daxy -> RE: Odbrojavanje prosinac 2013. (10.12.2013 19:42:00)
|
eternity sigurna sam da je akcija bila dobro tempirana i da će bit [sm=rozacrtici.gif] uskoro. [sm=smiley1.gif] ikaaa draga pa fantastične vijesti! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Osam komada,pa to je izvrsno! Dva su transferirana! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Bit će ogromna beta! Jedva čekam! Sve pohvale za hrabrost! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Kad vadiš betu? Moramo sad mijenjati ovaj datum,zar ne? [sm=smiley1.gif] I svakako nam se upusti u šetnjicu i ne brini. Svakako nije dobro da radiš i dižeš teške stvari,al šetnja svakako koristi,posebno za cirkulaciju. winkice mila,jako mi je žao. Nadam se da ćete brzo riješiti tu varikokelu. TM sigurno nije lako. Rekla si da se nećeš javljati na odbrojavanja,bar nam javi kako napreduju pripreme i kad prođe operacija. Falit ćeš nam. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] cosak draga moja [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Javi nam kad dobiješ mišljenje endokrinologa. Nadam se da će pronaći način da poprave tvoje hormone i da nam uskoro dobiješ i bebicu. Javljaj se obavezno. syringa super za [sm=hudicek1.gif]! Jesam ti rekla da će doći najkasnije 12? [sm=smiley1.gif] Jel dr.G rekao da ćekate prvu menstruaciju,pa da se možete bacit u akciju? Sad nam se lijepo baci u akciju! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Za ove čajeve ti ne znam ništa. [sm=smiley13.gif] andydea draga,svakako mislim da nije dobro što ne ideš na kontrole jer ako se ne očistiš prirodno može biti ozbiljnih posljedica. Iako mislim da ti to i sama znaš i ne mogu nikako utjecati na tvoju odluku. Znam da ti je teško,ne mogu ni zamislit. Želim ti da se što prije oporaviš,fizički i psihički. Znaš da smo tu za tebe. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] nadamse ubrzo piškiš ponovo ili? [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Možda je O bila kasnije pa zato test nije pokazao +,a ni [sm=hudicek1.gif] još nema. Ovo drugo ne želimo,a ovaj + ti svakako želim od srca. anamiha nije važna BT od 3 dana,da bi znali kad je bila O moramo imati i BT prije O i poslije O. Zašto se ne prijaviš na Fartillity Friend,pa da i mi vidimo tvoj graf? Ovako na slijepo i sa BT od 3 dana ne možemo ništa korisno reći niti nagađati kad je mogla bit O. Za O je važna povišena BT tri dana za redom,a sad ovisi i koliki ti je prosjek temperature prije O jer se taj skok računa po tim danima. nelly gdje ste radili S-gram? Ovi postoci nisu uopće loši, koncentracija spermija po ml je odlična,ako se ne varam ukupni ejakulat je 5 ml (odnosno ukupno imate 255,2 mil spermija ukupno) i ta brojka uvelike nadoknađuje broj nepokretnih spermija. Po novim standardima zbroj progresivno i sporopokretnih spermija treba biti 25% da bi se ostvarila prirodna trudnoća. Vaš postotak je 38%. Po starim standardima taj postotak iznosi 40%. Zato te pitam gdje ste radili nalaz? Možda oni još rade po starim standardima. Ovaj nalaz uopće nije loš. [sm=smiley1.gif] Uglavnom,kad budete u akciji ti svakako digni nogice u zrak 10 min i ostani prespavati sa plivačima do jutra. hkajo draga,drago mi je da si bolje. Samo tako nastavi. I ne zaboravi BORI SE!! Nemaš druge. Kad to riješiš,ti ćeš nam se vratit na odbrojavanje! Obećaj mi da ćeš nam se više javljati. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif[sm=smiley31.gif] farah draga,važno da nije strašno i dobro je da si to na vrijeme otkrila,sad lijepo koristi terapiju i očekujem da nam uskoro i ti budeš [sm=nosecka.gif]. katarina samo nastavi tako,strašno me zanima tvoj graf za ovaj ciklus. [sm=smiley36.gif] perlice svakako očekujem novosti i da nam uljepšaš ovu listu sa [sm=rozacrtici.gif],ipak si imala odnos na dan O. I to je dovoljno. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] BTW imaš mail. Pinky kad nam se ti vračaš?[sm=zmeden.gif] Fališ nam jako. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Graf ti izgleda obećavajuće,a i simptomi mirišu na [sm=rozacrtici.gif]. Nema odustajanja do se ne zacrveni. [sm=smiley36.gif] Jedva čekam tvoj [sm=rozacrtici.gif],pa da se družimo na jesenskim bebama (ako sam dobro izračunala) [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] kisice kako si nam ti,jel te muči beba? Malo pomalo bliži se i tvoj dan. Kako se osjećaš? tintin kako je kod tebe? Jel udara bebica? Jel se javlja mami? [sm=smiley1.gif] Eh obećala sam i novosti sa CD-a. Curke ja imam i lijevi jajnik! [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] Samo je visoko u trbušnoj šupljini i na njemu imam cistu 32 mm,kaže doktorica da ga je ta cista (bezazlena obična cista) vjerojatno povukla put gore,pa da se zato ne vidi na običnom UZV-u. Sad mi je 10 DPO,a ja zaboravila (od sreće) pitati za žuto tijelo,a ona ga nije spominjala. Kasnije smo počele o F-metriji,pa sam skroz zaboravila. Al dobro,ako nam ne uspije ova 2 ciklusa idem na F-metriju. U siječnju ću obaviti PC test,pa ću pokušat sa F-metrijom par mjeseci,a ako ni to ne upali idem na prohodnost jajovoda. U četvrtak sam na KBC-u kod specijalista,ponit ću i ovaj nalaz CD-a,baš me zanima šta će mi reći. sandra pa čestitam!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Odmah ću te dodati na listu! Baš mi je drago! Jupiiiiiiiii!!!!! [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=sloncek.gif]
|
|
|
|