victory -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (29.6.2014 23:27:37)
|
Lanchica, zaista ti je superiška trbuh.. prava loptica, iako vjerujem da se lagan sada "izdužava" ili kako to već nazvati, što je dobar znak.. još malo i bebać je tu [sm=duda.gif] Baš kao što kažeš, ne spominjite zaboravnost.. ja "zagubila" novčanik, tražila ga manijakalno na kraju u nekoj polici gdje nikad ne stoji,.. i dalje se pitam šta je radio tamo i tko ga je stavio [sm=zmeden.gif] No, proći će, samo da sačuvamo još malo zdravog razuma i gotovooo :) vraćamo se našim mozgovima, kakvi su takvi su, bar su naši :))) jer ovo je zaista čudno [sm=smiley1.gif] Budeš riješila komodicu, no sikiriki... :) Tea, nisi me utješila, baš se bojim da će bit velki, još nisam pazila ništa, mela sam sve pred sobom :/// Vidjet ćemo... baš me trta [sm=smiley13.gif] Još tad mi je rekla kao aaajmeeee kolika beba, mislim, mi smo visoki oboje ima na kog biti tak veliki ali strah me.. treba ga roditi, a naravno da mi je stalo da sve ide svojim tokom i priridno, ne bih htjela da me izrežu ko ne znam ti šta. [sm=zmeden.gif] Da imaš pravo neš se događa dolje, jel to otvaranje ili šta ali presijeca me baš... još imam i neki pojačan iscjedak, onako ljepljiv??[sm=zmeden.gif] Čitam na nekoj stranici da može biti da se dan poroda bliži.. jooj ... :) istovremeno jedva čekam , ali me je i strah.. Penelopi, imaš pravo.. bol je postala normalna, čudno mi kad ništa ne boli, zapitam se ????!!!! Baš neki dan ležim i mislim si kak niš ne boli, bebač bio miran (iako sad i njegovi pokreti onako kao boluckaju, kao da zagrebe nešto), osjećala sam se kao da nisam trudna, imala sam filing da mogu trčat.. i ustanem se po vodu i odmah trbuh se stvrdne ko kamen, bebica se počne ritati.. ali to mrdanje me ludo usrećuje. :))) Pomalo, [sm=smiley13.gif] šta je bilo? :( tea, naravno sutra javi kako nam Jan i planira li vanka? Držim fige [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|