RE: Odbrojavanje prosinac 2013. (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Nadamo se zajedno

Poruka

ikaaa -> RE: Odbrojavanje prosinac 2013. (8.12.2013 19:17:34)

drage moje evo da vam se malo javim.... jučer sam bila na trasveru, dva embrija su stavili natrag u maternicu, a tri su dobra zamrznuta.... eto nije uopće bolilo.... sad je sve na meni...jučer sam se odmarala cijelo popodne i danas, mm mi neda ništa da radim i to me izluđuje.... eto držite mi figice da ja za dva tjedna ugledam visoku betu....
pinky draga kako si mi ti? kakvo je stanje kod tebe?
nadamse dok god nema vještice, to je dobar znak a i iscjedak je tu, stoga draga moja na dobrom si putu da mi ugledaš [sm=rozacrtici.gif] i ja držim figice i navijam do neba da ti se to ostvari i da pod bor staviš liujepi poklonćić[sm=duda.gif][sm=darilo.gif]
snjeguljice jako mi je žao što ti je stigla.... ali uvijek postoji šansa zaq idući mj...nemoj odustajati...znam da ti je teško, isplaći se i budi hrabra...[sm=smiley20.gif][sm=smiley31.gif]
daxy draga kakvo je kod tebe stanje? tempica raste to je super[sm=smiley1.gif][sm=smiley20.gif]
perlice draga znam kako mi se osjećaš, samo neki nalazi, pretrage.....stalno nešto...ma draga kakvo sada fulanje O????? samo ti pij te dufiće i evo bebice pod bor.... nemoj mi sada biti u depri...glavu gore...JASNO!!!!
bebac draga uvjeko postoji nada....i treba vjerovati...
farah dok god je nema sve je pod kontrolom......
andy draga moja, nemoj mi biti tužna....znam da ti je teško, ali uz tebe su dobri tvoj mužić, tri prekrasna anđelčića i trudilice sa rr....budi mi jaka i kada god te uhvati tuga, depra samo nam se dođi povjeriti bit će ti lakše..... drži mi se i vjerujem da će mala prekrasna bebica iduće godine doći kod tebe.....[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
tintin moja kako si mi ti? dali mi paziš na tu zrcku malu u buši?
kisica jeli i tebe sluša malena loptica? kako si mi?
anamiha, katy, ćošak [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
drage moje evo toliko od mene, sad se moram samo opustiti i uživati...mada je to malo teško.... ali pošto sam već sada nafilana sa svimj mogućim hormonima, grudi me ubijaju, samo mi se plaće i užasno sam napuhnuta, nekako ću si izrežisirati to u svojo glavici da se opustim...ljubim vas i mislim na vas i naravno žao mi je svih vas što je došla, ali nemojte odustajati.... a sve koje očekujemo dan D i želim da namo movo bude najsretniji Božić..[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

nadamse -> RE: Odbrojavanje prosinac 2013. (8.12.2013 19:41:00)

Kisice draga riječi ti se pozlatile [sm=bravo.gif]
Ikaaa bravo za transfer, neka te TM tlači da omaraš i miruješ, tako i treba. Držim fige na rukama i nogama da se male bebice ulove i da beta bude onakva kakvu si želiš. Kao što si i sama rekla, i ja ti želim da se opuštaš i ne opterećuješ glupostima, jer uskoro nećeš biti samo ti u pitanju nego i mala ribica. [sm=smiley27.gif] sretno draga i čuvaj se.[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]
a gdje su ostale curke kojima se datum bliži?ima li kakvih simptomčića?

hkajo -> RE: Odbrojavanje prosinac 2013. (8.12.2013 20:26:05)

drage moje pozdrav..nije me dugo bilo jer sam u totalnoj depri,neznam ako se sječate papa mi nije bio u redu imala sam na njemu hpv+cin3, bila na tipizaciji i potvrđen mi hpv visokog rizika imam 13 od 15 hpv s tim da imam i 16 i 18 one najopasnije. sutra odem na kolposkopiju+p.b pa čemo vidjeti šta ce biti poslije,ali nekako mi se loše piše :( sva sam zbedirana,čitam šta to znaci i piše tko ima taj 18 hpv da je to najcesče zavrsava sa smrću,svašta sam nacitala i samo placem,i ono odstranjivanje maternice,smrt svašta sam nacitala....imam samo 28 g pa zar če mi stvarno Bog namjeniti takvu sudbinu da umrem ili da ne mogu imati dijece, oprostite što vam to tu pišem ali morala sam s vama to podijeliti,nisam vas dugo čitala pa ako ima koja nova trudnica čestitam joj od srca...volim vas :)

tintin -> RE: Odbrojavanje prosinac 2013. (8.12.2013 21:13:41)

