PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje prosinac 2013. (14.12.2013 11:57:27)
|
Drage moje ringerajke, falite mi puno! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Vidite da se čak tijekom posla pokušavam barem jednom u dva dana spojiti da vam se malo javim. [sm=smiley9.gif] Sretan rođendan draga Dacana i neka te iznenadi ogroman plus krajem mjeseca! [sm=darilo.gif][sm=rozica.gif][sm=darilo.gif][sm=rozica.gif][sm=darilo.gif][sm=rozica.gif][sm=darilo.gif] Ako se ne varam ovaj tjedan su bili rođendani i našim dragim curama: angel@i i *andjeli*. Sretan rođendan i vama sa malim zakašnjenjem! Javite nam se ponekad! [img]http://4.bp.blogspot.com/-YKLdwUw4nH4/Tarqtpy5PJI/AAAAAAAAAGM/1Q57LI4xWxg/s1600/Happy_Birthday1.gif[/img] Bucika milena, jako mi je žao zbog posla i situacije u kojoj si se našla. [sm=smiley13.gif] Vjerujem da ti je i zbog tog stresa ciklus malo zbrčkan, ali bilo bi dobro da napraviš ove osnovne pretrage barem da znaš dal je sve ok s hormonima. Grlim te puno i drži mi se! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Draga moja Andy, kako si mi? Što si odlučila: dal ideš na pregled ili ne? Koji su ti dalje koraci? [sm=zmeden.gif] Iz vlastitog iskustva ti mogu reći da dok god imaš ostatke tkiva u maternici tijelo ne shvaća da je trudnoća završila i ne priprema novu jajnu stanicu. Znaš kako se to kod mene odužilo. Ne znam koliko je toga kod tebe ostalo - beta bi bila najbolji pokazatelj. Ako je ona pala ispod 5 onda je tijelo skužilo da je T gotova, a ako je još uvijek visoka onda nećeš imati O u skorije vrijeme. [sm=smiley13.gif] Sorry ako sam pregruba, ali htjela bi ti nekako pomoći da ti ciklus što prije krene ispočetka pa makar dobila M da se s njom očistiš do kraja i da ova agonija završi. Oprosti ako sam nešto propustila no stvarno ne stignem sve čitati i pamtiti jer mi je ludnica na poslu, ali znam da sam pročitala da nebi išla na pregled. [sm=smiley13.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Anamiha, mali andeo, lelaluna i Farah jako mi je žao zbog dolaska [sm=hudicek1.gif]. [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] No, nema predaje! Ovaj mjesec je čaroban i ako ne želite vjerovati pogledaj statistike: sve kažu da se najviše bebača rađa u 9. mj., a onda znate po tome kad su napravljeni. [sm=smiley1.gif] Draga nadamse, sad bi te po turu zato jer ne mjeriš BT! [sm=smiley36.gif] Ovako nemamo pojma što se kod tebe događa. [sm=zmeden.gif] Moje iskreno mišljenje je da ti se desio onaj "preskočeni ciklus" koji se svakoj od nas ponekad dešava. [sm=zmeden.gif] No, ako si sinoć osjetila da su ti bradavice osjetljive moguće da će ti tek sad negdje O. Prati i dalje i bacajte se u akciju ovih dana. Nije bitno ako je koji ciklus preskočen, bitno je da je onaj "ulovljeni" pokriven. [sm=smiley1.gif] Milena moja daxy, kako si mjerila danas tempicu, tj. zašto je prazan kružić? [sm=zmeden.gif] Malo je pala, ali je to još uvijek dosta visoko. [sm=smiley1.gif] Navijam za malu [sm=duda.gif] u buši! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Dal onda sutra skupa piškimo? [sm=smiley1.gif] Baš mi je drago da si našla na normalnu giničku s kojom se može sve dogovoriti. To jako puno znači pogotovo nama trudilicama. [sm=smiley1.gif] Draga cosak, mislim da je normalno imati oscilacije u mengama. Moguće da su i hormoni utjecali na to. Drži se i ako se krvarenje predugo oduži javi se giniću. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Kisice draga, pa ti nam moraš još mjesec dana izdržati, a već bi išla u rađaonu. