cosak -> RE: Odbrojavanje prosinac 2013. (7.12.2013 9:26:12)
|
Snjeguljice da, bas tako, ponekad suze trebaju da si covjek olaksa dusu... ja sam taj dan proplakala sto ne znam kad sam tako...ali sad je vec lakse, naravno da nesto i dalje tinja u meni i da me boli, ali lakse.... Kakvo je kod tebe stanje? [sm=smiley31.gif] syringa hvala ti draga [sm=smiley31.gif] andy draga, hvala ti... naravno da gledam unaprijed, ne predajem se. Spremna sam uciniti sto god treba samo da bude sve ok, da danas sutra mogu ostati trudna i da na svijet donesem zivu i zdravu bebicu...to mi je jedino sad u glavi, ne mora biti odmah, nemora ni za1,2,3 mj. kad kod bude ja cu biti sretna, samo da sve ispadne ok... a ne znam koliko ce vemena trebati,moj tsh je bas jako nizak sto puta je manji od minimuma (min. je 0,4-a ja imam 0,004) s tim da bi mi trebao biti oko 1,5-2 da bi isli na bebu... A ti draga moja, drzi se koliko mozes, kad ti je tesko isplaci se, mi smo ovdje izjadaj se....a onda u setnju, dugu setnju... to pomaze, barem meni. Mogu samo zamisliti kako ti nedostaje muz... ali nemoj ga zanemariti po tom pitanju, koliko god se ne vidite cesto, zbog posla i obaveza pricaj s njim, reci mu sto te muci... nemoj drzati samo za sebe. Nikada ne dozvoli da problem nosis sama, zato imamo ljude oko sebe, ponekad nezelimo drugima reci detalje o sebi, ali zato nam je Bog dao partnera da s njim dijelimo sve.. Da ne duljim, sigurna sam da si sve shvatila... [sm=smiley1.gif] [sm=smiley31.gif] Kisica draga, nazalost ponekad (u biti dosta cesto) moramo sami sebi biti ljecnici, pretpostavljati sto nam je i traziti da nam se naprave analize, pregledi...inace-jedno veliko nista. Nisam shvatila, a da ne trazim ako si pisala, tko je ona zena sto je umrla, sto je bilo... jako tuzno... zao mi je! [sm=smiley31.gif] Bebac zao mi je draga [sm=smiley31.gif] Sve ostale drage moje koje nisam poimence spomenula, nepredajte se, glavu gore, smjesak na lice, jer jedan mjesec je sigurno dobitan, tko zna, mozda bas ovaj [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|