Ikaa draga pa to su super vijesti, jesu li blastociste koliko dana je prošlo od punkcije do transfera, jako sam sretna zbog tebe, i držim fige da za 14 dana ugledas lijepu betu, neka te muz mazi i pazi, nemoj samo skroz se zalezati zbog cirkulacije malo prosetaj, bitno je samo da ne radis fizičke poslove i nemoj dizati teško, inače šetnja je čak i poželjna, vidit ćeš kako se budes osjećala, i obavjestavaj nas o simptomima, šaljemo ti nas dvi veliku pusu i zagrljaj. [sm=smiley31.gif]

tintin -> RE: Odbrojavanje prosinac 2013. (8.12.2013 21:16:08)

Hkajo draga jako mi je žao šta to sve prolazis, ja se nadam da ce ti na kraju sve biti u redu, ja ti mogu samo poslati veliki zagrljaj i tu smo uz tebe [sm=smiley31.gif]

ikaaa -> RE: Odbrojavanje prosinac 2013. (8.12.2013 21:17:21)

hkajo draga neznam što da ti kažem...moraš biti hrabra....mi žene ponekad pretjerujemo i uvijek nešto kopamo po internetu tražimo odgovore, čitamo sudbine drugih...nemoj to raditi.... tako je i meni bilo kad sam saznala dijagnozu hiperprolactymia....dugotrajno liječenje...čitala sam puno po forumima, tražila po itnternetu...raznih se priča naslušala..... ali draga mojas bitno je da ti sama sebi kažeš da to možeš i da ćeš to prebroditi.... i vjerujmi hoćeš...samo moraš biti snažna, jaka..... znam da ti je možda ovo glupo i blesavo što ti govorim ali skupi snage, isplaći se, reći dosta je bilo tuge i suza i kreni dalje.... mi smo tu uz tebe, i bodrimo te i kad ti je najteže samo nam se izjadaj.... šaljem ti veliuki zagrljaj utjehe i budi mi SNAŽNA....
[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]hkajo[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

bebac24 -> RE: Odbrojavanje prosinac 2013. (9.12.2013 2:40:31)

hkajo samo se smiri molim te.. kakva smrt te sad spopala ..uf..taj internet koliko je dobar toliko nas samo plasi.. imam dijagnosticiran cin 2 i hpv visokog rizika.. napravit ce biopsiju.. u najgorem slucaju ce bit zahvat na tom zarazenom dijelu ali to danas rade na toliko nacina da nije nista strasno i u najvecoj vecini nema poslijedica na zatrudnjivanje pogotovo ako znaju da si nerotkinja... neznam koliko je vremena proslo od zadnje uredne pape.. ali vjerujem da je sve pod kontrolom i da ce sve biti u redu.. samo smireno i puuuuno nas zivi sa tim samo moras u glavi posloziti da ce sve biti u redu..evo mene sad u 1.mj ceka kontrola nakon 6 mj od kad mi je to dijagnosticirano pa cemo vidit dali je bolje ili losije.. sretno draga
ja sam vam danas malo bolje ali jucer sam bas bila koma.. neznam.. nikad nisam mislila da cu morat toliko cekat svoje zlato... ali celamo i dalje:-) ovaj mjesec cemo se posebno truditi pa mozda i uspije

Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje prosinac 2013. (9.12.2013 7:32:06)

Jutro, cure!

