest/popit toga puno više da bi se to nešto osjetilo... no sikiriki... sok od bazge je prefini.... ja si isto priuštim čašu dnevno :) Victora, hehe i mene je za vikend uhvatila panika, isto zahvaljujući Tei :D sve sam napravila, samo još da taj kinderbet sklopimo :) Evo stigli mi nalazi, sve savršeno :) tako da nema bakterijica, povišenog šećera i tih gluposti... znala sam ja :) radila sam kompletnu krvnu sliku, glukozu u krvi i urin... Tea, javi seeeee... [sm=smiley36.gif] zezam se, samo ti odmaraj, kad dođeš k sebi, sjeti nas se [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|