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Uživaj još malo dok je u buši ... falit će ti to. [sm=smiley1.gif] Hvala na lijepim željama. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Draga Katy, dal to ja vidim pozitivnu trakicu? [sm=smiley36.gif] Vidim da još danas nije upisala tempicu jer ne izlazi iz kreveta. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Tako treba! To je pravi duh, ali ipak moraš zapisati tempicu kad se uspiješ odvojiš od TM. [sm=smiley36.gif] Ah, vidim da si stigla ... ali ipak ostavljam post da mi se malo nasmiješ. [sm=smiley1.gif] Joj, milena moja ikaaa, svaki put napišem post i onda za par minuta skužim da nisam ništa tebi napisala i tučem se po glavi. [sm=smiley36.gif] Draga tako mi je drago za odličan trasfer i za smrzliće koji čekaju, ali najviše od svega vjerujem da ćeš nam ti ovaj ciklus biti ponosna trudnica! [sm=nosecka.gif] [sm=smiley1.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ovo su sve super simptomi i jedva čekam da nam javiš ogromnu beturinu! [sm=smiley1.gif] Snjeguljice mila, u kojem si nam ti stadiju? [sm=zmeden.gif] Kako si mi? [sm=smiley1.gif] Vidim da ofiraš neke zgodne rtg zaposlenike. [sm=smiley36.gif] Draga Perlice, kako mi se držiš? [sm=zmeden.gif] U mislima si mi! Baš bi voljela da se ova tvoja situacija proljepša s pozitivnim testićem. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Nelly, ma UP će se brzo riješiti i bit ćeš nam okruglica jako brzo! [sm=smiley1.gif] Draga Fiona, kako si mi ti? [sm=zmeden.gif] Baš mi je žao što su ti ciklusi tako dugi. [sm=smiley13.gif] Dal si odlučila koristiti neke preparate ili tako nešto da to malo skratiš? [sm=zmeden.gif] Možda onaj PMS free od Encijana - navodno ima vitex i preruansku macu što je po meni možda najbolje za nas koje lovimo O na duge staze. [sm=zmeden.gif] Nisam to pila jer nisam mogla naći kad sam htjela probati, ali sam posebno pila te sastojke i mislim da su mi malo pomogli. [sm=smiley1.gif] Winkice moja draga, najiskrenije želim da ti i TM čim prije riješite sve te zdravstvene zapreke i da nam postaneš ponosna okruglica. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Kako ti je na poslu? Dal je od one situacije sad sve ok? Syringa, slažem se s curama: bilo dobro pričekati tako dugo koliko si bila trudna. Nikako nisam za ono čekanje od 6 mj. G mi je rekao da je to zastarjelo stajalište i da je dovoljno pričekati 1 M. Čitala sam čak da je poželjno da žena zatrudni unutar 6 mj. od gubitka jer su puno veće šanse da će tada sve biti savršeno do kraja (valjda se žene onda više paze i zdravije jedu jer su još pod dojmom što im se desilo). Osobno smatram da ako ne dođe do T onda je još bilo prerano, a ako dođe onda je tijelo već spremno. [sm=smiley1.gif] Tintin, mila, gdje je buša? [sm=zmeden.gif] Šaljem ti puno hugića! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Uopće ne znam dal sam zaželjela dobrodošlicu našim novim curama: Tajcy i Dacana dobrodošle cure i čim prije se preselile na trudnički dio podforuma! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Sve ostale cure: lili, Jasminu, malena, Safobi (da, da, nisam te zaboravila), i sve ostale pozdravljam puuuuno i neka nam se povremeno jave! [sm=smiley1.gif] Ok, ovo je sad stvarno predugačak post ... vidi se da mogu puno pričat. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Kod mene mučnine nema danas, ali mi je u jednom trenutku došla tako jako da sam skoro povratila. [sm=zmeden.gif] Danas osjećam neke lagane grčeve, ali si sve mislim da bi mogli biti zbog skore M. [sm=zmeden.gif] Sutra je testić ... vidjet ćemo. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|