Bebac je pisala u 2:40 noćas... [sm=jezicek.gif] Nespavalica mala... [sm=smiley1.gif]

Evo da vas malo pozdravim... Perlice mila, kužim tvoj graf. A što sad! Možda je u tome tajna plusića koji ti se smiješi... Tko zna. Strpljen - spašen. Što se tiče bolesti, nisam shvatila na što tu točno misliš. Valjda na ona čuda koja su se vratila TM i tebi?! Ako je to, k vragu1 Gadna stvar, dosadna kao proljev... Ništa, kljukajte se i dalje tabletama i mažite se gdje treba. Sigurno će se povući... Malo se banalno izražavam, ali ipak nije ozbiljna stvar, samo smeta i živcira, zapravo možda i otežava začeće, vidiš to ne znam. Uglavnom, drži mi se!

Nešto sam jutros pokisla. Ne spavam baš dobro već tri-četiri noći. Odmah ujutro sam sva nikakva. Još na poslu, brige i problemi, međuljudski odnosi. Moram se dobro naoružati strpljenjem i učiti se toleranciji, dok sam živa. [sm=smiley1.gif] [sm=smiley36.gif]

Cure, navijam za sve vas!

kisica -> RE: Odbrojavanje prosinac 2013. (9.12.2013 9:46:24)

Evo me sa mob. Uglavnom hkajo moja mama tije imala cin3 i .hpv prije 14 god. I dan danas je ziva,tako da ne misli tako najgore.

sandra999 -> RE: Odbrojavanje prosinac 2013. (9.12.2013 10:01:22)

Dobro jutro cure!!!
Zao mi je sto su se neke [sm=hudicek1.gif] pojavile... Pa sto onda, idemo dalje... Ja sam postala tako nervozna i pretpostavljam da je PMS [sm=smiley13.gif]
hkajo i ja imam poznanicu koja je imala tvoju situaciju pa je ziva i zdrava, tako da ne treba citati te gluposti, ali svaka od nas bi se vjerojatno tako osjecala, razumijem. Ali zaista se nemoj u toj mjeri brinuti.

Stvarno jedva cekam jutro kada cu ugledati [sm=rozacrtici.gif], kod sebe ili kod bilo koje od vas. Vec dugo nisam naisla na hrpu zena koje su tako pune rijeci podrske jedna prema drugoj... Divne ste, a samim time sam i ja sretnija kad sa nekim mogu podijeliti ono sto bi inace drzala u sebi! [sm=bravo.gif]

daxy -> RE: Odbrojavanje prosinac 2013. (9.12.2013 10:18:50)

Trudilice:

[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image]nadamse - 03.12.
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image]lelaluna - 11.12.
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image]sandra 999 - 11.12.
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image]syringa - 12.12.
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image]eternity - 12.12.
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image]mali andeo - 12.12.
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image]anamiha - 13.12
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image]daxy - 15.12.
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image]Farah 00 - 16.12.
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image]PinkyFunkyBirdy - 16.12.
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image]perlica55 - 18.12.
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image]nelly. - 18.12.
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image]malena 35 - 23.12.
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image]*Katarina* - 27.12.
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image] ikaaa - 31.12 ?
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image]Fiona0802 - 31.12. ?

Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje prosinac 2013. (9.12.2013 10:33:02)

Da sad ne istražujem kojoj curi od vas se pojavio herpers na usni, imam savjet koji je pomogao meni, koja sam ga imala par puta na godinu, od svoje 16-26 godine. MATIČNA MLIJEČ. Nakon jedne popijene bočice nije se pojavio evo već 3-4 godine. Doduše, ima okus po ljepilu, ali ja sam poslije gutljaja toga uzela žličicu šećera i preživjela. Pročitala sam da je to za to i stvarno je uspjelo! [sm=smiley1.gif]

Koja lista!!![sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

bebac24 -> RE: Odbrojavanje prosinac 2013. (9.12.2013 10:44:51)

snjeguljice haha nisam nespavalica vjeruj mi..cak sam napisala sta mi se desilo da sam budna ali me izbacilo pa mi se nije dalo opet tipkati..
bila sam toliko zedna da sam na eks popila punu casu dosta slatkog doka a ja inace stavim mrvicu jer ne volim kad mi je slatki i poslije me rasturo zeludac do 4.30.. uzas..
ja sam u petak napisala da mi stize herpes ali nije haha ja odmah strukala limun i med i pila i mazala da bi ujutro skuzila da mi je pukla usnica haha :-P

