Ulala -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (1.7.2014 19:41:52)
|
TEAAA ČESTITAM OD SRCA, MALOM DEČKIĆU ŽELIM VEEELIKU DOBRODOŠLICU NA OVAJ SVIJET [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley27.gif] Brz oporavak i da nam se sto prije javis sa socnim detaljima [sm=smiley36.gif] Drage moje, situacija je postala ozbiljna, svi jos sitno brojimo, a i neke bebice odluce i ranije doci, ali nema veze, vidim ja da sve zene rode i u roku par sati stignu napisati nama ovdje pokoju rijec, dakle PREŽIVI se i nije tako strašno.. Što se tice mljekeca, uopce ne pazim dto jedem niti sto pijem, sve uobicajno i za cim mi dode zelja, mlijeko ne curi, ali redovito masiram cicke pa onda vidim da se pojavi kapljica prozirne tekucine, nadam se da je to dobar znak ?![sm=smiley1.gif] Logiram se vise puta dnevno da vas citam i da vidim sto ima novo no svaki put mi nesto iskrsne pa ne stignem nista pisati. A najlijepse mi je kad dodem i vidim da nam je jos jedna beba ugledala svijetlo dana, PREDIVNO. Malom Janu jos jednom zelim dobrodoslicu, dosao je na datum koji meni i muzu jakoo puno znaci, tako da ce biti to jedan poseban deckic sigurno. Cure blago vama sto idete tako cesto na preglede, skoro svakih par dana, a ja moram cekati 11.7., nikad docekati to kad cu prvi put ici na ctg i slusati srce svog malenog..Sve koje imate neke problemcice, zao mi je, ja se stvaaarno nemogu pozaliti, trudnocu nisam ni osjetila, samo sam skuzila da se vise nemogu bas sagnit kao nekada, cak mi ni trbuh nije pretjerano velik
|
|
|
|