kisica -> RE: Odbrojavanje prosinac 2013. (16.12.2013 13:30:49)
|
Tayci – o da, teško je strpiti se. Mislim da je sandra piškila ranije, dan prije očekivane, i pokazalo joj je plus..tako da možeš probati, ali opet ako je rano i pokaže ti neg.samo ćeš misliti ostale dane do datuma jel točno pokazao ili ne..tako da neznam, strpi se još malo. Katarina – prati ti samo temp. Vidim da lijepo raste… Daxy mila vidim tvoja temp.ode dole nekuda k jarcu. Bogme koma, ali ajd barem znaš da je sve oke sa strane zdravlja, još obavite to pa ćeš vidjeti što i kako dalje. Iako dok menga ne dođe, nada postoji. Snjeguljice – ja ti pšenicu i ne sadim, kupim gotovu..po tome moja godina nikad nebi bila kako treba. Anamiha – ako ti je inače 5 dana, i curi ti tih 5 dana, ovo sa mengom možda nije menga. Moja kuma ti je krvarila 2 dana, i kako nisu planirali trudnoću nije ni sumnjala na to, međutim treći dan još malo, četvrti nimalo..i onda je napravila test koji je bio pozitivan. Naravno da je odmah otišla ginekologu, bilo je to krvarenje u trudnoći, dobila je utrogestan i dečkić nam ima danas godinu i mj.dana. Tako da, neznam kako ti želiš, ali možda nebi bilo zgorega da napraviš ipak test jer ako ti je do sada uvijek bila sve oke, onda ovo možda zaista nebi bila menga. Dacana – navijamo da se uhvati mali bebolinooo. Eternity – ti bi mogla piškiti, to ti nije menga nikako. Od 13og do sada su 3 dana, da je krenula curila bi na veliko.
|
|
|
|