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.12.2013 11:12:04)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Farah 00 -> RE: Odbrojavanje prosinac 2013. (9.12.2013 11:41:09)

Hkajo zao mi je sto su ti nalazi takvi, naravno da bi bolje bilo da je sve uredu ali zaista se ne trebas toliko brinuti i ne trebas svakakve gluposti citati na internetu, jer po tome ako imas i glavobolju moze biti neki uzrok koji ce dovest do smrti. Moras jacati na svom imunitetu, piti preparate, zdravo zivjeti i naravno prije svega misliti pozitivno ma kolikjo tesko bilo, ne smijes se predavati. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

ikaaa bravo za transfer i super sto nije bolilo, bas sam sretna zbog tebe [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif] Iz petnih zila navijam da za dva tjedna ugledas visoku betu. Do tada samo odmaraj, budi prava mala ljenjivica [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

nelly ja se ne razumijem u nalaz S-grama, znam samo kad doktori kazu odlično ili ne. Nadam se da ce ti neka od cura koja zna vise o tome i reci, a probaj i proguglati malo [sm=smiley1.gif]. Mozes se raspitati i od djevojaka koje prirodne preparate da TM pijev za poboljšanje S-grama. Ja znam da je dobro jesti sjemenke, med, Maku i naravno uopsteno zdrav nacin zivota. Ne nositi uske gacice, vec bokserice, izbjegavati voznju biciklom, i nravno po mogucnosti prestati pusiti.

nadamse kod tebe vjestica vec uveliko kasni, meni to zaista sluti na trudnocu, javljaj nam ima li kakvih novosti i simptoma. Drzim ti fige.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Snjeguljice strpljenja treba uvijek i svugdje, kako kazu strpljen - spasen [sm=smiley1.gif]. Nadam se da ce ti se do kraja dana raspolozenje popraviti [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

anamiha -> RE: Odbrojavanje prosinac 2013. (9.12.2013 11:48:23)

ajme kolika lista :) :)

nadam se da ce bit punooo plusica ovaj mjesec :) ;)

curke, imam jedno pitanje, vec par dana imam iscjedak ( vodenasti sluzavi) , bolne grudi, i moram po 10 puta dnevno na wc... ( mislim da M stize, jer grudi bole) al muci me taj iscjedak ( od O je bio kremast i obilan, sad je vodenast i sluzav, proziran...
citala sam da cure znaju imat 2 O ( u kratkom razmaku) al mislim da je to kod mene nemoguce jer imam 1 jajnik... :(
danas mi je 22 dc... (9d od O) i i taj iscjedak ne prestaje, stalno trcim u wc misleci da sam dobila M :(

Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje prosinac 2013. (9.12.2013 12:20:40)

Farah ma oraspoložila sam se... Nakon dvije kave.... [sm=smiley36.gif]

Zaboravila sam, u čudu od svog raspoloženja, jutros napisati našoj Ikii riječi bodrenja: bravo, draga! Ja se iskreno nadam da će se mrvica uhvatiti, naći svoj mir i rasti u maminom trbuhu! Nadam se čvrstoj i zdravoj bebici, držim ti fige, jako, jako!!![sm=bravo.gif]

kisica -> RE: Odbrojavanje prosinac 2013. (9.12.2013 12:30:50)

Ika mislim da je tm u pravu, ako je to jedan od potrebnih čimbenika da bi se pojavio plusić, malo pretrpi. Vrijedno je, ja sam sa Adrijanom ležala cijelu trudnoću, tako da dobro znam kako je to „dosadno“ ali eto, dobila sam njega živog i zdravog. Tako da, uživaj sada u krevetu, tak i tak je hladno i bolje da si na miru u toplom. Nas dvije smo dobro, curka se malo primirila, bit će da nema mjesta više baš za svoje manevre. Držimo se kuće i toploga, i čekamo polako.

