Anchyloo -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (20.6.2014 18:36:23)
|
joooj Victory,ne zovi dvaput! [sm=smiley36.gif] mi tateka skoro pa ne vidimo,kad je doma spava, a prije posla dok se sprema,mi spavamo! vražje noćne... ajd,bude ti zanimljivije kad rodiš,bar nebudeš sama.. a što se filmskog scenarija za porod tiče,ja ti svim srcem želim da bude tak brz! hahahaa [sm=smiley1.gif] nego,nebudi ja lijena,poslušah Crazy i hitno vadili jetrene enzime,nalaz za 15 min [sm=bravo.gif] i da,neke vrijednosti su povišene,ali ne u tolikoj mjeri da bi izazivali porod.. rekli su da ćemo kontrolirati i drugi tjedan,ako se do tad ne porodim! hahahahaa ajde,za utjehu,sad bar znam da nisam skroz luda! i da se ne čoham jer sam šugava... [sm=jezicek.gif] i stvarno imam lagane kontrakcije,al pošto je treći porod odma je gin rekla da će to još malo potrajati... ha,vas muči brijanje,a tek mene s mojih sitnih 96 kila? ha! svaki put molim boha da si nekaj ne odrežem... [sm=jezicek.gif] Tea,na uzv je u utorak dr. Starčević,ponesi vodu i keks jer češ se načekati... Ikaaa,koliko je do rodilišta,ideš u Gospić ili kako? jel neko zna di nam je nestala TaPikapolonica? ili sam ja samo previdjela njen post... Emy,nije ni čudo da te boli od pranja na ruke,kak uopće stojiš na nogama dovoljno dugo,obično kičma začas rastura.. štrajkaj dok ne dođe mašina! [sm=smiley36.gif] Penelopi,nisam pohvatala u postovima prije, kaj su pijeloni? nadam se niš preozbiljno..
|
|
|
|