Nadam se – kako je danas kod tebe? Ima li nekih znakova. Pa ovo za iscjedak cure su ti već spominjale tu ranije, možda nisi vidjela, ali obično kremast iscjedak bez svrbeža ili nekih znakova gljivica ti je sasvim normalna pojava u ranoj trudnoći . Neke žene ga dobiju čak i prije datuma očekivane menstruacije. Ovo je sad lijepo kašnjenje kod tebe, naarvno ne želim ja sad ni tebe ni ikoga uvjeravat da je trudan pa da nedaj Bože ispadne da nije tako da mi budeš još žalosnija, ali ja stvarno vjerujem da je tebi ovaj mj. Dobitan. Eto, čekamo testić da nam kaže jel je, ali mislim da si ti otvorila ovaj mj.

Hkajo eto mene sa laptopa, jutros sam se sa mobitela spojila kad sam vidjela o čem ti razmišljaš. Hpv i cin 3 nije mala stvar, niti nešto bezazleno, međutim na svakoga djeluje drugačije, i to što po googleu piše nemora uopće biti tako. Već sam ti rekla, prije 14 godina moja mama ti je imala istu dg., ista stvar, prvo joj je na pamet palo kako je to opaka bolest, i kako će umrijet, a taman smo tatu pokopali,tada je još sve bilo „zastarjelo“, međutim dobila je terapiju, išla je na paljenje tih virusnih bradavica, i znam dobro da nije smjela imati odnos bez prezervativa i to jako dugo. Nekih godinu dana. Kasnije je nalaz stigao uredan, čak su očuh i ona planirali djecu, i radili pretrage za trudnoću itd. nažalost ta trudnoća nikad se nije dogodila. Isto tako je mama ostala trudna nakon tog svega, ali nažalost imala je spontani odmah na početku te trudnoće(ona je inače sklona tome), tako da nema govora o tome da nebi ti mogla imati djecu ili tako nešto.Tako da nikakva smrt ne dolazi samo tako od toga. Bit će to sve oke, trebat će vremena, strpljenja i terapija, ali to se sve riješava. Danas je sasvim normalna žena, i nikakvih ginekoloških problema nema.

Sandra – ako je to pms, onda do vraga. Iako nemora biti da je uopće to, mene su ti prale čudne pojave, mm je kukao kako opet imam glupi pms, a ono plus na kraju.

Anamiha
ja ti imam sad vodenasti iscjedak i osječam se stalno popišano, ali ja sam već pri kraju, Kremasti iscjedak je kao što sam pisala već kod nekih znak rane trudnoće, grudi bolne isto tako, ali sve to može biti i znak da stiže menga, tako da neznam što reći osim da se strpiš do datuma očekivane.

nadamse -> RE: Odbrojavanje prosinac 2013. (9.12.2013 19:06:10)

Curke pozdrav!
Draga hkajo drži se i nemoj odmah misliti najcrnje.imaj vjeru i nadu i nikako nemoj posustati na svom putu. jako mi je žao zbog takvih nalaza, ali vjerujem da će se kroz dosljedno vrijeme stanje popraviti. [sm=smiley31.gif]
Što se mene tiče, stanje još uvijek jednako.osim što sam radila test, sad pred malo i bila je samo jedna crtica. tako da gospođa [sm=hudicek1.gif] kasni da bi meni ulila lažnu nadu. još uvijek imam taj iscjedak ali kod mene je to očito znak da će M uskoro doći. ne znam što da mislim više. opasno se poigrava sa mojim živcima, zlica jedna. [sm=smiley13.gif]
Edit: mislim da bi, ako je T u pitanju, test već trebao pokazati dvije crtice bez obzira što nije jutarnji urin, tako da sam sad skroz uvjerena da ništa od [sm=duda.gif] ovaj mjesec.

daxy -> RE: Odbrojavanje prosinac 2013. (9.12.2013 21:13:12)

hkajo dobro se ponekad i isplakat. Sad moraš biti hrabra i borit se protiv toga svom snagom. Drž mi se i javljaj nam se češće,ti si naša bez obzira na to što trenutno nisi na listi,al vratit ćeš se na nju,ja ti garantiram. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Curke,ja sam ovih dana strašno zauzeta,pa se ne stignem javit. Sutra ću vam otipkat metarski post.
Velika pusa svima. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

kisica -> RE: Odbrojavanje prosinac 2013. (9.12.2013 22:03:36)

Nadam se baš mi je žao i što te toliko muči ta menga i što je test negativan. Složila bi se sa tobom, sad bi već trebalo pokazat i popodne, osim ako se zaista nešto više nije poremetilo u ciklusu pa da je ovulacija bila kasnije. Neznam ni sama. Ali dok je nema, ima nade.

Daxy čekamo kilometarski post.

A gdje nam je Perlica danas?

hkajo -> RE: Odbrojavanje prosinac 2013. (9.12.2013 22:32:30)

hvala vam cure iz svega srčeka na pozitivnim komentarima [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif], evo danas sam bila na biopsiji i pokazao mi je koji dio mi je zahvacen i stvarno ima puno toga,sad cekam nalaze 8 dana i onda cemo ici odstranjivati to sa maternic,pomoglo mi je to što sam se sinoć isplakaka kao blesava :)
stvarno neugodan osječaj je ta biopsija,neznam da li je nnetko bio na tome,ali ja sam na momente vristala [sm=smiley36.gif] brrrr onda sam se zapitala ako me ovo "boli" šta ce biti kad budem rađala [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]...imam sreče što imam tako divnog muža uza sebe koji mi je vellika potpora i rekao je da ce uciniti šta god treba samo da ja ozdravim [sm=smiley27.gif] ljubav moja [sm=smiley1.gif][sm=smiley27.gif], samo se nadam da nece biti tako neugodno/bolno to kad budem išla riješavati to po maternici....HVALA VAM DRAGE MOJE [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=sloncek.gif]

Farah 00 -> RE: Odbrojavanje prosinac 2013. (9.12.2013 23:46:54)

hkajo drago mi je da si sada malo bolje, uradit ces sve pretrage, stalno to kontrolisati i bice sve u redu.

nadamse kod tebe je bas cudna situacija i mene bi bas mucilo, jer vec ti dosta kasni, a test pokazuje suprotno, ne znam ni ja sama sta bi mislila u toj situaciji, a opet mi je cudno da ti toliko kasni, jos uvijek ima nade......

Danas sam podigla ostale nalaze stitne, FT3 i FT4 su uredni, medjutim antitjela su mi povisena, sve ukazuje na autoimunu bolest stitne zlijezde, ali u pocetnom stanju. Bila sam kod divne privatne dr-endokrinologa i propisala mi je najmanju mogucu terapiju letroksom i dala mi upute koje nalaze jos da radim. Htjela mi je dati samo selen da pijem jer je smatrala da je i on dovoljan za moje stanje, ali kada sam joj objasnila da se trudimo na bebici, onda je rekla to je druga prica, ukljucit cemo i letroks, jer to moze ometati zacece. Kontrola za 6 tjedana.

daxy sutra milim kilometarski post.

Snjeguljice, Kisice, pinky, perlice, anamiha, katarina, bebac, ikaaa, tintin saljem vam puno, puno zagrljaja [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

syringa -> RE: Odbrojavanje prosinac 2013. (10.12.2013 8:08:27)

drage moje curice,
točno 53 dana nakon missed i 13 dana nakon O, došla [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] .
sad kreće pravo odbrojavanje!!! [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]  [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]  [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]
ovaj mjesec nam je dobitan drage moje.
blagdani će "odraditi" svoje! [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
svima onima kojima je došla [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] , a nisu je čekale (kao ja [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ) žao mi je.
bit će još O i bit će i [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/modricrtici.gif[/image] !!! ne gubimo nadu. idemo dalje!
iz ove bitke izlazimo kao pobjednice! [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]
ikaaa draga, čestitam na transferu i navijam da se tvoje mrvice lijepo prime za svoju mamicu. pod borom ćeš ove godine naći dva najljepša poklona! [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
ostalima želim isti poklon. [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]  [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]  [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
držite se mi se sve i sretno. šaljem veliki [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje prosinac 2013. (10.12.2013 8:14:30)

Jutro, curice!

Nadamse a što reći? Kasni ti dosta, a opet možda je došlo do produljenog ciklusa, iz nekog razloga, pa je kao "nenormalan", ali je sve ok. Stoga, možda kasni zbog[sm=duda.gif] Čekaj, sve dok se ne zacrveni još se ništa ne zna----
Ja se ipak nadam da je bebica u pitanju. Uvijek to mislim, tudilice moje... [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>